- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fmfazekas #8068 üzenetére
Pedig általánosságban régebben sem volt igaz, hogy minden frissítés a nem szolgáltatósra érkezett először.
A Note 4, S4...stb. telefonjaimnál is pont úgy változó volt, mint most, hogy a Telekomos érkezett előbb, hol meg a nem szolgáltatós, vagy épp másik szolgáltatóé.
Ez van, mert több tényező is befolyásolja, türelmesnek kell lenni, nem több hónapos eltérésekről van jellemzően szó, vagy ha annyira sürgős, akkor adott a lehetőség Odin által bármilyen firmware verzió felhúzására. -
válasz
fmfazekas #7566 üzenetére
Hazánkban pont csak a Telenoros érkezett meg hivatalosan ma, a nem szolgáltatós (XEH) és a többi szolgáltatós még nem.
A XEH szerintem napokon belül jön, meg a Telekomos is várható hamarosan, a Vodafone passz.
Olyan tulajok is írták, hogy megkapták, akik nem hazai régiós firmware verziót használnak, hanem direkt emiatt DBT és társait. -
Nigér
őstag
válasz
fmfazekas #7250 üzenetére
Szia, én hoztam az oldalukról linket, de amint elolvastam hogy előre kell utalni, dobtam is a fenébe.
Innen is bannolták őket a valagba.
Volt ezzel a humanoiddal egy privátom, meg a "vevőszolgálatukkal" egy emilem, onnan már fixre tudtam hogy átverés.
Megszereztem végül máshonnan, megbízható forrásból, azóta jobbára csak olvasgatni járok ide mert a teló egyelőre nagyon tetszik, bajom nincs vele, romot meg nem fogok rá hekkelni.
Megvárom a hivatalos OTA frissítést. -
válasz
fmfazekas #7250 üzenetére
Szia,
Köszi, hogy megosztottad, nem semmi, de sajnos nem is egyedüli.
Igaz, az embereket sem értem, ahol csak és kizárólag előre történő fizetést engednek, ott gyanakodni kellene - pláne, ha az aránytalanul olcsó, csalogató árral is párosul és/vagy más tényezők (is) utalnak bármi trükközésre - és élből nem szabad előre utalni/fizetni. -
Lacics25
aktív tag
válasz
fmfazekas #4446 üzenetére
Szia
Épp akartam írni, hogy hiába kérdezed a feloldás problémát. KB 1 héttel ezelőtt kérdeztem, de választ nem kaptam.
A helymeghatározás nálam "nagyon pontos", gyári téma, semmi idegen háttérkép, mégsem működik.
Ami Huawei - nél bekavart az ha több Bluetooth eszköz kapcsolódott. Minden hiába, röhög a p. - ba. -
válasz
fmfazekas #4454 üzenetére
Azt gondoltam, hogy a helymeghatározás engedélyezve van, de melyik mód?
Csak GPS, csak wifi és mobilinternet, vagy mehet mindegy együtt?tevike: Szia, A problémásabb "üzenetküldők" kapcsán vannak sajnos ilyen gondok, olyan is előfordul - más gyártónál is, mert ez részben/inkább a külsős alkalmazás készítőjének a rovására írható -, hogy nem lehet például az alkalmazáson belül értesítési hangot módosítani.
Használd amúgy egészséggel a készüléket! -
válasz
fmfazekas #3936 üzenetére
Na, így már teljes a kép. Nem "matekozni" akartam, csak érdekelt. A más pénztárcájában turkálás meg nem az én műfajom, arra van épp elég ember itt Magyarországon sajnos. Azt "bírom" a legjobban, mikor elmegyek valahova ott egy társaság, amiből csak 1-2 ember ismerek, aztán hót' itdegen emberek kb. második kérdése, hogy "...és te mennyit keresel?". A harmadik meg,hogy mikor lesz gyerekem. Ilyenkor beszólok általában valami olyat, hogy abba is marad a beszélgetés. Hagyjuk is.
Azét a januári pie-al vannak fenntartásaim, de már írtam. Mindegy, csak legyen jó. Kb. ennyi hiányzik a mostani rendszerből, a gesztus vezérlés.
Na jó, meg oreo-ban nem tetszik,hogy ha "elsöpröm" értesítést, akkor az ikonról is egyből leszedi az értesítést. Nem akarok snoozolgatni, eddig pont tudtam, hogy ha el is söpörtem, de ikonon megmaradt, akkor eszembe jutott később abból,hogy valamit még nem néztem meg.
Szerencsére Nova ezt még jól kezeli, ahogy megszoktam. -
válasz
fmfazekas #3930 üzenetére
Persze, jogos, de ha már ennyire forintoskodunk, akkor hogy jött ki neked a 230? 335 a telefon, 90 az óra, az nálam 245. Persze csak érdekel, nekem is ekörül volt, Telekomál nekem úgy jött ki olcsóbbra, hogy 70k-t levontak előfizu hosszabbítás miatt, 30-ért meg elment az osmo. Nekem megérte nagyon, igaz, külön kellett vennem hozzá Gear sportot, ami 70k volt hivatalos SES-ben, tehát csak az OSMO árával vagyok igazából "bejlebb".
Más: néztem a Pie demo-kat és ami a vicces, nem lehet megcsrélni a bal és jobb oldalt, ami a gesztusos navigációt illeti. Magyarul, én mint balkezes elég nehezen fogom tudni használni a "vissza" gesztust, ami a jobb oldalon van.... Nagyon remélem, javítják, mire kijön a hivatalos, csak emiatt váromn a Pie-t, iPHone X-en is baromira szerettem ezt a fajta vezérlést.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- World of Tanks - MMO
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest