Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva

- 

Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

- 

fmfazekas
csendes újonc
válasz

tylerddd

üzenetére
						Szia! Az enyém is pontosan így néz ki baloldalon egy csíkban. A SES- ben tették fel. Az enyémet semmilyen fizikai behatás nem érte. Mondhatni spontán keletkezett. Régebben rosszabb minőségű üvegfóliánál másik telefonnál tapasztaltam ilyet. Elég gáz 15 rugónál. Az a furcsa, hogy az S8-ra ugyanakkor tették rá, és annak meg semmi baja. Természetesen kicserélik, de még várok, hogy hová fejlődik a dolog.
 - 

baladam86
aktív tag
válasz

tylerddd

üzenetére
						Sziasztok, elmesélem röviden lúzerségem történetét:
Egy nagy levegővétel után eldöntöttem, hogy átköltöztetem a régi micro sd kártyámról az adatokat a telefonhoz kapott 512 GB-os micro sd-re. ~78 giga kép/videó/zene az adatoknak a zöme, kicsit több, mint 11.000 fájl.
Kiváló számítástechnikai tudásomnak köszönhetően kitaláltam, hogy új kártya telóba be, SD adapterbe mehet a régi, az a laptopba, telefon kábellel laptophoz csatlakoztatva, és mehet is a móka. Tegnap délután a Windows derűlátóan kiírta, hogy több, mint 12 óra lesz a másolás, de ismerve a pesszimista hozzáállását a Windowsnak, hagytam, hadd másoljon kedvére, a tapasztalataim szerint gyorsabban végbemegy a folyamat. Hát nem, este 23:00 környékén megszakítottam a folyamatot olyan 7 óra másolás után, a felével sem végzett az ókori módszer.
Ma reggel kipihent fejjel eszembe jutott a kézenfekvő megoldás: régi sd telefonba vissza, összes adat másolása a belső tárhelyre, majd kártyacsere, és a belső tárhelyről átmásolás az új kártyára.
Ez a megoldás végül alig több, mint 45 perc alatt lezajlott, ami szerintem elég korrekt, azt sajnálom, hogy nem mértem stopperrel a 2 másolás idejét, mert úgy éreztem, hogy a belső tárhelyről gyorsabban ment a másolás az új kártyára (UHS-III), mint a régi kártyáról (UHS-I) a belső tárhelyre.Még egy érdekesség, telefonon kibontva egy kb. 4 gigás .rar fájl 3000 képpel nagyjából 25-30 másodperc, brutál, legalábbis számomra.
 - 

válasz

tylerddd

üzenetére
						Én most keresem az utódot, mert nekem is az egyik fülén a sarka megrepedt, és ha lejön, akkor cserélni akarom. Nézegetem a sima, ragasztó nélküli üvegeket, van pár ígéretes: [link], [link]
Plusz vissza is olvasok, ott is van pár. A toll miatt a sima fóliákban nem nagyon hiszek, mert vési bele a barázdákat.

Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
 - Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
 - Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest