- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
válasz
dekan0v #32347 üzenetére
Ebből is tudsz! közvetlen!
Ha ROOToltra engedsz gyári romot,hát lehetnek anomáliák amik több időt elvesznek mint ami a megelőzés!
Tehát ROOT eltüntetése,és gyár visszaállítás,és mehet a gyári vissza!Nem nagy gáz mert előre lépés lesz nem vissza a 4 .xx re!
-
apaszka
veterán
-
BeastMode
őstag
-
dekan0v
tag
-
válasz
dekan0v #21758 üzenetére
szia,
hibás/meghibásodott, koszos érintkezőjű, vagy nem megfelelően vágott sim kártya esetén is előfordulhat a jelenség, sim kártya és telefon kapcsolódó érintkezőinek a tisztítása, ha nem segít, akkor próba másik - lehetőleg nem vágott - sim kártyával, ha úgy is marad a gond, akkor érdemes csak a telefon tekintetében keresni a probléma forrását.
Spityu27; vagy nem ritkul, hanem csak nem szól mindenki hozzá, legalábbis néhány ember írta privátban, hogy már olvasni sem mindig jár ide, írni meg pláne...
aki lecserélte, arról tudni lehet. -
apaszka
veterán
válasz
dekan0v #19820 üzenetére
Dettó! Második üvegfólia van rajta! Ezt rendeltem másodszorra,mert az első is jó volt! Ez az eladó viszont nem azt küldte amit rendeltem! Még neki áll fenn,hogy mi a bajom vele? Ez 0.3 milis,és kék! Cefet randa egy üveg! Már jön a rendes!
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
dekan0v #19034 üzenetére
Mondjuk attól, hogy benne van a kínálatban még nem annyira triviális, hogy ténylegesen el is érhető a készülék. Engem pl.: délelőtt hívott a szolgáltató, hogy késni fog a cucc, mert nincs már a központi raktárban, az egyik kirendeltségből kell visszakérnie egyet, hogy küldeni tudjon.
-
válasz
dekan0v #18853 üzenetére
frankó, én mindig is irigykedtem kicsit azokra, akik jól tudnak szabad kézzel rajzolni, nekem csak a szakrajz ment/megy.
szoktatom most kicsit magam az s pen használatához, mert eddig óvatos voltam vele, hiszen ha az is úgy bejön majd, mint például az ujjlenyomat-olvasó - az már a korábbi iphone 5s idején -, akkor aztán még inkább leszűkül a kör, hogy milyen telefonra válthatok majd. -
S e t h
nagyúr
válasz
dekan0v #18784 üzenetére
Nekem az összes hír a telefonról jön, szinte a Feedly a leggyakrabban használt alkalmazásom.
Mailok olvasása, válaszok már inkább számítógépről.
S-pent napi szinten használok, fotók retusálására szerkesztésére, valamint értekezleteken is nélkülözhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy a fontosabb értekezletek anyagait az S Note-ban évekre visszamenőleg vissza tudom keresni. Jegyzetek szintén itt vannak, ezért sem használom az Evernote-ot.
Emellett chat, Whatsappon azonnali visszacsatolás munkaügyi témákban.
Swype billentyűzettel diktálás, annak anyagát számítógépen iratokba illesztve könnyíti meg a munkámat.
Edzés közben a telefonról továbbítom hangfalra hangoskönyvet, sima könyvet felolvasás útján, kabarét, online rádiót.
Távirányító a tévéhez, légkondihoz, rádióhoz ha a többi távirányító nincs kéznél.
A naptár kihasználása maximális nálam, események, feladatok, abba résztvevők bevonása, bevásárló listák. Szoktam mondani a munkatársaimnak, hogy az okostelefonok korszakában nem fogadok el olyan mulasztást, hogy vki elfelejtett vmit, írja be a naptárba ha nem biztos, hogy eszébe fog jutni.
Navigáció időnként. -
törölt tag
válasz
dekan0v #18018 üzenetére
Mivel a gyári akku tartalmazza egyes modellekben az nfc antennát, így az utángyártott akkukkal az nfc működése kérdőjeles lehet,mivel nincs rá garancia hogy benne van az antenna, de szerintem az se mindegy milyen vastag a vezető és hány menet tekerve belőle, mert ha esetleg benne is van az utángy-és akksikban az nfc, akkor se biztos hogy menne normálisan főleg ha az antenna alul van méretezve! Aki sűrűn használja az nfc-t adatküldésre vagy érintéses fizetésre az mindenképp gyári akkut vegyen ha nem akar ráfizetni pluszban, azt viszont nem tudom hogy működne-e ha az tönkrement akkuból kiszedi valaki az antennát és rábarkácsolja a utángy-sre, én személy szerint ezt nem próbáltam sosem
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
dekan0v #17984 üzenetére
3220mAh-ás ha erre vagy kíváncsi, de a CPU-Z app ezt ki is írja, vagy arra vagy kíváncsi hogy elhasználódást követően mennyire használódott el? sajnos a telefon aksik nem számolják úg az elhasználódást százalkban mint a laptopok esetben, telefonnál csak annyit tudtsz megnézni hogy milyen az állapota, használható vagy cserés...
-
törölt tag
válasz
dekan0v #16548 üzenetére
Azokat a fórumokat nem olvasom,csak hallom innen-onnan de a nexusok is kűzdenek ezzel a hibával...de érdemben erről nem tudok nyilatkozni...így hogy leírtad most már tágult a kör...sajnos...ha ez alaprendszer hiba akkor a gyártó is tudja a google fele ezt jelezni,nem csak a felhasználók...
-
válasz
dekan0v #16514 üzenetére
szia,
nem használok fóliát - sem pedig tokot -, így csak annyit tudok mondani, hogy a 6 hónapos telefonon nincs sérülés vagy karc.
hozzátartozik az igazsághoz, hogy ha problémás zsebbe teszem a telefont, amin például fémből készült cipzár van, akkor kap egy mobilos zoknit.Kleroo; nem ég ez már be olyan könnyen, mint a több évvel korábbi típusok.
-
Kleroo
veterán
válasz
dekan0v #16514 üzenetére
Van rajta egy üvegfóliám. Ez nagyon király. De én nem vennék rá. Mire összekarcolódik úgy igazán (ha egyáltalán össze fog), addigra úgyis beég annyira hogy cserélik pikpak.
nekem N2-nél első birtoklási napon: tutujgatva előmosással a porszemeket eltávolítva ,etc... sikerült elég mélyen megkarcolnom...nem is értem. onnantól nem is tutujgattam,óvtam, csak szimplán használtam mint egy drága tárgyat: csuszorálódott több dolognak is a kistáskámban de egy árva mikrokarc se került rá 9hónap alatt(majd gari előtt cseréltettem). Fólia vétele szerintem csak pénzkidobás/avagy minőség rombolás. üvegnek talán van előnye, hogy egy fokkal kisebb az esélye annak hogy betörik a kijelző...amit ugyebár gariba nem cserélnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged