- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
válasz
gabesz839 #27169 üzenetére
talán a Note 4 re még lesz 7.0 mert a Note 5 nem volt elérhető mindenhol... és talán többen vették a Note 4 t...
S e t h : csak nem rontják el.. hamarosan kiderül hogy tudják össze rakni mert a Note 5 már 6.0.1 el szaladgál..
most még mindig nem tudom h G4 vagy Note 4 maradjon májusig amikor veszek S7... -
leslien
nagyúr
most h is van a Note 4 meddig kap még frissítést? 6.0.1 még lesz aztán októberben jön gondolom android 7.0
azt már felejtős.. vki tudja? -
leslien
nagyúr
üdv skacok, rég voltam erre mi a helyzet Note 4 F -es verzióval h műkszik? sikerült a telenornál vennem egyet ,és kérdés h melyiket tartsam meg ?Note 4 vagy G4 amíg jön a következő hullám ...
-
leslien
nagyúr
skacok, aki megy ki és ha érdekli, Osztrák - oknál a MM ban van eltéve Note 4 444 eur... visszaigazolás nálam..
-
leslien
nagyúr
EU tagállamokban vásárolt készülékek esetében itthon 1 év garancia érvényesíthető. Természetesen ha a külföldi üzlet, ahol a vásárlás történt hosszabb garanciaidőt vállalt az 1 év letelte után náluk lehet érvényesíteni
tehát aki vesz most sógoréknál MM-ban akkor második évben itthoni MM-ban is lehet vinni ha jól értem?...
-
leslien
nagyúr
Ausztria MM 444.-eur ez jó ár? ua. a garancia 2 év csak asszem a házhoz jövök nincs benne...
-
leslien
nagyúr
vki árulja el hogy lehet a nova launcher ben állítani a modulokat h mindent mutasson ?
-
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
Samsung Galaxy Note 5 International Giveaway nyereményjáték..
-
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
válasz
Plazmacucci #17737 üzenetére
a lolli úgy szar ahogy van, de már az elején migabi24 is meg mondta a frankót.. most belátom h igaza van...
-
leslien
nagyúr
válasz
kazanka #17674 üzenetére
egyébként itt van bolti garanciás LG G3 32gb os aminek alaplap lett cserélve,van 0% os áfás számla is hozzá ..
tehát nyugodtan átírhatod az aláírásod -
leslien
nagyúr
válasz
Plazmacucci #17414 üzenetére
így van, főleg a házhoz jövök...
-
leslien
nagyúr
válasz
kazanka #17409 üzenetére
na akkor személyes tapasztalat: nekem most van egy vadi új G3 32 gb os ( partnero gsm,nem reklám!) és voltam vele Lg szervizben és minden további nélkül javítják...
-
leslien
nagyúr
válasz
gyuri2008 #17086 üzenetére
azzal nem is lehet max infot kapsz..
itt nezelődj.. -
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
válasz
DeathAdder #16462 üzenetére
ha igaz lesz megit ringbe szál az Lg akkor van rá esély h ismét 350€ play árazás.. akkor viszont lehet h ismét benevezek egyre...
-
leslien
nagyúr
aki esetleg S6 ot szeretne tessék lehet próbálkozni..
Samsung galaxy s6 international giveaway.. -
leslien
nagyúr
válasz
georgo5212 #16335 üzenetére
van újabb...
-
leslien
nagyúr
válasz
georgo5212 #16327 üzenetére
van új antutu ..
-
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
ehez mit szóltok, root és marad a knox 0×0 S6 és edge akkor lehet h Note 4 re is lesz?
-
leslien
nagyúr
válasz
Plazmacucci #15571 üzenetére
Dúrva, hogy éjjel milyen jó képeket készít. Jobbakat mint a Nokiám.
mondtam én..
-
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
válasz
Dzsuri89 #15083 üzenetére
Működésileg hibátlan a Note 4?
nincs hibátlan.. mert a Nexus t is szét romolod mire találsz egy használható romot es hozzá egy megfelelő kernelt.. ha meg tudsz barátkozni azzal Samsung telokon van mindig egy pici dadogás akkor nagyon szeretetni fogod mert qurva jó telo a Note 4..
-
-
leslien
nagyúr
Sgs6 vs Note 4 F verza zene terén nem dobtam hátast... nincs nagy különbség... többit később.. viszont a fülhallgatót vissza sirom mert sgs6 nak a fülese borzasztóan kényelmetlen vmi szerencsétlenek a feléről vettek mintát..
-
leslien
nagyúr
uraim ,elkelt a Note 4,minden jót ....
-
leslien
nagyúr
azért azt halkan megjegyzem h a hátlap recsegése eltűnt a másik készülékkel... akkor h is van ez.. kíváncsi leszek h a 3. készülék mivel drukkol elő...
-
leslien
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #13369 üzenetére
jól szólna
-
leslien
nagyúr
mégsem nagy az öröm bakker, egyik füles nem szól jöhet a szervizes megint...
-
leslien
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #13323 üzenetére
miért volt hülye kereset a Samsungnak kb 180k.... ugyanis az új telo maradt a papír zacskóba...
-
leslien
nagyúr
válasz
Rabidsnail #13298 üzenetére
neked is cserélték?
-
leslien
nagyúr
válasz
World-Soft #13296 üzenetére
nekem az előző 2014.10....
rev;1.1 volt..
Nexus nál volt h a hw rev. javítottak..
mert ami most nálam van az picit jobb sztem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreaiak új phabletje nem lábjegyzet, hanem fejezetcím lehet a mobilos Nagy Könyvben. Fémkeret, next-gen hardver, QHD kijelző, OIS, SpO2 és még sok egyéb mozaikszó.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest