Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz kali #10292 üzenetére

    Ha az üzlet teljes garit vállal a 2. évre, plusz még olyan prémium szolgáltatásokat is amivel már akár még jobbak is, mint a Samsung gyári szerviz szolgáltatás - lsd. pld. a 24-72h-s készülékcserét javítás helyett - hozzátéve, hogy az aksira a 2. évre a Samsung sem vállal garit, pedig éppen az lenne a fontos szerintem - akkor már (ha az üzlet valóban korrekten jár el) el lehet gondolkodni rajta, melyik éri meg?
    Ezzel együtt - ahogyan írtad is - valóban egyéni döntés kérdése, hogy ki melyik eladó szolgáltatását vásárolja meg.
    Számomra az általam említett üzlet szolgáltatási értéke túlmutat az "1 év gari és +1-2 év szoftvergar" kategóriájú üzletek ajánlatán.

    baladam86: na hallod, épp a Te hozzászólásaid alapján rendeltem kintről TOZO-t, de akkor már előre izgulok, hogy sikerül majd feltennem? :D
    A Nillkin CP MAX - amit kedvesen feltettek a Speedshop-os eladók, és akkor még szivárványos sem volt - nemcsak, hogy a közepén kicsit szivárványos, de van olyan eset, hogy valahol megnyomom és hallom, hogy pattan egyet, és az érzékelése sem tökéletes (érzékenység növelés nincs bekapcsolva) szóval azt jónak nem mondanám, hiába nem olcsó.

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák