-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
FőDudu #13947 üzenetére
Igen, van ilyen funkció!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
FőDudu #11708 üzenetére
Komolyan, magyarázzátok már meg, h jobb hátul a leolvasó... 🤦🏻♂️ Azért mert kiváltjátok, nem azt jelenti, hogy nem lenne jobb elöl. Ráadásul amilyen indokokat írtok, mind2 olvasóra igaz. Csak azért nem szentségelek a telefonra, mert nyomásérzékeny a kijelző alja, így fel se kell oldanom.
-
MrCsiT
addikt
válasz
FőDudu #11665 üzenetére
"Hatlapi ujjlenyomat olvasonal nincs kenyelmesebb megoldas" - nem tudom te hogyan tárolod a telefont, de:
1., asztalon fekve nem tudom feloldani, csak ha felemelem (egy pl. S6 Edge Plus-t nem kell emelgetni);
2., autós töltőknél szintén bukta van a hátlapi megoldással;
3., ha valaki vezeték nélküli töltőt használ ( hogy fekvőt vagy állót, az mindegy, hiszen a hátlap rá fog feküdni) az a töltés megszakítása nélkül szintén bukja a feloldási lehetőségetígy, ha csak az ujjlenyomat olvasó helyét figyelem (és nem használok pl. íriszes feloldást) akkor ezt így ebben a formában én nem tudom előrelépésként értelmezni, és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül.
Ennél még a bekapcsoló gombba tett megoldás is normálisabb lenne, mert az a gomb legalább oldalt van (bár autós tartóknál már az is problémás ugye.)Abban egyetértek veled, hogy HA csak azt veszem figyelembe, hogy a hátlapi megoldások közül mennyire van jó helyen a Note 9-en a feloldó, akkor egy tokkal használva - ami rávezeti az ujjam a feloldóra - valóban egész normális helyen van.
-
válasz
FőDudu #11669 üzenetére
Ha nem segít, akkor rányomhatsz esetleg a hálózati beállítások visszaállítására is, a wifi, bluetooth és a mobilinternetes kapcsolatokra van kihatással, utóbbit pedig visszaállítja automatikusan a SIM kártya alapján, ezért csak a másik kettőt kell majd újra bekonfigurálni, illetve párosítani, ha van például bluetooth eszközzel használva a telefon.
-
válasz
FőDudu #11667 üzenetére
A készülék kikapcsolt állapotában egyszerre kell benyomni és úgy tartani a főkapcsolót + a Bixby + a hangerő fel gombokat, majd a Samsung logó megjelenése után felengedhetők azok, a megjelenő Recovery menüben a hangerő gombokkal lehet navigálni, kiválasztandó a Wipe Cache, a főkapcsolóval jóváhagyás, utána fel az újraindításra és ismét főkapcsoló.
-
Teal'C
veterán
Ne kérdezd hogyan de az előző note9 en lett egy 5mm es hajszál karc pedig én is egymagában hordom zsebben stb... ezért használok valami védelmet. De az hogy gyakorlatilag tapasztalatom szerint nincs fólia/üveg ami megvédené rendesen mind1 milyen árért veszed az már kb vicc kategória.
-
TODI1111
veterán
Amit fentebb linkeltem annak a verziónak kell fent lennie a készüléken és arra mehetnek rá a béták sorba.
Root nélkül csak az adatokról és az alkalmazásokról tudsz teljes biztonsági mentést csinálni. Az alkalmazások adatairól nem. Amennyiben 100%-ig mindent meg akarsz tartani akkor a legjobb ha megvárod a hivatalos OTA frissítést. ( Részemről én minden főverzió váltásnál teljes törlést csinálok és a névjegyeken, üzeneteken, kivűl nem állitok vissza semmit hanemújra telepítek és beállítok mindent) -
Joe.36
addikt
Én ezt a [vezeték nélküli] töltőt használom, olcsó, és tökéletesen működik.
2 naponta töltöm, éjszaka, kikapcsolva. Reggelre szépen feltölti és nem gyors töltés. Hosszú távra ( 3-5 év ) vettem ezt a telefont, szeretném ha nem kéne aksit cserélni benne.
Vastag Spigen tokkal is simán tölt. -
-
Teal'C
veterán
Lehet sok volt a baj a nem gyári és főleg kínai gyártmányokkal. Ezért szigorítottak. Lehetséges hogy pár akkut hazavágtak már így, mert gondolom ilyen irányú tesztek is vannak. De élő példa: van egy Samsung Level box Mini hangszóróm és azt csak normál 5v töltővel lehet tölteni stabilan. A fekete töltő ami a Note9 hez van néha tölti néha nem, a fehér ami a TabA 10.1 hez van nem tölti, mindkettő adaptív fast charger. Ezért a pc usb portjáról kell töltenem.
-
-
Galaxy S8-hoz adták ki, és ingyen osztogatták előrendelőknek. 1 Clear cover tok, kijelzővédő fólia és vagy vezetéknélküli töltő, vagy powerbank volt még benne. NA meg persze külön is meg lehetett vásárolni, 15-20k környékén. Úgy jött itt képbe, hogy a SES-ek kiszórták a maradék készletet töredék áron, és a vezetéknélküli töltő meg a powerbank jó persze a Note9-hez is.
-
tylerddd
veterán
Szerintem a játékhoz kábellel kösd tévére, CC2-vel nagy lesz a lag, nálam legalábbis Mi A1-es készülékkel azok voltak a játékok. Ezzel még nem próbáltam.
Kérdés: érdemes megvenni a Samsung USB-C > HDMi átalakítót vagy bármilyen hasonló cucc megteszi?! Vagy a nem Samsunggal csak kiteszem a tévére a telefon képét, nem a DeX indul el?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest