- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Próféta #16204 üzenetére
Nekem a Dome Glasst váltotta(az 1 évet bírt), az első valamitől megrepedt, a 2.-at pedig elcsesztem, mert felemeltem, sok folyadék kárbament, de így is fent van rajta pár hónapja, most kezdett el feljönni. Viszont ez nem remedt, ezért gondoltam megnézem, hátha van jó áron.
Viszont ez nem nagy lámpás(szerintem ezért olcsóbb). Aztán lehet, hogy a 10k-sok is ugyan ilyen kis csomagolásúak.
-
baladam86
aktív tag
-
-
válasz
Próféta #2323 üzenetére
Vélhetően azért, mert új a telefon és nincs még benne (megfelelően) az adatbázisban.
Más telefonoknál is volt ilyen (nem csak Samsung, hanem Huawei...stb. topikokban is ment a problémázás, valaki már a gyártót szidta, hogy átverték), aztán frissítette később a fejlesztő és megoldódott a probléma. -
nbukta77
addikt
válasz
Próféta #2195 üzenetére
Nekem ez be jott, de ez inkabb csak egy hatlap. Raktam be rola tegnap kepet. En az ilyet szeretem. Olyan, mintha rajta sem lenne a telon. A hatlap recezett igy nem csuszik. Pitaka lett volna a legjobb ez hasonlo csak nem kevlar.
Kekben sajna nem talaltam. Nekem is az kellett volna, mert kek a telom.
Mas. Reg volt ilyen erzesem, hogy nem kell az uj iphone. 🙂
-
törölt tag
válasz
Próféta #2032 üzenetére
Szia! A MIL-STD-810G nem arra vonatkozik, hogy nem törik össze ugya úgy, mint a többi üveg hátlapos telefon. Ezzel a jelzéssel inkább azt mutatják, hogy a belsejében nem lesz baja, továbbra is használható marad. Ha hajlamos vagy leejteni, szerintem vedd a megszokott tokot, de az Ultra Hybrid is jól véd.
Nekem gyorstöltő van, de kikapcsoltam a gyorstöltő funkciót, mert este zavar a ventillátor. Kevésbé melegszik vele a telefon, mint gyorssal. Viszont 3,5-4 óra míg feltölti a 1,5-2 helyett. Én azért is preferálom a lassút, mert éjjel töltöm, kb 7 órát alszok, így caak 3óra ami felesleges töltés. Viszont ha teheted, akkor gyorstöltőset vegyél, ha szükséf van rá, akkor jó, ha gyorsabba feltölti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged