- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
igen, ilyesmire jutottunk, mert bár ideiglenesen lehet különböző trükkökkel - például meghatározott régebbi kliens verzió visszarakása - módosítani - vélhetően több tényezőt figyelembe véve osztja a rendszer a jogosultságokat -, de sokszor változik úgy is az elérhető felbontás, hogy közben a telefonon (szoftveresen) és a netes szolgáltatás tekintetében semmi módosulás nincs.
-
leslien
nagyúr
szokásos módon . frissítés eltávolítása > újra indítsd >telepited a letöltött youtube apk t aztán örülsz...
-
B1T3
addikt
És még mindig ez a legízléstelenebb.
(#8300) beteg
Hm, érdekes ilyen véleményt olvasni. Nekem pont az S5 sebtapasz hátlapja az, ami nem jön be, bár ott inkább a gagyi hatású keret a legnagyobb gyenge pont a dizájnban. Az S3-féle fényes hátlap viszont abszolút borzasztó, legalábbis szerintem. De ezért jó, hogy van választék, kinek mi tetszik. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
úúúbazzz
Azért ez egy nagyon szép tervezésű készülék, gondolom a következő gazdája örül majd, mint majom a farkának, hogy így megvédted, de a telefon szép látványából és fogásából neked szinte semmi nem marad.
Ronda, na, de ezt nem rosszindulatból írtam.
Nekem csak egy bujtatós tokom van, amint lehet, rögtön kikapom belőle. -
B1T3
addikt
Előbb használnék egy Galaxy Youngot, mint hogy ebben hordjam a Note 4-et.
Na jó, lehet, picit túlzok (mert igazából Ace 4-et használnék
), de tényleg eszméletlenül ronda. Mondom ezt teljesen szubjektív véleményként, ugyanis én eleve soha nem használok tokot a telefonon (csak belebujtatósat), hogy úgy tegyem zsebre, és legyen mire letenni, ha nincs a zsebemben.
-
silmatauki
őstag
Pár napon belül megpróbálok elmenni a Westendbe; azonnal beszámolok arról, hogy van-e lag. (Kíváncsi vagyok én is, mert pl. az Apple jól elb@szta a Lightning -> HDMI / VGA adaptereit, ui. azoknál pont 80ms a lag, azaz pl. flipperjátékoknál már érzi az ember a késleltetést. Előtte a 30-tűs csatijainál 0 lag volt, mert azok passzív komponensek.)
-
pivot
csendes tag
Hát...a linkelt videót a VLC , a KM Player és a saját lejátszó meg sem jeleníti, az MX Player ugyan lejátsza, de úgy akadozik, hogy teljesen élvezhetetlen...a HW dekodert meg nem engedélyezi valamiért a lejátszás közben, a pipa pedig mellette van... ja és a #6050-esben linkelt custom codecet is integráltam előtte, de semmi javulás... (Exynos C-s Note 4)
-
leslien
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged