-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Capella
senior tag
válasz
Anulu79 #15932 üzenetére
A Bixby és a hangerő fel gombokat nyomd meg előbb. Amikor ez megvan, a következő ütemben nyomd csak a bekapcsolót. Így jó lesz.
Ha mind a hármat totál egyszerre akarod, valósznűleg nem sikerül, és a powert már előbb megnyomtad, mint hogy a másik kettő már nyomva lett volna. -
gyu70
tag
-
Reggie0
félisten
válasz
Anulu79 #15122 üzenetére
Nem tunik realisnak. Azt elhiszem, hogy ahogy elparolog a somaradvany miatt a nyithato reszek tomitese nem fog jol tomiteni visszazaraskor, vagy korrodalja az elektromos csatlakozok(pl. usb) femeit. De azt ketlem, hogy a tomitesen torne at, a sos vizet birjak ezek a muanyagok.
Nezd meg a kemiai kompatibilitasi tablazatot: [link] Bal oldalon irjad be, hogy "salt water", jobb oldalon meg aminel van potty, azt teszteltek, aminel zold, az teljesen kompatibilis vele.
-
-igu-
veterán
válasz
Anulu79 #15050 üzenetére
Lila ikonos Video Player, elvileg gyárilag rajta van a készüléken. A videó lejátszásakor a funkciónak a jobb felső sarokban lévő 3 pötty alatt külön gombja van, keretezett GIF felirattal.
Nem tudom, melyik app ez pontosan, de Galéria - Kamera - videófájl kiválasztása után alul középen a Play Video gomb ezt nyitja meg. -
Reggie0
félisten
válasz
Anulu79 #14889 üzenetére
Vagy csak nehezen eszteveheto. Ez a mostani GG kijelzo sokkal erzekenyebb, mint a nehany generacioval ezelotti. Nekem sosem volt folia a telefonjaimon, de ez az elso telo amin kezdenek megjelenni a hajszalvenyok, csak surlo fenyben lathato karcok, pedig ugyan ugy banok vele, mint az eddigiekkel.
-
Prien
addikt
válasz
Anulu79 #14792 üzenetére
A pc verziónak egy rövidebb, mobilos változata, nincs átjárás a 2 játék között, én nagyon szeretem.
Csak a Note 9-nél van 1-1 fekete sáv két oldalt fektetett nézetben (kb.1-1 cm) és független a felbontástól, ezt kéne kiküszöbölni, hátha lehet.Kollégám Xiaomi Pocophone-ja kihasználja a teljes képernyőt, nem értem.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Anulu79 #13692 üzenetére
Amennyiben a sebességre gondolsz, akkor nem tudom pontos választ, mert nem tudom hogy a linkelt EVO mennyit tud a Note9 -ben. Kollégám N9 -ében van az említett Sandisk (nekem nincs, én egy 128 -as Samsung Pro+ használok...). A különböző mérőprogramok általi írási maximum, átlag 78-84MB/s közötti értékeken mozognak. Nekem a Pro+, 68 -at tud. A random írási minimum, ezektől kevesebb.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Anulu79 #13690 üzenetére
Amennyiben játszol, és azok nagyméretű komponensei (*.obb) onnan töltődnek be, akkor érzékelhető a különbség, + ha mondjuk arra/arról másolok USB3.0(+) -án bármit PC -re/ről, egyébként szerintem nem észrevehető. 4K/60fps -hez (+ esetleg a jövőre is gondolva..) például a random írási minimum képesség miatt, én gyorsabbat vennék, de ez szubjektív.
-
tucsok.
senior tag
válasz
Anulu79 #9209 üzenetére
Szia! Én a másodikat használom Karácsony óta ash színben. Nagyon szeretem maximális védelem, kicsit vastagabb a telefon, de megéri. 6 éves kislányomnak nem félek oda adni a telefont játszani. Gombok recések, nyomáspontjuk kényelmes, ceruza könnyen kivehető. Egyedi futurisztikus kinézet, de nem feltűnő. Merem ajánlani.
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
Anulu79 #9209 üzenetére
szia!
Én a 3-ikat a UAG Plyo tokot használom, nagy megelégedettséggel.
Csak kicsit lesz vastagabb tőle a teló.
Teljesen körbe kemény gumi(szilikon) a tok és a hátlap pedig enyhén, nagyon kis finoman érdesítet műanyag! Körbe a fogása kicsit tapadós, csúszásmentes. Feltenni, leszedni picit körülményes, de emiatt is védi nagyon jól a telót.
A kijelzőnél alul és felül kiemelkedik a tok, értelemszerűen ha a kijelzőre esik, ne törjön össze a képernyő. -
válasz
Anulu79 #9208 üzenetére
Te tudod, én nem tudnám le ennyivel, mert sokan írták, hogy jobb 9-en az akkumulátoros üzemidő, mint 8.1-en volt - meg én is ezt tapasztalom -, ezért nem a kettőtök esete a normális.
Az akkumulátoros statisztikában sincs árulkodó jel, hogy valamelyik (külsős) alkalmazás vagy folyamat többet ténykedik adott tekintetben a kelleténél?Silent77: A Speciális funkciókon belül van olyan opció, hogy animációk csökkentése, próbáltad már azt bekapcsolva?
-
baladam86
aktív tag
válasz
Anulu79 #9209 üzenetére
Az elsőről tudok nyilatkozni, éppen a feketét használom, de megvan szürke színben is. Bumszli lesz tőle a telefon, de én ehhez szoktam hozzá, ha ebben esne a földre, nem aggódnék. A kitámasztó is hasznos, mert állítva és fektetve is lehet használni. A hátlap kellemesen tapad, nem csúszós, mint ahogy tűnhet elsőre. Ha bemész egy Samsung Experience Store-ba, kibontják a tokot, kipróbálhatod hogyan áll a telefonon, anélkül, hogy megvennéd.
UAG márkával nincs tapasztalatom, nekem nem tetszenek.
-
válasz
Anulu79 #9196 üzenetére
Wipe Cache, vagy ha nem segít, akkor + Wipe data/Factory reset, a.k.a. gyári visszaállítás.
A külsős alkalmazásokat is érdemes ellenőrizni, elég, ha csak csak egy nincs rendesen optimalizálva az új főverzióra, már az is okozhat ilyen problémát.
A 9-nek nem rosszabb, legalább olyan, de inkább jobb az akkumulátoros üzemideje, mint a 8.1-nek - mondanám, hogy szerintem, de mások is írtak itt ilyen tapasztalatot, még olyan is van közöttük, aki 8.1-en kevésbé volt azzal elégedett. -
válasz
Anulu79 #9007 üzenetére
A 9-en nem próbáltam még külön témát.
Teljes képernyős kézmozdulatoknál gondolsz arra a sávra, ahol eredetileg a navigációs gombok vannak?
Átkapcsoltam egy kipróbálás idejére és mivel állandóan bekapcsolva nálam a sötét, illetve éjszakai mód, úgy nem feltűnő, egybeolvad a sötét billentyűzettel.
Háttérképeket innen szoktam letölteni, elég sok jó kategória van: [link] -
Saccco
nagyúr
válasz
Anulu79 #9009 üzenetére
Háttérképek HD már régóta használom és nagyon bejön. Lehet benne keresni. Vannak tematikus gyűjtemények. Naponta vannak új képek.
-
válasz
Anulu79 #9004 üzenetére
Időbe fog telni, mire a külsős témákat, alkalmazásokat...stb. megcsinálják az új főverzióra.
Visszateheted amúgy a 8.1-et, ha akarod.
Nekem sokkal jobban bejön a 9-es, mint a 8.1.TODI1111: Valakinek csak a sokadik telefonálásra sikerült olyan ügyintézőt kifognia, aki képben volt és megoldotta a dolgot.
-
Teal'C
veterán
válasz
Anulu79 #8994 üzenetére
Nálam 3 hónapnál többet nagyon ritkán van egy telefon, de ez most megfogott és nem nagyon hiszem hogy egyhamar lesz kihívója. Az új utáni vágyamat meg azzal csillapítom hogy a céges kártyámat átköltöztetem egy vadi új Galaxy J4+ ba
Az ajándék 512 es kártyát meg beleköltöztetem ebbe ha már kaptam hozzá. Így most egy darabig el leszek.
-
válasz
Anulu79 #8939 üzenetére
Nem muszáj a gyári visszaállítás, sokaknál jól működik anélkül is, de az előttem írt Wipe Cache javasolt.
Bizonyos esetekben előfordulhatnak viszont problémák, amikor kénytelen az ember teljesen legyalulni a rendszert, mert olyan szinten összeakad valami régebbi dolog az új főverzióval, ezt esete, illetve készüléke/rendszere válogatja. -
-
TODI1111
veterán
válasz
Anulu79 #8237 üzenetére
Az eredeti és tökéletesen működő adguard a hivatalos weboldaláról tölthető le.adguard Tökéletesen működik. Szoktak akciók lenni akkor érdemes megvásárolni (én is megvettem most mégsem ezt használom) Az adguard vpn segítségével blokkolja a reklámokat tehát aki esetleg másik vpn-t használna más miatt annak ez a lehetőség nem jó mert a készüléken egyszerre csak egy vpn lehet. Az adhell 3 viszont nem vpn-t használ hanem rendszerszinten a készülék saját knox tűzfalát használja a reklámok blokkolására. Mindemelett még az olyan nem kívánt alkalmazásokat is lehet vele tiltani amit a rendszerben alapból nem. Például aki a bixbyt nem használja azt alapból nem tudja teljesen kikapcsolni az adhell 3 segítségével viszont ezt is könnyen megteheti.
-
válasz
Anulu79 #7506 üzenetére
Régebbi készülékeken viszonylag egyszerű volt azt elérni, hogy gyorsabb legyen, de a TW más világ is volt, de szerencsére nincs már, cserébe alapban is gyorsabb a rendszer.
A tesztes pontokat sosem vettem figyelembe, mert az sok tényező függvénye és trükközni is lehet azzal szoftveresen is például. -
HaliGab23
senior tag
válasz
Anulu79 #7457 üzenetére
Pulcsim zsebében volt..
Kb. két hete vettem ezt a cipzáros pulcsit, és nem figyeltem oda, hogy a zsebe csak "kézmelegítésre" jó, nincs pereme így autóból kiszálláskor kicsúszott könnyedén.
Drága pulcsi lett ez így190cm magas vagyok, a farmerem zsebében szoktam hordani, de mikor kötöm a cipőt, akkor kiveszem a telót
Köszi az együttérzést, nincs biztosítás..
1996 óta egy telómat sem törtem, eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged