-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
a munkaállomásban lévő kártyaolvasó ha nem kezeli, akkor tedd a telefonba a memóriakártyát, usb útján legyen csatlakoztatva a készülék a géphez és másolj rá úgy, ilyen úton nem lehet gond, csak ha problémás a memóriakártya.
hito; a telekom bélyegző adott jótállási jegyen.
SPucu; szia, nem csak írták, hanem a komolyabb tesztek alapján is jobb az akkumulátoros üzemideje, de ahhoz azonos használtai feltételek kellenek, ellenkező esetben nem jön ki a különbség, bár ez már a felhasználón és a felhasználási szokásokon múlik.
ne telepítgetéssel...stb. vonj le azonnal következtetéseket az első napon/napokban, mivel a friss rendszer a háttérben is többet frissítget és szinkronizálgat eleinte, így nem olyan a használat az első napokban, mint volt az bármilyen más telefonnal annak már beállt állapotában.
később, ha beáll, jobb lesz az akkumulátoros üzemidő, mint volt az s5-é.derrik; van, gyári 4.4.4 probléma nélkül visszahúzható odin által, lehetőleg a több állományossal csináld, re-partition kipipálással.
nézz rá az akkumulátoros statisztika részleteire, vagy használj külön specifikus alkalmazást, mint pélsául a gsam battery monitor és társai.luckyboi82; inkább úgy helyes, hogy ha valaki az általad leírt módon használja, akkor annyit tud, de másnál, más felhasználási módokkal jelentős eltérés mutatkozhat.
nekem nagyon kievés lenne az, amit te leírtál, mert bár én is sokat használom, de nekem 2 teljes nap használat mellett 8 óra körüli kijelzős üzemidőket hoz, amely kijelző használat jelentős része 4g/lte böngészés, mellette telefonálgatás, sms, e-mail, naptár, néha kis fényképezés és gps.Boombasticc; meggyőződtél róla, hogy kimondottan a telefon a hiba forrása, az abban lévő sim kártya másik telefonban hibátlanul működik azonos helyen, illetve a te telefonod más sim kártyákkal sem működik ott? (azonos hálózati mód...stb. alap a hiba konkretizálásához!)
azért kérdezem, mert a telekom témában jeleztek ma hálózatos/mobilinternetes problémát és nem kizárt, hogy az a területet is érintett lehet, ahol te a problémát tapasztalod.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Vannak eléggé megbízható memóriakártya tesztelő progik,érdemes lenne egyet lefuttatni rajta mert fizikálisan elég érdekes hogy 40giga köddé vált vagy pedig van az sd formater app, azzal kéne megformáznod mert az is képes felderíteni a valós méretet a memóriablokkok alapján, aztán kiderül hogy valós-e a méret vagy pedig chiphibás,mert ez se kizárható szerintem, hoztak hozzám egy pendriveot,felismerte a gép de méretre 0MB-ot írt a gép és kiderült hogy megdöglött a tároló memória
-
legenda
nem lehet, hogy kamu/hamis 128 GB memóriakártyát kaptál, ami a trükközésnek köszönhetően majdnem minden annyinak lát, de valójában annak csak apró töredékét tudja és azt is úgy, ahogy?
nem akartam elsőre ezzel kezdeni, de Bilux sem véletlenül kérdezte úgy, nagyon sok ilyen van sajnos, tele az amazon, ebay...stb. a kamu memóriakártyákkal...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
jgrg
tag
Sziasztok,
Erre nincs valakinek valami ötlete?
Nagyon kéne!
GergőSziasztok,
Vettem egy 128GB microsd sdxc kártyát (Samsung Class 10) a készülékhez. Számítógépen felmásoltam a fájlokat a mostani kártyáról (58GB) és utána beraktam a készülékbe. Viszont a Note 4 csak 7GB-t lát. ExFAT formátumra lett a telefonnal formázva és xcopyval lett másolva (/s /e/ /v)
Minden segítséget köszönök!
Gergő[ Szerkesztve ]
Don't fight a battle if you don't gain anything by winning. - George S. Patton
-
darkarthur
senior tag
Ott biztos, hogy valami app kavar be. Nálam C-nél ART-on bizony sikerült már belefutni egy két progiba ami után nem reagált egyből a gép, vagy voltak elég durva akadások. A hibás app eltávolítását követően minden helyreállt. Úgyhogy azt kell megkeresned ami bekavar.
Samsung S23 Ultra 5G
-
hatpersze
tag
Üdv
Valamelyik használt program gyorsítótár memóriája túlcsordult. Nekem az Opera (beta) szokta túlzásba vinni, ha az 200 mega körülire puffad, akkor szokott gondolkodni, borzalmasan laggolni a telefonom (jelenleg Padfone 2, de ez érvényes az eddigi összes telefonomra). Sajnos nincs olyan program, illetve én nem találtam, amivel ezt lehetne automatikusan töröltetni, programonként. Tehát manuálisan meg kell nézni mindet, és amelyik több mint száz mega, azt törölni, vagy esetleg azt hiszem a ccleaner tud riasztani ha nagyon feltelik, de válogatás nélkül mindent töröl (sajnos).
Megnézni: beállítások=>programok=>(pl)Opera beta=>gyorsítótár törlése (itt ki is írja mennyi a jelenlegi). Nekem ez az egyetlen program ami csinálja, de ez nem jelenti azt hogy nincs másik ilyen (: -
exelsior1
senior tag
Menyi ideje van bekapcsolva? Nekem is szép lassan de betelt a ram és elkezdett hangyányit akadni már (a többségnek persze ez már durva lagg, de nekem a megszokott windowsos stílushoz képest semmi ) és újraindítás után ismét gyors. Kell neki heti 1, most kimaradt egy ideje mert elfelejtettem.
Galaxy S10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Linux kezdőknek
- DIGI Mobil
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra natúr titán ÚJ + ESR üvegfólia, Samsung Magyarország garancia 2027 szept.
- Eladó Samsung Galaxy telefonok: A20e A41 A51 A03 A22 A13 A23 5g
- Makulátlan IPhone Xr eladó
- Iphone 14 Pro Max 128 GB Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest