Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Soybex
üzenetére
Megint te kezdted nem én b+!Igy is elég sok személyeskedés volt mert lenézed,ocsárolod a másikat nem?
Tipikus "mindenki hülye csak én vagyok okos emberke vagy" Amúgy ha visszaolvasól,irtam hogy vedd a fáradságot attól hogy kimélj meg a nekem szánt üzeneteidtöl.Szerintem le is irtam nem????Vagy esetleg irjam le érthetöen,vagy reklámként tegyem ide ki az oldalra,esteleg a tv-be mondasam be hogy megértsd? -
törölt tag
válasz
Soybex
üzenetére
Jó neked.Tudod én nem fönök vagyok,hanem alkalmazott.melóhelyen nekem nincs idöm nyomkodni a telót,nem iróasztal mögöt üldögélek,hanem dolgozok,kezem használom.Igy pl otp smart,office,world kiesik,mivel 2 kezem van,és azt használom munka közbe.Mint már leirtam,1298760x hogy nincs mobilnetem,és nem is fogok elöfizetni rá.otthon van wifi,ha akarok valamit letölteni,megteszem itthon.Bankkártya adatokat 1000X nem telon fogok tárolni,se jelszókat.Face,messenger,viber nincs,feleslegesnek tartom.Valaki valamit akar,felhiv,+ nem logok facen egész nap,úgy havi szinten 2-3x belépek.
-
törölt tag
válasz
Soybex
üzenetére
És neked minek????Kár kötegedni,és nem én kezdtem,hanem te.1 üzivel se ocsároltalak,szidtalak,leszóltalak,és igy szerintem a te beszólásaidat nem érdemeltem meg.Igy ha én neked olyat irtam volna,akkor megértem,de igy nem.Szóval innentöl,mivel nem tudsz normális hangnembe hozzám szólni,ne irj nekem.Elöre is köszi!!!
-
Diokhan
addikt
válasz
Soybex
üzenetére
Nincs új app, egy launchert próbáltam ki, a computer launchert, de már az sincs fent. Nekem úgy tűnik, mintha hirtelen lemerülne... Mert utána eljut a villogó samsung logóig, és kikapcsol, töltőre kell tenni. De amikor viszont fel teszem töltőre, akkor pedig ugyanazt a százalékot mutatja, amivel kikapcsolt.
Játékot is csak kettőt játszok inkább a lányom miatt, a HayDay és a Home scapes. Más játék nincs rajta. Van egy rajz app, az Autodesk Scathbook, CPU-Z, myscript calculator, drivetribe, facebook, viber, messenger, insta, twitter, index, jófogás, iTranslate, topjoy kupak a lányom miatt, Miskolc menetrend, névnap, RTL24, Skype, speedtest, swiftkey, XDA, TV24, és az office androidos verziója, Semmi olyan, ami ilyen szinten bele szólna a kamera működésébe. Vagy lehet, hogy tévedek.
-
apaszka
veterán
válasz
Soybex
üzenetére
Nekem is sok telefonom volt. Nagyrészt az első bekapcsolás után kértem a rendszgazdai jogot.
A Note 3nál még nem volt gond mert vissza lehetett állítani az eredeti állapotot. A Note 4 nél már nem az eFuse chip miatt.
Ha nem használod a knox ot , akkor nincs gond, vágj bele.
Sokan tudnak segíteni , mert sok tulaj ROOT öl!
-
apaszka
veterán
válasz
Soybex
üzenetére
A ROOT akkor árt ha felfelé cibálod a hardvert! Csak ahhoz kell hozzányúlni amit ismersz! Ennyi!
Egy jó főzött ROM bizony sokat tud hozzáadni egy készülékhez!
Egész más világ ! Nyugodtan vágj bele, ha már nem kell a garancia!
53 éves vagyok de még kell a ROOT és a főzelék...Igaz most egy jó ideje Nexus 6p 64gigásom van. Ott szerencsére 100%-os főzelékek vannak . Én 2 fajtát próbáltam , ezek tökéletesen működnek. A nagy kedvenc igaz most pihen mert még nem 8 alapú. De mind mondani szokták , bosszantóan tökéletes!
Kernel meg EX is fullos... Szóval elvagyok... -
Diokhan
addikt
válasz
Soybex
üzenetére
Nekem sem, de mint említettem, meg lehet szokni
Viszont ezt leszámítva sokkal jobban tetszik, mint a korábban használt készülékem. Amióta megvan, a YT-on különböző videókat nézegetek róla, és rengeteg olyan hasznos dologra képes, amiről eddig azt sem tudtam, hogy létezik. -
baladam86
aktív tag
-
DarkKarol
tag
válasz
Soybex
üzenetére
Igazából a tárhellyel van a gond.
Film lejátszó programból fent van a VLC és azokból tényleg sok jó van.De a telefonom tárhelyéből pl 21GB foglalt, úgy hogy nem tartok rajta (max screenshotok,stb de ezeket gyakran törlöm) képeket/zenéket/videókat szóval körülbelül csak a rendszer (7GB) és az alkalmazások (igen, valóban elég sok van).

Van egy 32GB-os SD kártyám, amin úgy, hogy szanáltam 10GB kép van és 13GB hang, 3,4GB videó, azaz 26GB foglalt.
Szóval maradt 17, ami pár filmnek elég lehet...Olyasmi megoldás létezik Note 4-el, hogy pl egy hordozható vinyót, ssd-t (már ha létezik ebből hordozható xD) rádugok, és meghajtja, és nézhetek róla filmet, mint az S8ak?

Vagy milyen alternatív film nézési lehetőségek vannak, amihez nem kell a telefonomra tenni a filmet?
-
bobace
addikt
-
válasz
Soybex
üzenetére
Azért a Note 330k árával,nem kicsit durva. Ha szolgáltatótól veszed,akkor meg nincs dual sim

FE nem lenne rossz,elől van az ujjlenyomatolvasó,jobb a fogása mert nem annyira kerek. De kisebb akku van benne és többet is eszik a chipset és szoftveresen ki tudja meddig leszt ámogatva. Még főzöttek is kérdésesek,mert nem annyira elterjedt. -
törölt tag
válasz
Soybex
üzenetére
3 közül egyiket se használom.és fent sincs a telon(instagram/facebook/messenger) facen pl soha nem voltam még telóval.Nem vagyok megrögzött faces.Még mobilnetem sincs.Android Assistant progit feltettem,ezzel csomó felesleges appot indulásnál ki lehet löni.Pl. nekem a szinkronizálás nem kell.Hálozati résznél pl se lte,se 3-4G nem érdekel,sima gsmre tettem.Nincs mobilnet,se mms,se mailozás telon.Ott a wifi,ahhoz nem kell lte meg 4 G.Google cimtár szinkronizácio,briefing,evernote,gear vr service,samsung cloud,samsung account,samsung push service,új regisztráció,na ezek ki vannak löve,mert egyikre sincs szükségem.Telekomos gyári appokat letöröltem,mert nem kell.Szabad ram igy 1.5-1.7GB között van 7-8 általam telepitet programmal a telon.
-
laabom
tag
válasz
Soybex
üzenetére
Okosan beszélj barátom....
Szerintetek ha nem lenne nekem is (meg pár ismerősömnek) is rossz tapasztalata aTmx-el akkor vacilálnák?
Anno S3-mam 1 hónap után kijelzőt kellett cseréltetni, gariban megcsinálták de repedt keretet kaptam vissza, kb fél év után a kijelző jobb sarkában megült a por és a fizikai gomb is annyira besüllyedt ez idő alatt hogy kb körömmel lehetett benyomni csak.
Ha jó tapasztalatom lenne velük nem is kérdeztem volna, de ha te is így jártál volna meglátom te nyugodt szívvel adod be vagy sem....
Ha visszaolvastok nem egy-két felhasználó szenved velük. Nekem meg nincs arra időm, hogy 3-4x vissza küldjem mire normálisan megcsinálják.
Nagyot változott 2 év alatt ez a topic is sajnos (pl. S8 topic meg katasztrófa kb). Normálisabb már mind elment innen.
-
apaszka
veterán
-
watchfun
tag
válasz
Soybex
üzenetére
Én még nem is láttam fehér LED flip tokot, csak szürkét, bordót és aranyszínűt, sőt a neten rákeresve sem találtam pedig tetszik a fehér telefon meg a fehér flip is, még 12-ért is megvenném...
Fehérből eddig csak S-View tokot láttam, az a Speedshop-ban volt kb. egy hónapja 1500 körül (vettem is), de jelenleg már csak rózsaszín (rózsaszín? és akkor a piros meg a fehér rózsa?) van, az sem készleten. No meg van most a speedshop-ban a EF-WN910BWEGWW (oldalra nyíló flip) 6150-ért meg a WN910FTEGWW (lefelé nyíló flip) 1660-ért.
-
baladam86
aktív tag
válasz
Soybex
üzenetére
Hívd ki nyugodtan a házhozjövős szervizt, amennyiben a hiba tényleg fennáll és létezik, cserélik az egész készüléket. Régebben volt rá példa, hogy valaki hasonló kijelzőprobléma miatt kihívta a szervizt házhoz (S4-hez), és kiderült, hogy a kijelzőn lévő fólia volt besárgulva, így természetesen nem cserélték a kijelzőjét, mert a kijelzőnek semmi baja nem volt.
Az eddigi tapasztalataim nekem a házhoz jövős szervizzel nagyon pozitívak, velem mindig nagyon normálisak voltak, és nem kötöttek bele semmibe. Legutóbb pont egy hete cserélték a Note 4-emet egy újra. -
apaszka
veterán
válasz
Soybex
üzenetére
Ha időben regisztrált a telód, akkor a helyszínen kapsz egy másikat!
Ha frissebb, akkor egy héten belül megjön általában. De személyesen is tudod intézni, ha közzel laksz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Haditechnika, harcászat
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Óra topik
- LEGO klub
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Battlefield 6
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont ezt leszámítva sokkal jobban tetszik, mint a korábban használt készülékem. Amióta megvan, a YT-on különböző videókat nézegetek róla, és rengeteg olyan hasznos dologra képes, amiről eddig azt sem tudtam, hogy létezik.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)