- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Paszkal3 #10217 üzenetére
Néhány dolog, aminek örültem váltáskor: Videózáskor a Samsung magasabb felbontáson is biztosít stabilizálási rásegítést, fényképezéskor meg adott auto HDR, illetve a Samsung szoftvere nem tömörít annyira, mint a Huawei esetén.
Vannak persze más eltérések is, pro és kontra lehetne sorolni azokat, de az összkép tekintetében elégedettebb vagyok a Note9-cel. -
törölt tag
válasz
Paszkal3 #10165 üzenetére
Ha szereted a tollat, akkor egyértelmű. Számomra lenne visszalépés, így egy ideig nem váltok. Ujjlenyomat-olvasó elég macerás, ahogy olvasom, ennyi pénzért nem akarok béta tesztelő lenni, a kameralyuk alapból nem tetszik, igaz, hogy így a Note külseje kissé elavult, de elég kicsik a kávák szerintem. Nincs értesítési led se, bár elvileg megoldják majd egy kamera körüli csíkkal, re az meg kérdés, hogy mennyit fog fogyasztani(AOD miatt félő, hogy látható mértékben).
-
törölt tag
válasz
Paszkal3 #10163 üzenetére
Fura, hogy van aki nem a toll miatt választja a Noteot. Formában is más. 6GB RAM 2 évig biztos elég lesz, a többit magadnak kell tudnod. Én a gloryhole miatt nem fogok venni egy darabig új telót, de ha lecseng, akkor csakis a Note. Valamiért kiforrottabb mindig, mint az S.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest