-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz F_Gergely #40697 üzenetére
Az a samsung jelszó lesz, mert amúgy számot kérne.
Bekapcsolás után azt kér, amit megadtak neki védelemnek. Ez lehet pin ami csak szám, de lehet jelszó is ami bármilyen hosszú szöveg lehet, de jelkódot is kérhet, ha az az alap.
Amit nem fogad el bekapcsolás után az a biometrikus azonosítás, az csak az első egyéb beléptetés után lép életbe. -
bull84ghia
őstag
válasz F_Gergely #40697 üzenetére
Közben sikerült megoldani. Ha esetleg más is így jár akkor csak rootolni kell, fel kell rakni egy twrp recovery-t amiben van fájlkezelő. Beleraktam egy sd kártyát és átmásoltam mindent a belső memóriáról. Aztán kapott egy gyári romot és mindenki örül
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
sziku69
őstag
válasz F_Gergely #40691 üzenetére
Szia! Igen, mindenhol előfordulok.
Láttam a cseréről egy videót, háát nem annyira egyszerű, mert a kijelzőt is le kell venni.
Talán mondtam már, hogy Vác mellé költöztünk, ezért valami közeli szervizt keresek. A xi. kerületben van egy szervíz ahol cserélnék, de jobb lenne egy közelebbi. IV. XV. III. kerület, vagy Vác.Most már tényleg összefuthatnánk egyszer, ha vége lesz ennek a ...
-
amoledus
aktív tag
válasz F_Gergely #40569 üzenetére
A régi akkuval nálunk is probléma van , sok esetben az új akku nem csak hogy merül hanem nagyobb terhelést sem bír akku teszterrel :/ 1-1 utángyártott (nem ajánlott) amik 2018as dátumosak jók voltak kapacitásra +/- 70-90mah az egyik így nézett ki
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
senior tag
válasz F_Gergely #40560 üzenetére
Gondolom, nem vár semmit, csak megjegyezte. Egyébként van egy hasonló korú Oneplus One-om is, ahol a beépített akkuval nincsenek ilyen gondok, hogy 15 vagy akár 40%-ról kikapcsol a telefon. A Note4 ezt csinálja a gyárival és a később vásárolt akkuval is, vagy nem jól kezeli az akkumulátorokat a telefon vagy maga az akku nem sikerült túl jóra (még a gyári sem).
-
Kleroo
veterán
válasz F_Gergely #40528 üzenetére
Ejj! Ennyi pénzt kiadni alacsonyabb felbontású kijlezőért.
BTW ha van kedv, lőhetnél pár képet nappal, HDR és egyéb smart szirszarokat mindkettőn kilőve. Kíváncsi volnék, hogy most már lenyomható-e a note4. (A kis túlélesítést leszámítva, nálam továbbra is top szintű a note4 lapkája nappali fényben)
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Amazonas
senior tag
válasz F_Gergely #40517 üzenetére
Szerintem, jól döntöttél - akksirendelés témában pedig fentebb jó pár tipp elhangzott. Ez a telefon szerintem kezd az a kategória lenni, amelyiknek már eszmei értéke van - feltéve persze, hogy működőképes példányról van szó.
Mai napig nem tudom elképzelni, hogy ha egyszer végképp használhatatlanná válik, mit fogok választani helyette... -
Fernet
senior tag
válasz F_Gergely #40426 üzenetére
Vaterán és jófogáson rákerestem, 30-55 ezer Ft. között árulják a használt Note 4-eket. Én is hasonló cipőben járok, lecseréltem a telefont, de amúgy teljesen jó állapotban van, végig fólia volt rajta illetve flip tok, akksi is új, minden gyári kiegészítő, még a doboza is megvan, nem fogom eladni nagyon nyomott áron. Akkor inkább megtartom, vagy a családban megkapja valaki.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz F_Gergely #32217 üzenetére
Ez ebben a formában nem igaz. A 15 nap nem ajánlás, a magyar jog nem is ismer ilyet.
A gyakorlat szerint ha nincs meg 15 nap alatt, akkor azt nagyon meg kell magyarázni, jogvita esetén az alapállás a 15 napos határidő.MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
-
bacus
őstag
válasz F_Gergely #31625 üzenetére
igen néztem már, de itt nem látom, hogy mi támasztja meg a másik irányból, illetve ez is töltős, fekvő..
(ha lesz kis időm foglalkozni vele, egy hőlégfúvóval és egy dremellel egész jót fogok hajlitani magamnak )
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
bacus
őstag
-
F_Gergely
őstag
válasz F_Gergely #31508 üzenetére
no megvan a hiba oka, amit már korábban említettem frissítés óta van olyan, hogy telefonálnék de semmit nem hallok én sem meg az se akit én hívok, újra kell indítsam a telefont. Na ez megvan a hangrögzítőnél is, mert az sem működik. Nem tudom mi okozz a hibát de nagyon bosszantó...
Ma is akartam telefonálni és se kép se hang se semmi, persze a másik félnél kicsöng, ha felveszi él a vonal, de sem én sem ő nem hallunk semmit, újra kell indítsam a telefont. Frissítés előtt sose kellett újra indítsam. -
Rick4
félisten
válasz F_Gergely #31376 üzenetére
Gondolom a vásárlás előtt meg lehet kérdezni, milyen dátumú akksit akarnak küldeni, netes vásárlásnál eleve elállhatsz 14 napon belül, simán lehet tisztázni, hogy a megtartás eleve feltétele annak, hogy friss akksit kapsz.
Mediamarktnál is megrendeled a webes felületen, bemész érte, vagy kiszállíttatod, és ha nem tetszik, ott pl 60 napod van meggondolni magadat.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
b.bela1
őstag
válasz F_Gergely #31354 üzenetére
Sokat vagyok nagyon gyenge helyen. Ott nekem is csinált ilyent. Szerintem inkább hálózati gond.
Vagy a 3g-4g váltogatási probléma, az viszont a notesz4 sajátosága.
Egyiken sem tudsz segíteni.
De mondom, csakis nagyon gyenge helyen volt rendszeres.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Árpi001
senior tag
válasz F_Gergely #31336 üzenetére
Köszönöm!
És köszi a múltkori segítséget is!
Minden áron telepíteni akarja az új 6.0.1 marshmallow-ot.
Feltételezem a telepítői kérést nem lehet eltüntetni sehogy a sarokból.
Ha rászánom magam ,kell előtte mondjuk kies-el menteni mindent?
Amúgy miben jobb mint az 5.1.1 lolipop volt?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
István1981
csendes újonc
-
Árpi001
senior tag
válasz F_Gergely #31086 üzenetére
Igen.
Mondjuk én a hátlapi hangszóró helyét nem oda tettem volna,de én a hangerő gombokat is jobb oldalra tenném.
Az emberek kb 70%éka jobb kezes.
De ez szubjektív.
A Note 5-t én is félresikerült készüléknek látom.Főleg hogy felejtős az akksi csere,és nem bővíthető ha jól emlékszem,És nincs benne infra sem...ferq68 :Majd legközelebb figyelek! Manuál módra valami alternatív megoldás?A fent említett Snap kamera esetleg?
G5 majd jövőre esetleg ha 100 alá megy egy korrekt darab!tuzpenge:Igen ott láthattál.
Nekem is ismerős voltál.
Nagyon sokáig szemezgettem a Note 3 neo-val.A tesztben szebb képeket produkált mint a valóságban.Szerintem!És lassabban is készül el egy egy kép mint az én régebbi Not-ommal
A kijelző is nekem halványabb,hidegebb színeket hozott mint a Note 2.De ezt még megtudtam volna szokni.Ez a Snap camera mennyire használható?illetve minőségben mennyit hoz a gyárihoz képest?
[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Muerte68
addikt
válasz F_Gergely #31086 üzenetére
igen az lehetett volna jobb vagy pld.2 stereo-de végül is üzleti telefon..Én még a Rádiót hiányoltam de amúgy semmi nagy dolog
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Árpi001
senior tag
válasz F_Gergely #31080 üzenetére
Nekem is hasonlóan lett Note 2-m.
Munkahelyemen hevert parlagon,elkezdtem használni,megtetszett,megvettem.
Jó kis teló volt,megbízható,és jókat lehetett vele makrózni. Talán csak az S3-al lehet jobbakat.Már ha maradunk Samu fronton persze!
Tesztelgettem a Note 3-at,és a Note 3 neot(abból vettem is két darabot,barátnőm a mai napig imádja,a másikat tovább adtam),S4-et,S5-öt,S6-ot,S7-et
De nem jöttek be.Nem tetszettek az általuk készített képek.Kivéve S3 a makró miatt.
Változtattak a szoftveren S3-Note2 után. Messzebbről lesz éles a makró. Kb2-3 cm a difi.
De cerka is csak Notban van!
A fentiek miatt is volt a kamerás kérdésem.
A 4 viszont már jobban tetszik!
Lg G5 van még partiban,de közel 200 ezerért nem veszek telefont.És hát cerka nincs abban sem.
Bocs a hosszú offért.És köszi még egyszer![ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Muerte68
addikt
válasz F_Gergely #31080 üzenetére
azzal nem sokat vesztettél elég kisérleti darab volt
Nem véletlen nem forgalmazták.
Eddig ez az a telefon amivel teljesen elégedett vagyok,és szerintem a mai napig versenyképesLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
-
-
félisten
-
laci1892
őstag
válasz F_Gergely #30804 üzenetére
Látványosan nem kopik. De kopik.
A gombokkal kapcsolatban tapasztalatom nincs, de az oldalán tok nélkül kopás jelei mutatkoznak. Érdekes mód a festék nem kopott meg szerencsére. csak szimplán erősen használnak néz ki.Spigen tok 4rever
Igaz akkora mint egy tank[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz F_Gergely #30808 üzenetére
Az okés, csak a SnapCam ki tudja használni a snapdragon procit, és a kettő összedolgozva elég jó képeket produkál
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz F_Gergely #30804 üzenetére
Nálam semennyire nem kopik, se a keret, se a gombok.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
MrCsiT
addikt
válasz F_Gergely #30739 üzenetére
kb.a 4. levelet írtam tegnap a témában a Samsung Ügyfélszolgálatnak. Leírtam, hogy nem is azt kifogásolom a leginkább, hogy még nincs kint a C-s telóra a 6.0, hanem azt, hogy semmiféle - akár közelítő kiadási dátumot - nem tudnak/nem akarnak beszerezni a tesztelőktől, hogy ezáltal érdemi információt tudjanak adni az Ügyfeleknek..
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
törölt tag
válasz F_Gergely #30707 üzenetére
jaaaaaaa.... ezért e bug-ért volt minden szerintem az csak droid hiba...vannak alternatív akku figyelők, nézd meg azzal is mit mutat, ha ott kikapcsolt állapotban kikapcsoltnak látja akkor csak a rendszerben van a hiba, ha ott is bekapcsolva mutatja akkor is rendszer hiba lesz de akkor a helyszolgáltatásokban
-
mycso
veterán
válasz F_Gergely #30701 üzenetére
Asszem nálam megoldódott a probléma örökre....
Most, hogy kikapcsolgattam a helynél a wifit, meg visszaállítottam alapra a hálózati beállításokat, mondom újra indítom, hátha utána jó lesz.
Kikapcsolni ki is kapcsolt a telefon és ennyi...se töltőre, se semmilyen billentyű kombinációra nem reagál.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
törölt tag
válasz F_Gergely #30701 üzenetére
google play szolgáltatások(Google-beállítások) ezt kéne ideiglenesen letiltanod hogy változik-e valami, nem egyszer fordult elő hogy hibásan adták ki és megzabálta az akkut.... ha folyamatos wifid van és nem engedi kikapcsolni akkor ott valami nagyon nem jó valóban...FR nem megoldás erre! én azt javaslom hogy fullra gyaluld ki a telefont ha a google play szolgáltatások letiltása nem orvosolja a problémát, fullra, ne odinnal, hanem kies3-al, az repartolja is....szerintem valami nem bele illő van a rendszerben ami folyamatosan tartja a wifit, ezt próbáld meg és írd meg mire jutottál vele!
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz F_Gergely #30699 üzenetére
Keresgélve, mindenhol annyit találtam, hogy töröljem a cache-t, esetleg factory reset - de ezeken már mind régen túl vagyok.
Még a Bluetooth-t említik, hogy az is legyen kikapcsolva, mert bekavarhat, de nálam az is kivan.
Illetve javasoltak egy olyat, hogy a mentés-visszaállításnál reseteljem a hálózati beállításokat, most azt próbálom.Az alkalmazásokat végig nézegettem, nem találtam semmit közöttük, ami ébrenlétet/wifi kapcsolatot akarna.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
-
IamSociopath
aktív tag
válasz F_Gergely #30151 üzenetére
Szerintem jelenleg ez az egyik legnagyobb problémája az androidnak. Hogy nincs hatékony frissítési eljárás. Főleg ha még a szolgáló is húzzhatja az időt. Ha egy hiba ki is derül mire ki lenne javítva már jön egy másik sebezhetőség. Ez a Samsungnal sokkal jobban érződik mert ki adnak 40 típuskodot egy termékhez...
-
-
Joe_Muad_Dib
tag
-
törölt tag
válasz F_Gergely #30083 üzenetére
Total commander,tömörít zip-be,küld...ha más nincs
Apaszka: az ilyen oldalak használata erősen nem ajánlott,főleg ha bizalmas tartalmú doksit kell küldeni. Valószínűleg személyes tartalmú, mert nem kötötte a nózinkra hogy mit tartalmaz,és ez így helyes
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz F_Gergely #30083 üzenetére
Ilyen gondom nem volt még, de ezzel próbáld meg.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest