- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nbukta77 #2889 üzenetére
Én is sokáig iOS-es voltam és nem is mondom, hogy nem lesz már többé olyen készülékem. Utolsó X volt, azt a "smooth-ságot", szép animációkat, igényes megoldásokat máshol nem kapom meg, az biztos. Viszont ott a másik oldal, hogy a mobil fizetést, IP68-at (ok, XS-ben már alap), valamint amit írtam is,hogy átdobom okostévére a képet, vagy épp rárakom a mi kis falunk új részét a telefonra, majd egy sima TypeC-HDMI kábellel a tv-re kötve dex-en (amin nézzük, nem okostévé) simán megnézzük asszonnyal, és még sorolhatnám, ezeket nem kapom meg "odaát".
-
Teal'C
veterán
válasz
nbukta77 #2849 üzenetére
Én is nagyon szemezek vele mert tudnák olcsón venni. Nagyon tetszenek de csak azért nem kell, vettem már Gear-S s2 s3 at aztán el is adtam egyszerűen nem tudom megszokni a kezemen vigyázni meg pláne nem tudok rá a munkában, már azon gondolkodtam veszek valami 3 forintos órát hogy megszokjam és majd aztán ilyet mert ahhoz drága hogy pár hét alatt lenullázzam.
-
tylerddd
veterán
válasz
nbukta77 #2638 üzenetére
Pedig látható különbség van köztük. Nagyon sokk app-ben kisebbek lesznek a karakterek, ha nagyobbra veszed a felbontást. Az persze igaz, hogy pl. ikonokon nem sok mindent veszünk belőle észre. Ha kisebbre veszed viszont, szerintem az is látszik.
@ ForRedGlory A youtube-on ugyanaz a gyerek (Mrwhosetheboss) csinált akkutesztet, ahol először FHD+ -on tette oda a Note9-et a többi mellé, ahol nyert a teló. Utána jött az iXS, aminek a felbontása miatt a Note9-et is felhúzta WQHD+ -ra és hamarabb megfeküdt, mint az előző tesztnél, összességében. Az iXS-sel szemben is vesztett, de a korábbi magához képest is rosszabbul teljesített a nagyobb felbontáson.
Nálam egyébként FHD+ -on megy.
-
Anulu79
addikt
-
tucsok.
senior tag
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz
nbukta77 #2432 üzenetére
Itt ki tudja mikor lesz pite...
Viszont ez az új firmware nekem nem jött be.
Reggel 7kor 100%-al vettem le töltőről és most 13%-on van...
Semmi különleges nem volt ma, kb. ugyanolyan használat, mint máskor.Korábban ilyenkor még 30% körül állt...
Kikapcsolt kijelzővel most 3.4% merülés óránként.
A kijelző időm 3 óra 39 perc ma eddig.
-
válasz
nbukta77 #2427 üzenetére
Addig nem szoktam nézni, amíg a hazai hivatalos viszonteladóknál nem lesz olcsóbb.
Nem a hivatalos viszonteladókat tekintve, a sötét oldalt sem érdemes nézni, olcsóbb lesz az is, pláne ha elkezdenek megjelenni az aprón a (trükkös) garanciában cserélt "új" készülékek és lenyomják az árakat. -
válasz
nbukta77 #2191 üzenetére
Nekem is megjött, amíg nincs Pitaka (remélem lesz majd), addig ezt fogom használni. Minden telefonomra vettem, nagyon jó. Az elején még kicsit csúszósabb, de ha lekopik a viaszos védőréteg, akkor rendben a cucc (írtam már tudom). Annyira akartam egy Nillkin tokot, hogy végül kettőt is rendeltem, egyik már itt van, másik jövő héten érkezik. Legalább lesz tartalék, bár ezek nagyon bírják.
-
csubííí
senior tag
válasz
nbukta77 #1995 üzenetére
Én régóta használom, nagyon elégedett vagyok vele. Semmit nem fogyaszt. Ha "lebegő gomb" van beállítva, akkor lehet némi fogyasztása. A fizetősekkel ellentétben itt az ingyenesben minden benne van. Saját kép és megnevezés is megadható a "gombnak". Sőt, a megnevezés elhagyható , vagy a "gomb" is lehet láthatatlan. Ha egyik sincs, akkor láthatatlan, és nem zavar, ebben az esetben is bárhová rakható.
-
törölt tag
-
Anulu79
addikt
válasz
nbukta77 #1888 üzenetére
Készenléti idő brutális. Nem nyomkodom annyit amennyit szoktam a készülékeket így a sot az nem szokott sok lenni. De az utorrent fut DU és éjfél környékén még így is bőven 40 % felett van. Még nem volt ötször feltöltve az aksi. Kamerától többet vártam. Nem nyújt annyival többet mint az S7 edge-től amennyivel gondolom ez is megdobja az árát.
Ja meg az íriszolvasót nem tudom működésre bírni. Valamiért soha nem akarja levenni a szememről a mintát.
(#1891) seger
Én még pluszban egy beledugós (szerintem műbőr) tokban is tartom.(#1886) Plazmacucci
Még egy beledugós tokot sem használsz? Csak be a zsebbe a készüléket és annyi? -
válasz
nbukta77 #1881 üzenetére
Nem használok fóliát, sosem használtam. Tudom, hogy itt a legtöbben a legdrágább üveget veszik rá, de én úgy gondolom a telefon van értem, és nem fordítva. Mondjuk ebben az is benne van, hogy nem tervezem egy hónap múlva eladni, így nem számít, hogy hajszálkarcos lesz e avagy sem. Mire számítana a karc rajta, beégés miatt cserélni fogják a kijelzőt. Igen, sokat autózok max fényerőn és beleég a Waze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged