-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz Parallaxis #40699 üzenetére
Ezt a jelszót hol kell beállítani?
Csak azért hogyha resetelem a telefont tőlem ne kérjen jelszót mert ugyan igy járok hogy fogalmam sincs mi az -
F_Gergely
őstag
válasz bull84ghia #40696 üzenetére
Az a samsung jelszó lesz, mert amúgy számot kérne.
Próbálja meg a samsung fiókba weben belépve feloldani a készüléket, úgy emlékszem ott lehet ilyet.
Már rögtön a bekapcsolásnál kér kódot vagy bekapcsol lefut a boot és PIN kód után kér jelszót? -
F_Gergely
őstag
válasz bull84ghia #40694 üzenetére
Milyen jelszót kér? Samsung fiók jelszót?
Vagy pin kódot?
Elméletileg van rá megoldás, hogy fel lehessen oldani, de ez esetben bukja az adatait. -
F_Gergely
őstag
válasz hardverlog #40646 üzenetére
Hmm ez engem is érdekelne.
-
F_Gergely
őstag
válasz hardverlog #40578 üzenetére
Hiába gyári a kérdés az hogy mikor gyártották. Bár hivatalosan 1 évnél öregebb akkut elvileg nem árulhatnának.
-
F_Gergely
őstag
válasz vinpilu #40561 üzenetére
Nekem 5 éves lesz a telefon a százalékkal nincs baj, ott kapcsol ki ahol kell, viszont érezhetőbben gyorsabban merül, de nem lehet rá egy rossz szavam sem mert minden éjszaka töltőn volt kivétel nélkül, ehhez képest szerintem nagyon jól birta.
Most rossz akksival aktív használat mellett kb 3 órát bír nagyon max 4 de inkább 3. De a töltöttség kijelzéssel nincs baj, tehát szépen merül és 1% után kikapcsol. -
F_Gergely
őstag
válasz Kleroo #40531 üzenetére
Én eddig megvagyok vele elégedve, hozzáteszem a note4 is hozta az elvárást de azért ott már voltak lassulások amik számomra zavaróak voltak.
Összességében nekem szimpatikus, az üzemidő remélem jó lesz, és a hangja nagyon jó.
Kamerát még nem nagyon próbáltam de majd azzal is eljátszok ha lesz rá időm -
F_Gergely
őstag
válasz Kleroo #40529 üzenetére
Engem mondjuk a kijelző felbontása nem zavar, de az pl tök furcsa, hogy pl a névnap alkalmazás a kezdőképernyőn tök nagy betűkkel irja a nevet, mig a note10 esetén ez kisebb de gondolom a felbontás miatt van.
Note4: 1440x2560
Note9: 1440x2960
Note 10 plus: 1440x3040
Ha ez igaz akkor nem kisebb a felbontása, hanem pont ellenkezőleg, nagyobb, nem? -
F_Gergely
őstag
Tegnap atvettem a note10+ 512 gb telefont, igy a note4 4 ev hibatlan, es kivalo szolgalat utan nyugdijjba megy.
En meg atmaszom a note10 forumba, sziasztok -
F_Gergely
őstag
válasz Massmurderer #40521 üzenetére
a kamera mondjuk engem spec nem zavar, szerintem inkább ez mint ami S10-en jobb oldalt van fekete folt.
Az értesítő led valóban fájó pont, de majd kiderül, hogy szoftveresen erre milyen megoldások vannak.
Viszont én a ceruza miatt veszem a telefont, így az S széria szóba se jött nálam, a 9-es meg gyengébb mint a 10+ szóval sok választás nem volt. -
F_Gergely
őstag
válasz Massmurderer #40519 üzenetére
385 ezer lesz a 12/512 gb.
A Note 9 512bg 300-350 ezer szóval nem igazán érné meg nekem ezt megvenni úgy hogy ráadásul 1 éves.
Olyan sok dolog pedig nem hiányzik belőle, nem tudom mire gondolsz. Értesítő led hiányzik, de erre ott a tok, meg van alkalmazás is, illetve maga a kijelző is.
Pulzusmérő, véroxigén hiányzik, ez fájó pont nekem de oké elfogadom.
Más nem igazán tudom mi hiányzik belőle, a jack-et meg el tudom engedi, kb fél éve úgyis bluetooth fülest használok.
Várhatnék pár hónapot, de akkor meg már jönne az hogy még pár hónap és jön a Note11.
Jó a note4 de már öreg, kiszolgált, de szeretnék egy friss, erősebb telefont, és a dex marhára bejön, hogy csak rányomom a monitorra vagy a céges laptopra és máris ott a telefon.
Note9 6/128 gb olcsó az "csak" 200k viszont nekem az kevés, és gyenge. -
F_Gergely
őstag
válasz dancsuri #40516 üzenetére
Ma megyek előrendelni a note10+-t 512 gb.
Gondoltam eladom a note4-et, volt is rá vevő 30-ért.
Aztán reggel a metrón azon agyaltam, bakker, idáig kiszolgált. Hibátlan, 4 éves a telefon, oké akksi gyenge, de gyakorlatilag hibátlan. MM-ban vettem annó, tényleg hiba nélkül kiszolgált, hát ezt érdemli? Adjam oda másnak? Nem...
Megmarad tartaléknak, oké -30 ezer de inkább benyelem, de addig is van telefonom mig megjön a note10 plusz igy ráérek majd átköltözni abba, meg van tartalék telefonom is.
Úgyhogy egyelőre marad. 23.-án meg remélem érkezik az új Note-om -
F_Gergely
őstag
Srácok Help!
Át szeretném irányítani a note4 hivásait a céges telefonomra, de sehol nem találom a hívásátirányítást.
Segítsetek, hol találom, már az egész telefont végignyomkodtam de sehol nem találom ezt a menüpontotSiker, megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
Szerintetek mi lehet a reális ára most egy Note4-nek? C verzió, mediamarktban vásárolt minden papírja, doboza, nem karcos, nem kopott. (jó a ceruza alja igen de az cserélhető).
Van hozzá 2 asztali vezetéknélküli töltőm (egy otthonra egy a munkahelyre), meg a gyári töltője.
Mennyibe kerülhet? ha nagyon nincs ára akkor inkább oda adom családtagnak ajándékba. -
F_Gergely
őstag
válasz gthomma #40297 üzenetére
Ha vennel note4-et en eladom szivesen ha arban meg tudunk egyezni. Mediamarktban vettem, elso tulaj vagyok, minden papirja doboza megvan, plusz van ket asztali vezeteknelkuli toltom, gyari samsung tokom. Knox hibatlan, gyari rendszer van rajta, sose volt berhelve, szep allapotban van.
Ha erdekel dobj pm-et, termeszetesen kiprobalhato, megnezheto. Note9 csere miatt adnam el, hibaja baja nincsen. -
F_Gergely
őstag
Speedshopban 7500 most a note4 akkumulator.
[link] -
F_Gergely
őstag
Technikai reszet nem tudom, de mikor nekem ment szet a kartyam, es semmivel sem tudtam olvasni (barmibe tettem irta hogy formazni kell) leformaztam es adat visszaallito programmal visszahoztam a kepeimet.
HDD-nel ugyszinten csak marha lassu volt tobb nap de sikerult.
Probat meger szerintem... -
F_Gergely
őstag
válasz MaCS_70 #31620 üzenetére
az, hogy csak bele kell csúsztatni a telefont, nem kell pattintani semmit, nem kell a töltő kábelét rácsatlakoztatni külön, nincsen lifegő, lógó madzag. Telefont belerakod, tölti is (elvileg tud gyorstöltést is) és ennyi, ha meg kiszállsz kiveszed.
Előző telefonom gyári autóstöltője volt ilyen, imádtam, csak belecsúsztattam, egyből váltott autós módba, bekapcsolta a bluetooth-t, tudtam indítani navit, zenelejátszót, és fixen tartotta a telefonom.Nekem a halálom a sok gagyi, bóvli univerzális tartó, belerakod, be kell pattintani, rá kell szorítani, töltő kábelt be kell dugni, ha nincsen bedugva lóg a kábel, wááá nagyon utálom. Igy meg ha van ilyen töltő, a kábelt szépen el lehet vezetni műszerfal mögött, és egy kézzel ki-be rakható a készülék.
-
F_Gergely
őstag
tudom hogy drága de nekem kell egy ilyen...
-
F_Gergely
őstag
Ahany ember annyi nezopont es szukseglet. En sose hasznaltam az infrat, nekem macera feloldani a kepernyot, progamot elinditani, egyszerubb megfogni a gyari taviranyitot es megnyomni. Kinelzo nem igazan erdekel milyen felbontasu. Radiot meg kocsiban se hallgatok nemhogy telefonon. De pl azt en nagyon tudnam ertekelni ha rendes audio chipset kerulne a telefonba erositovel mert zeneileg csapnivalo a note4
-
F_Gergely
őstag
válasz F_Gergely #31508 üzenetére
no megvan a hiba oka, amit már korábban említettem frissítés óta van olyan, hogy telefonálnék de semmit nem hallok én sem meg az se akit én hívok, újra kell indítsam a telefont. Na ez megvan a hangrögzítőnél is, mert az sem működik. Nem tudom mi okozz a hibát de nagyon bosszantó...
Ma is akartam telefonálni és se kép se hang se semmi, persze a másik félnél kicsöng, ha felveszi él a vonal, de sem én sem ő nem hallunk semmit, újra kell indítsam a telefont. Frissítés előtt sose kellett újra indítsam. -
F_Gergely
őstag
válasz Parallaxis #31530 üzenetére
+1 nálam is fut, bár nem használom, de fent van, leindul, működik.
-
F_Gergely
őstag
válasz zho-lee #31519 üzenetére
ez is sima felületű nem recézett, persze ettől még lehet jó, de a gyári kábelem nekem nem ilyen.
szerk.:
ez viszont gyárinak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
akartam reggel használni a hangrögzítőt meg se nyekken, elindul de hiába nyomok rá hogy felvétel nem történik semmi, számláló marad 00:00-án... Olyan rögzítő kéne ami kikapcsolt képernyővel is működik.
-
F_Gergely
őstag
-
F_Gergely
őstag
válasz apaszka #31404 üzenetére
világ életemben utáltam az igo-t pedig megvolt eredetiben egyik HTC telefonomhoz.
Én amit szeretek az a navigon, vagy a másik a sygic, ezt meg is vettem, azt sajnálom hogy voltak beállítások amit sajnos kivettek, igy pl ha van egy útvonal és én letérek minden áron az eredetire akar visszavezetni, nem újratervez, és ez marha bosszantó, ám ez a beállítás a HERE-ből is hiányzik... -
F_Gergely
őstag
Azert az akkumulatornal vegyetek figyelembe hogy ezek nem feltetlen friss cuccok. Hiaba eredeti, samsung meg minden, cseszhetwd ha tobb eve gyartottak. Arra mi a garancia hogy amit veszel nem tobb eves ? Semmi, aztan meg pislogsz miert rossz mikor gyari. Auto akkumulatornal is lattam mar olyan hogy tobb eves volt arulni is tilos lett volna megis ott volt, megvasarolhato volt...
-
F_Gergely
őstag
Találtam egy hibát már másodszorra jött elő...
Hívás indításnál se hang se semmi, tárcsáz, kicsöng, másik fél felveszi él a vonal de ebből semmit nem hallani, még azt sem hallani hogy kicsöng. Totál némaság, másik fél sem hall semmit.
Ha hívnak, akkor pedig nem csörög a telefon csak rezgéssel jelzi a hívást, és ha felveszem ugyan csak teljes némaság sem én sem aki engem hívott nem hallunk semmit.
Ha újra indítom a hiba megszűnik, viszont totál random jön elő és marha ciki hogy telefonálnék és néma csend - másik félnél persze kicseng ugye, lerakom teló újraindít és újra hívom az embert....Ezzel találkozott valaki?
-
F_Gergely
őstag
Korabban volt szo Nova launcherrol hogy van akinek lehet allitani a menugomb funkciojat ha hosszan tartja lenyomva az ember. Jelentem nalam nem mukodik, hiaba allitok be akarmit mindig a google kereses jon be...
-
F_Gergely
őstag
válasz István1981 #31127 üzenetére
hát ez érdekes.... de ez már meghaladja az én tudásom így passzolom, hátha valaki okosabb és tud használható tanácsot adni neked.
én OTA-n frissítettem lekopogom de szerencsére úgy tűnik nagyobb fennakadás/hiba nincsen. -
F_Gergely
őstag
válasz István1981 #31125 üzenetére
egyszerű, nézd meg ad-e ki jelet a készülék (másik telefon kameráját ráfordítod az infrára és látni fogod ha világít, ha világít küld ki jelet, ha nem akkor nem.
Ha nem küld ki jelet akkor küld vissza garanciában a készüléket hogy nem működik.
De előtte egy teljes resetet próbálj meg. -
F_Gergely
őstag
hétvégén lehet csinálok egy resetet a telefonon, frissítés óta kétszer fordult elő hogy hivtak, de nem éreztem hogy rezgett volna a készülék hivásnál és igy fel sem tudtam venni. A nemfogadott hivást kijelzi, beállításokban ha nézem rezeg, hivásértesítésnél be van kapcsolva hogy rezegjen. Szóval nem értem.
-
F_Gergely
őstag
válasz Muerte68 #31081 üzenetére
Igen en is elegedett vagyok, elozo telefonom is 200k volt de a masodik ev vegere nagyon megutaltam, pedig alapvetoen lehetett volna jo telefon is. Nameg rakaptam a nagy kijelzore navigacio miatt, nameg a kamera is szempont lett, es a ceruza amugy is nagy vagyam volt excel miatt. Elegedett vagyok, es lekopogom de nincs is vele gond ami meg van, azt tudtam akkor is mikor vettem pl hatlapi hangszoro.
-
F_Gergely
őstag
válasz Árpi001 #31079 üzenetére
Nincs mit, nekem ugy lett a note4 hogy az akkori telefonom leadtam szervizbe es egy note2-t adtak cseretelefonnak. Annyira bejott a cucc hogy mondom a cserelek megveszem a legujabb note-ot. Egy evre ra megvettem a note4-et (5ot sajnos nalunk hivatalosan nem lehett kapni amugy azt vettem volna).
-
F_Gergely
őstag
-
F_Gergely
őstag
válasz Árpi001 #31061 üzenetére
phone info progit felrakod playből az kiírja milyen kameramodullal szerelték.
Én telóm 2015. októberi gyártású (az meglepett hogy én gyártás után 2 héttel vettem meg - gyors a logisztikájuk ) Havernak vettük szintén C-s teló az is sony chipes.
Igaz mindkét készüléket akkor vettük a MM-ban újonnan, tehát nem használtak. -
F_Gergely
őstag
válasz Árpi001 #31058 üzenetére
kezdeti gyártáskor volt eltérés, mivel az F-es készülékekbe Sony modul mig a C-s készülékekbe a samsung saját fejlesztésű Isocell modulja került, és a kettő közül valóban a sony az amit mindenki jobban dicsért.
De után már egységesen minden készülékbe sony modul került, így teljesen mindegy melyik készüléket veszed ugyan az a modul van benne. -
F_Gergely
őstag
válasz Árpi001 #31055 üzenetére
szerintem teljesen mindegy, nekem C-s a telefonom, de nem bántam meg, semmi problémám vele, a készített fényképek láttán meg dobtam egy hátast, annyira ledöbbentett hogy milyen szép képeket csinál - vagy csak nekem volt idáig sz@r kamerám, nem tudom...
Kolégámnak F-es telója van, és megnéztük tök ugyan az a sony kamera van mindkettő készülékben...[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
tegnap felment a frissítés, az meglepett hogy milyen gyors volt, előző telefon az kb fél óráig telepített, a Note meg pikk pakk feltolta, és az alkalmazás optimalizálás is gyorsan lefutott pedig 320-at irt.
Változást nem látok, de örülök hogy végre megkaptuk, szenzorok működnek, hibát eddig nem találtam.
Egyedül annyi hogy a Play-re panaszkodik hogy frissítsem, de nem tudom, maga az áruház része megy, de néha kidobja üzenetbe hogy frissítsem. Ezt nem igazán értem mi ez. -
F_Gergely
őstag
pont tegnap mondom cimborámnak, hogy wazzeg jöhetne már a frissítés, erre tessék
-
F_Gergely
őstag
Neha szoktam nosztalgiazni, regebbi kepeket, videokat megnezni. Tobb mint 10 eve van kameras telefonom es altalaban mindig az elerheto jobb telefonjaim voltak. En ugy latom mar egy jopar eve nincs radikalis kulonbseg monitoron vagy telefonon nezve a kepeket (vannak VGA felbontasu fenykepeim ami akkor csucs volt nyilvan ehhez viszonyitva eg es fold) ellenben a video nagyon latvanyos kulonbseggel bir. Ez az egy amit sajnalok, a fenykep minoseggel elvagyok szamomra inkabb a videofelvetel keszites az ami fontos, jo minosegu felvetel, razkodasmentesen. Sok olyan pillanatfelvetelem van ami nem lett volna megorokitheto ugy hogy "jaj gyorsan hozom a kamerat" mert nem volt ra ido. Igazabol ebbol az egeszbol csak annyit akartam kihozni, hogy bar nem vagyok nagy fotos szerintem a fenykep keszites lenyegesen nem valtozik, ellenben a videofelvetellel. Bocs ha hosszu lett...
-
F_Gergely
őstag
válasz laci1892 #30818 üzenetére
Koszi, azert kerdeztem, mert miota megvan a telefon, gyari samu protective tokot hasznalok a munkahelyem miatt. De munkahelyet valtok az uj helyen meg mar nem fog kelleni, es tok nelkul mintha uj lenne a telefon de mivel festett fem aaz oldala, kicsit aggodom ha leveszem a tokot lekopik a fekete festek es hulyen fog kinezni. De nem tudom mennyire jellemzo a kopas ennel a telefonnal ezert kerdeztem.
-
F_Gergely
őstag
Aki nem hasznal tokot a telefonhoz attol kerdeznem hogy az oldalan vegig futo fekete fem resz mennyire kopik, illetve a gombok festese mennyire kopik?
-
F_Gergely
őstag
Playbol letoltotte valaki a DonPepe app-jat. Probalok bejelentkezni es azt irja ervenytelen felhaszbalonev/jelszo.
Most a hiba nalam van vagy hasznalhatatlan az app? -
F_Gergely
őstag
válasz yeezymeezy #30727 üzenetére
én ezt a kettőt kapcsoltam ki:
beállítások/wifi/speciális/ és ezen belül:Wi-fi készenlét módban -> soha
Keresés engedélyezése mindig - innen kivettem a pipát.
Most úgy tűnik tegnap óta működik rendesen, ha bekapcsolom a wifit megy, ha kikapcsolom akkor tényleg ki van kapcsolva.
Beállítások után én újra indítottam a telefont.
-
F_Gergely
őstag
válasz #97246720 #30702 üzenetére
kikapcsolva ki van, mármint bárhol nézed ki van kapcsolva a wifi de ha az akkumulátornál nézed ott jelzi hogy be van kapcsolva, de csak ott.
Most elvileg jó, bár nem tudom mi változott, most az akkumulátornál is kikapcsoltnak jelzi a wifit. Figyelni fogom most pár napig...
-
F_Gergely
őstag
újraindítottam a telefont, most úgy tűnik tényleg ki van kapcsolva a telefon. Ez megint csak azt erősíti (gondolom) hogy valami beragadt és az tartotta indokolatlanul ébren. Játékom nem nagyon van, appok amik vannak mint felhasználói, pl közlekedés, navi, zenelejátszó,office, pdf olvasó ilyenek. Facebook nincsen, fiókom sincs, egyedül skype-om van se viber se semmi más. Szóval nem tudom.
Szerk.:
nem nyert, visszakapcsolta a wifit[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
válasz xcel2000 #30693 üzenetére
köszi, találtam még ott egy olyat hogy "keresés engedélyezése mindig" ehhez azt irja kikapcsolt wifinél is van hálózatkeresés, na ezt is kikapcsoltam, tök felesleges csak otthon használok wifit máshol nem. Gondolom emiatt volt mindig bekapcsolva, majd most kiderül.
De köszi a tanácsot, erre a menüpontra nem gondoltam, hogy van[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
folyamatos wifi-re várnék megoldást miért van bekapcsolva non-stop hiába kapcsolom ki akkumulátor használatnál az látszik hogy folyamatosan megy.
-
F_Gergely
őstag
válasz handrash #30545 üzenetére
Az a smartlock vedelme, ha sokaig nem hasznalod a telefont ugyan ugy kodot ker ha azaz alapertelmezett.
Reggel nekem is ker kodot, de amugy nem. En szeretem ezt a funkciot mert nagyon jo, autoban se kell szenvedjek a feloldo koddal, ahogy kapcsolodik a bluetooth-os fejegyseghez nem kell neki kod -
F_Gergely
őstag
válasz SzalaiÁdám95 #30518 üzenetére
Nem valami olyasmi, hogy a 4G lefedettsege jobb, mig 2G eseten ossze vissza vatolgatja a sebesseget meg a halozatokat es ez a valtogatas az ami jobban meriti a telefont. De lehet ez csak 3G-re igaz...
Nekem 4G mellett sokkal jobban birja mint pl 3G mellett, 2G eseten meg kikapcsolom a netet igy ott meg azert nem merul. -
F_Gergely
őstag
Isten kiraly ez a gyorstoltws, ritkan hasznalom de amikor kell nagyon jo hogy van.
Delutan hazaestem telo 40% hivnak mennem kell, gyorstoltore fel 20 perc alatt (lehet picit tobb) feltolta 80%-ra igy most nem kell paraznom hogy lemerul a telefon este
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest