- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#08176384 #11919 üzenetére
Itt sem egetrengető, de szerintem nagyon hamar throttling-ol. És emiatt a grafikai képesség is jóval xarabb lett.
Most csináltam még egy FR-t, kíváncsi vagyok, hátha változik valami, de ha ezt tudom, eszem ágában nem lett volna a jól belakott és "hideg" KK rendszerem frissíteni...
szerk:
de most, hogy sorban telepít, érezhetően meleg, eléggé meleg...
-
-
zack
nagyúr
válasz
#08176384 #11803 üzenetére
Senki se beszélt előadásról. Privát és spontán videókról beszéltünk, amikor előkapod, mert úgy gondolod meg kell örökíteni. De egyébként ha nem működne hektikusan, előadásokra is használható lenne, van annyira profi a hardver. Biztos van jobb céleszköz erre, de ennyi erővel egy bőröndöt is húzhatsz magad után, mert mi van ha ez vagy az fog kelleni belőle. Nem az a baj, hogy ez a telefon ennyit tud és törődjünk bele, de most már kezdem azt gondolni, hogy a Samsung létezése óta sikerült a leggyengébb support-ot összehozni a Note 4 köré. De lehet akkor sem túloznék, ha gyártóktól függetlenül csak az aktuális csúcsmodellekre fókuszálva, is vinné a "leggyengébb" support jelzőt. Ha stabilan működne akkor nem kellene ilyen dolgokról beszélni.
-
zack
nagyúr
-
válasz
#08176384 #11570 üzenetére
pont emiatt mindig van/lehet értelme, ha valaki összevissza romolgat és olyan szélsőséges firmware verzió(ka)t is feltesz, ami(k) nem csak regionálisan, hanem a kamera firmware verziója tekintetében is (problémásan) eltér(nek), de így visszaállítható a korábbi állapot, illetve a megfelelő firmware.
-
WiZARD
addikt
-
zack
nagyúr
válasz
#08176384 #11486 üzenetére
Jó lenne, ha utána lenne írva, hogy melyik verzióra.
Nem olyan nehéz.
Folyamatosan fognak kijönni az újabb romok, F-re és C-re is, ne kelljen már kutakodni, most melyik melyikre van. Zárójelben oda kell mögé írni, melyik verzió.
Nem feltétlen a mostani esetre gondolok, csak hogy a jövőben ne legyen káosz, és felesleges kérdések. -
Grawens
senior tag
válasz
#08176384 #11379 üzenetére
Belenéztem.
Ver.: ED0001
Cnt.: NETHERLANDS
CntISO: NL
SalesC: TPDSiofok000:
A szoftverben (system.img) benne van a sok "szenny app" mit pl.: Facebook, Instagram, FBMessenger, stb. de van egy parancs "csc_remove_apks_list" amiben ezek szépen fel vannak sorolva. Így az első rendszerindításkor ezek nem települnek fel. Csak TPD sc van benne, semmi más. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
World-Soft
senior tag
válasz
#08176384 #11219 üzenetére
Én annak is örülnék, ha ennyi idő elég lenne ahhoz is, hogy a videofelvétel hosszát javítsák.
Persze nem tudom, hogy mi lett a belső tesztek eredménye, de a Samsungos nő azt mondta, ha nekik sem sikerül 4GB fölött felvenni, és nem találnak megoldást, akkor továbbküldik javításra és egy következő frissítésben meg lesz oldva, mert a készüléknek 4GB felett is kellene felvennie. Ma vártam a hívását, de nem hívtak, így gondolom nekik sem sikerült nagyobb felvételt készíteni. -
törölt tag
válasz
#08176384 #11214 üzenetére
Ezek után akkor felmerül az a kérdés, vajon mennyire jó az eddig kiadott német és lengyel változat?!
Nem biztos, hogy jó ötlet volt feltenni, mégha egyesek nem is tapasztalnak hibákat. Az is lehetséges, hogy biztonsági vagy adatvédelmi gondok is vannak, amiről a felhasználó nem feltétlen értesül, nem tapasztalja a gondot. -
válasz
#08176384 #10777 üzenetére
nem/most sem általánosságban a samsungnál, mivel több típusú készülékére (különböző s5 és s4 verziók) is sorban dobja ki a lollipop verziókat, hanem csak a note széria esetén van csúszás, főként a 4-esnél - a 3-as beindul(t) lassacskán, bár még az is korlátos - az pedig nem véletlen.
-
Finaly
tag
válasz
#08176384 #10508 üzenetére
A Note 4 kamerája nagyon szuper
Most volt alkalmam többféle helyen is kipróbálni, és a videónál az optikai képstabilizátor megfizethetetlen. Semmi kézremegés, még zoomnál sem látszik... Másfél évig használtam Note 3-mat is eléggé jól látom a kamera különbségeit, rengeteget fotózok telefonnal -
dancsuri
veterán
válasz
#08176384 #10495 üzenetére
semmi különbség az F meg a G között, én az F -el rootoltam hibátlan lett. amit most használok custom romot az is mindkét verzióra jó
Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F and SM910G) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#08176384 #10497 üzenetére
Jelenleg a Note 4-nél nincs jobb telefon...
Ezt így nem lehet kijelenteni. Kiváló telefon valóban, de van amiben meg egy másik jobb, mondjuk engem a kamera sosem érdekelt egyik telefonban sem. Amíg nincs rá hivatalosan loli, amitől még gyorsabb és simább lesz, addig meg biztosan nem az. Kiszabott samsungos faszi talán mégis igazat dumált külföldön nekem, hogy április-május lesz ebből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest