- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próféta
tag
válasz sanyijedi #28055 üzenetére
Ezzel most rám hoztátok a frászt. Tehát a helyszíni javításkor egy már javított telefont kapok cserébe, ami valószínűleg rövid időn belül egy újabb hibát produkál?
Épp tegnap rendeltem helyszíni javítást, mert látszólag ok nélkül újra indulgat a note. Kipróbáltam sd kártya nélkül, csináltam fr-t, kivettem a sim-et, de így is csinálta. Lezárt képernyőnél, hívás közben, menüben, amikor eszébe jutott. Volt hogy hetekig semmi, volt hogy egy nap háromszor. Szóval tegnap bejelentettem hibára.
De ezt a javítottra cserélik dolgot látva, lehet hogy visszamondom a dolgot. Nagyon vigyáztam a telora, karácsonykor volt 1 éves, de makulátlan állapotban van, és villámgyors.
Van valaki akinek jó tapasztalata van a helyszíni javitással?Szerk.
Természetesen nem azt várom, hogy adnak egy újat, hanem hogy megjavítják az enyémet. Nem pedig egy másik javítottra cserélik, ami jó eséllyel hamarosan megint elromlik.[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
válasz sanyijedi #27844 üzenetére
Az en szotaramban a refurbished az felujitott, javitott de mukodesileg hibatlan keszulek. Egy hasznalt valami amit felujitottak, megjavitottak.
Az ujracsomagolt nalam a repacked, ami valoban uj nem hasznalt de serult a csomagolas ezert ujra csomagoljak.
A ketto nalam nem ugyan az. Lehet telefonnal hasznaljak az uj termekekre a refurbished szot, de en minden mas teruleten a kulkerben a refurbished az felujitott, javitott keszuleket jelent es nem ujracsonagoltat. -
-
félisten
válasz sanyijedi #25742 üzenetére
Erőfeszítéseket nyilván nem tennék én sem, és nem is igen aggasztom magam, ha 100%-ra fut fel a töltöttség.
Esténként az ágyban olvasgatás alatt szoktam tölteni, lámpaoltás előtt meg általában 80-90%-ra szokott felmenni a töltés -- nekem pont megfelel.
Persze ha tudom, hogy másnap húzós menet lesz, akkor mehet reggelig.MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
b.bela1
őstag
-
apaszka
veterán
válasz sanyijedi #24189 üzenetére
Az alu oxídációra ugye hajlamos! Azt,hogy milyen technológiával gyártják,és felület kezelik,nem lehet tudni!?
De ha sérül a felület kezelés,akkor már megindulhat az oxidáció,vagy akár a számodra sárgulás!
-Van kinek tok nélkül szép állapotú a telefonja!
-Van kinek tokban is karcos!
A magyarázat egyszerű!Vissza kell keresni!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
HorviGabi
aktív tag
válasz sanyijedi #24169 üzenetére
Szerintem ez tuti teló probléma. Ha az akku lenne a hiba akkor legalább az egyik jó lenne, hogy mind a kettővel hasonló a probléma az nem hiszem hogy véletlen. Gondolom gyárival használod. A múltkor kipróbáltam, nekem teljesen 1 %-ig merül aztán kikapcsol nemsokára.
-
apaszka
veterán
válasz sanyijedi #24169 üzenetére
Enyém is tavalyi teló!
Holnap kipróbálom neked ,mert én mire haza jövök,még 40% körül van.
De mivel másnap is kell rakom tölteni.
Holnap nem fogom,és viszek töltőt is magammal,és nyaggatom,hogy hány %-nál kapcsol ki!Kíváncsi leszek rá!
Szerk!
Én QI töltővel töltöm nagyrészt ha ez számít?
Most kábelesen adom neki,ez a / teszt miatt! /[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
tjokai
senior tag
válasz sanyijedi #21011 üzenetére
S6 edge Pluszra gondolsz? Nekem a Note Edge szimpatikusabb A Note 5 mocskosul tetszik, tiszta S6 koppintás, de legalább házon belül kopiznak...
Volt S6-OM, igaz a sima változat. Nem igazán érezhető az a mínusz 20-21ezer pont (Antutu 5x) a két telefon teljesítménye között a mindennapokban. Eddig nem bántam meg a cserét. Egyedül kamerában veri az S6 egyértelműen a Note 4-et, minden más elenyésző.
Sógornak S6 Edge van, az még kisebbnek tűnik a hajlított kijelző miatt, nem beszélve arról h szeret lefagyogatni
Az S6 akku üzemideje katasztrófa, hazavágja az egész felhasználói élményt....Nem tudsz egy jóízű csetelni rajta mert már az megeszi az akkut 1-1,5 óra alatt. És ezzel nem kamuzok! Powerbank nélkül felejtős S6-ot venni![ Szerkesztve ]
Üdv!
-
törölt tag
válasz sanyijedi #20814 üzenetére
Nekem aug.1-én cserélték hasonlóképp, caak nekem kamera hibám volt, amúgy rájöttem(bár itt többen is mondták) hogy inkább érdemes kivárni az 1 hónapot hogy újra kijöjjöna szervizes, mert a TMX-nél nagyon hanyagok...bár a annak ellenére hogy hanyagok, pozitívként szól mellettük hogy a második szervizelésre "megcsinálták" a telóm bár a jegyzőkönyvbe azt írták hogy a készülék hibátlan és javítás nem szükséges,megszűnt a rezgőmotor okozta felső hangszóró recsegése és kevésbé melegszik a teló használat és töltés közben
-
hito
nagyúr
válasz sanyijedi #770 üzenetére
Hétfőn volt utoljára elérhető. Elég hamar szétkapkodták. Ajándék Samsung NX Mini-t adott hozzá a T, 200.990Ft-ért feltöltőkártyás csomagban.
Most is ennyi a Note 4 Domino csomagban, csak nincs hozzá már 90-100eFt-os ajándék fényképező.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest