-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam nincs bekapcsolva, de annak ellenére ugrott már fel 100%-ra, ezért nem csak attól függ szerintem.
Most nekem is csak 90%-ot ír, de direkt nem optimalizáltam néhány dolgot egy ideje, például nem ürítem a memóriát, mert kíváncsi vagyok rá, hogy fogyasztásban mennyit számít - úgy néz ki, valóban jobb, ha nincs manuálisan kitisztítgatva.LosBlancosrm: Biztos nem nézted akkor a kapcsolódó teszteket, mert mindenhol külön kiemelik, hogy jelenleg a Mate 20 Pro-ban lévő kijelző az egyik legjobb.
Vannak hibái/hiányosságai az új Huawei csúcsoknak, de az biztos nem a kijelző.
Videózásban továbbra sem csúcsok például, egyértelműen és nem kicsivel jobbak például a Note9 videóim, mint a Mate 10 Pro-val készítettek.
A Huawei szuper töltési módjával sincs semmi gond, ráadásul a Mate 9 óta fejlesztettek is rajta, már a Mate 10-es szériában is jobb.
Megjegyzem, nálam a Note9 sem sokkal lassabb gyorstöltéskor, mint a Mate 10 Pro volt szuper módban. -
HaliGab23
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged