- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Ha az üzlet teljes garit vállal a 2. évre, plusz még olyan prémium szolgáltatásokat is amivel már akár még jobbak is, mint a Samsung gyári szerviz szolgáltatás - lsd. pld. a 24-72h-s készülékcserét javítás helyett - hozzátéve, hogy az aksira a 2. évre a Samsung sem vállal garit, pedig éppen az lenne a fontos szerintem - akkor már (ha az üzlet valóban korrekten jár el) el lehet gondolkodni rajta, melyik éri meg?
Ezzel együtt - ahogyan írtad is - valóban egyéni döntés kérdése, hogy ki melyik eladó szolgáltatását vásárolja meg.
Számomra az általam említett üzlet szolgáltatási értéke túlmutat az "1 év gari és +1-2 év szoftvergar" kategóriájú üzletek ajánlatán.baladam86: na hallod, épp a Te hozzászólásaid alapján rendeltem kintről TOZO-t, de akkor már előre izgulok, hogy sikerül majd feltennem?
A Nillkin CP MAX - amit kedvesen feltettek a Speedshop-os eladók, és akkor még szivárványos sem volt - nemcsak, hogy a közepén kicsit szivárványos, de van olyan eset, hogy valahol megnyomom és hallom, hogy pattan egyet, és az érzékelése sem tökéletes (érzékenység növelés nincs bekapcsolva) szóval azt jónak nem mondanám, hiába nem olcsó. -
-
goop
őstag
Nem vitattam, hogy jobb a 4G HD.
Csak jeleztem, hogy a telefon szerint mikor HD a hang, a digi vonalast hívva pl nem írja, pedig a Volte megy, mert nem vált le, anyám mobilja nem tudja a volte t, és ha nem 3G vagy magasabb amin áll a hálózat mikor keresem, akkor nálam nem írja a HD jelet. Múltkor direkt megfigyeltem. -
-
-
Kicseréltettem.
Eddig úgy használtam a telefont, hogy VoLTE kikapcsolva és a 4G is, csak 2G/3G ment, mert a munkahelyement az előbbiek nagyon merítették a telefont.
Nos, most direkt úgy hagytam, hogy akkor minden bekapcsolva, VoLTE és 4G is, feltöltöttem, reggel elindultam dolgozni. Ilyenkorra már 30% alatt szoktam lenni az említett takarékos módon, de jelen pillanatban is 49%-on vagyok úgy, hogy bekapcsolva volt végig a VoLTE és a 4G is.
Előbb is cseréltethettem volna simet
Lehet hagyom is így, nem állok vissza a 2G/3G-s beállításra.
-
Köszönöm, bár mindegy, előkerestem és rosszat is küldtek, ez csak egy nagy sim, amiből ki lehet törni egy micro simet, de nano-t már nem
Szóval nem tudtam volna sehogy sem aktiválni. Mindegy, beviszem akkor, aztán majd cserélik, ezt meg leadom, ki sincs bontva a celofánból.
-
TODI1111
veterán
Ez a ne zavarjanak üzemmód csak a hívásokra és üzenetekre (sms) korlátozodik? Arra gondolok, hogy ha mondjuk be van kapcsolva akkor az email, viber .... továbbra is jeleznek? Illetve ha a listában beállított személy nem sms-t hanem mondjuk viber (a mai világban sokkal nagyobb az esélye, hogy az sms helyett más üzenetformában akarnak elérni) üzenetet küld azt beengedi és jelez vagy azt sem?
-
petymeg
addikt
-
baladam86
aktív tag
Igazad van, csak meglepő volt nekem is szembesülni ezzel, nem gondoltam így bele, ahogy levezetted
Azért furcsálltam, mert egy teljes firmware mérete nem éri el az 5GB-ot, plusz ha hozzáadjuk az előre telepített alkalmazásokat, azok sem visznek el túl sokat a tárhelyből, de így már tiszta
-
-
-
-
baladam86
aktív tag
Igen, ezért volt furcsa, hogy az S10+-ban +100mAh-s az akkumulátor a Note 9-hez képest, és az újabb processzort/kijelzőt mindig úgy "reklámozzák", hogy 25-40%-kal kevesebbet fogyasztanak az elődökhöz képest, ezért lepődtem meg, hogy a Note 9 ha csak egy minimálisan is, de jobban szerepelt az ilyen jellegű összehasonlításban.
-
fRooStzzZ
senior tag
Nem is szoktam kikapcsolni. Ha kikapcsolnám azokat akkor 3310et vettem volna nem N9et.
Mellesleg változó mikor mennyit használ a rendszer. De az okát meg nem tudom. Általában minden telefonon ugyan azt használom évek óta. Most 1-1 app vagy google cucc ragad be egy frissítés után azt nem tudom.
De a N5-n a beta play service ment azzal nem fogyasztott annyit a rendszer. -
-
imélcim
csendes tag
Hát nem akarok hosszas vitába bonyolodni, de Lg V10 nem produkált soha ilyet, Samsung A5 és Huawei Mate 20 pro szintén nem. Csak sötétben készített fotón látom. Ráadásul ha egy lámpa van a képen akkor is 5 fénypont látható ha pl. 4 akkor is. Van olyan képem is ahol a holdat fotóztam sötétben és mellé rajzolt még egyet.... Ezt én nem tudom be normál helyzetnek, de még egyszer mondom, nem vitatkozni szeretnék csak kíváncsi voltam bárkinél volt e hasonló.
-
-
TODI1111
veterán
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, mert nálam az aod is be van kapcsolva de nem az villan fel hanem a zárképernyő.
seger
Nekem kettőt cseréltek a SES-ben. Egyszerűen, óvatosan az egyik szélétől elkezdte felszedni a srác és szép lassan elengedte az egész.Minden nyom nélkül lejött a készülékről. -
Emiatt én panaszkodtam régebben. Úgy dolgozom, hogy előttem a telefon egy állványon. Napi 3-4-szer csinálhatja, hogy csak egy pillanatra villan a kijelző. XEH és TMH alatt is csinálja. AOD-nál váltogatja a pozíciót a beéégés elkerülése miatt és általában ez renben megy, de van,hogy egy-egy váltásnál felvillan kicsit a kijelző.
Pie-al jött ez a "feature". Programokat ugyanazokat használom és ugyanúgy, mint Oreon. -
TODI1111
veterán
Ezt nem nagyon volt időm megfigyelni,mert szinte mindig reggeltől estig dolgozom és ezért a zsebemben van a készülék. Igazából most a hétvégén tűnt fel a jelenség mert most nem dolgozom és többet volt az asztalon. Szerintem talán óránként (változó) lehet.
Ha valakit érdekel frissült az Adhell 3 HU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest