-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Silent77 #9214 üzenetére
Samsung passba ha bemész, felül 3 pötty, beállítások. Itt ki lehet választani, hogy melyik azonosítást szeretnéd.
Teljes animáció kikapcsolása:
Beállítások, telefon névjegye, szoftver adatai, build számát elkezded nyomogatni, ekkor előjön a fejlesztői beállítás(beállítások között lesz), ezen belül pedig a rajznál leveszed az animációkat.
-
tylerddd
veterán
válasz
Silent77 #913 üzenetére
Én végül jól jöttem ki a dologból. Csütörtök este írtam mail, hogy nem kell, ha nincs hozzá lámpa. Ma délelőtt hívtak, mondtam mi van. Azt ajánlották, hogy menjek be a szegedi boltba, ami hozzám közel van és ott felteszik nekem, az online fizetés (bankkártyával online) meg természetesen érvényes lesz erre. Az egyik fiatal hölgy a keresztnevemen szólított, amikor elmondtam mi a helyzet, ő intézte a papírokat egy másik csaj meg feltette rá. Szóval részemről pozitívan jöttem ki a dologból. A dobozban egyébként a lámpán kívül minden van, ami a felhelyezéshez kell.
Néhány perc taperolás után tetszik, remélem ennyi pénzért bírja jó darabig. 7k volt eddig a legtöbb, amit üvegért adtam. A felső szélein kicsit gyűjti a szöszt, gondolom kifolyt oda valamilyen szinten a ragasztó, de gyurmaragacs szerintem leszedi majd. Az élei nem a legkomolyabban lekerekítettek, pedig 3D-nek írja a dobozon. Jó egyébként, de volt már ennél precízebb üvegem ilyen szempontból.
Összességében tetszik, remélem bírja majd!
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
válasz
Silent77 #787 üzenetére
Ugye ez az üveg nem pontmátrixos?!
-
tomcruise
tag
válasz
Silent77 #654 üzenetére
Na, rendeltem egyet Kínából!
Meglátjuk, mikorra lesz itt.
Egyébként én 512-es modellt rendeltem az MM-ben, de nem jött meg, ezért vettem egy 128-ast.
Ezért haragszom a Samura. Az Experience Store-okban megrendelt 512-eseket megkapták az előrendelők, az MM-ben rendelteket nem. Mondta a Samu, hogy a Store-ok elsőbbséget élveznek. Az MM-ben rendelők meg nem. Király! -
k810
aktív tag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Silent77 #474 üzenetére
[link] & [link] amazonon volt (még mindig van) akció, ha kettő Spigen terméket veszel akkor az egyik valamennyivel olcsóbb lesz. Nem tudom szállítanak e Magyarba.
Több tokjuk is van, de nekem ez jött be a legjobban, nem annyira robusztus, még is a legmagasabb a védelme, bár a kitámasztó évente pár alkalommal lehet jól jönne. Ezek vannak még:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Anulu79
Ezt még nem tudom megmondani. Nyilván az, de még nem raktam át a simet az U11-ből, csak appokat tettem fel, frissítettem, tokot, fóliát, beállításokat nyálazom, ismerkedünk... Eddig egy rossz rezzenése akadása nem volt. Gyors és sima minden. Szerintem simet csak holnap kap, de eddig rosszat nem tudok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged