- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cha05
csendes tag
válasz
HUTCHDB #2330 üzenetére
Köszönöm az infókat, úgy látom, a külföldről hozott készülékekkel van lehetőség ügyeskedni többféleképpen a boltosoknak.
Valahol azért abban bízom, hogy több éve működő GSM boltok nem szereznek be olyan forrásból új telefonokat, amit letiltanak később. Többször vettem már így, sosem volt ilyen gond.
Nyilván más helyzet, ha beszámítják valakitől a használt telefonját, és azt tiltják le, de azt nem a boltnak rónám fel, maximum azt, hogy lehetne óvatosabb beszámításnál... bár biztos mérlegelik ezt az opciót is és így se jönnek ki veszteségesen és elsősorban a vevőnek kellemetlen, amíg megoldják a dolgot.
Hallottam már olyat is, hogy telenoros meg T-s telefonokat letiltás esetén valahogy garanciában kicseréltetik és az új telefon már nem lesz tiltott, viszont állítólag a vodásoknál ez nem járható út, azért keresik kevesebben azokat. -
Helltak
őstag
válasz
HUTCHDB #2265 üzenetére
Mióta megvan, már béta P droiddal használom, de a végleges verzióval tényleges jobb lett az üzemidőm. 25%-al kb, de ezt bétához képest mondom.<br/>Simán 1,5 napos üzemidő, kb 5-6 óra SOT-al.<br/>Ez lenne az elvárásom a Note-al. Látok rá esélyt, készenléti fogyasztás ami durva még mindig a Samsung-nál.
LosBlancosr:
A statisztikában egy nap kb 5%-ot eszik, ez szerintem is inreális.. -
Teal'C
veterán
válasz
HUTCHDB #2265 üzenetére
A szó szerint megduplázódott kijelentést azért meghagynám az éles felhasználói teszteknek. Mert hát azért a fizikát ne hazuttoljuk meg. Az alkatrészek nem fognak kevesebbet fogyasztani csak ha állat módon alul lesznek vezérelve viszont ez a megjelenés és gyorsaság rovására megy szerintem.
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz
HUTCHDB #2131 üzenetére
Én is szeretem, de ha valami nem jó szerintem, akkor nekem az nem jó.
Ahogy Te is írod a videóra.Más máshogy látja, a fórumon leírhatjuk, hiszen azért van, megosztani, amit gondolunk.
Ezért támadni nem szép dolog...Én pl. pénteken céges rendezvényen voltam, és átraktam az S8-ba a kártyát inkább, mert ez bazinagy, és kényelmetlen lett volna abban a ruhában (öltöny és ing). Az S8 kisebb, könnyebb..
-
tylerddd
veterán
-
ForRedGlory
félisten
-
-
Nekem az volt a baj, hogy Note-nak az is betett, hogy 4G/Volte hálózat alig volt a cégnél (van felettem pár emelet) és szívta az akkut, így mindig kikapcsoltam a VOLTE-t,de volt,hogy a 4G-t is, mikor dolgoztam. iPhone-nál csak előbbi van kikapcsolva és nem befolyásolja az akku fogyasztást. Bár nem értem a dolgot, azt olvastam valahol, hogy 3G alatt telefonálás közben nem lehet netezni, de nekem ment...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged