-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
szokelaszlo
tag
válasz
Joe_Muad_Dib #8185 üzenetére
Köszi!
Én gyalultam a mai napon és most már jó! :-)
Köszönöm a tippeket! -
foxymaci
senior tag
válasz
Joe_Muad_Dib #8050 üzenetére
Köszi az infót már töltöm is lefele
-
Anulu79
addikt
válasz
Joe_Muad_Dib #7860 üzenetére
Én azt csak talán egyszer próbáltam ki évekkel ezelőtt. De akkor nem jött be. Viszont nagyon sokáig az operát használtam. Az viszont tetszett nagyon.
-
apaszka
veterán
válasz
Joe_Muad_Dib #7859 üzenetére
-
válasz
Joe_Muad_Dib #7375 üzenetére
Várj ki akkor, hátha a 9-re összekapja magát a Vodafone, ha meg sokáig nem, akkor megpróbálhatod manuálisan, annyira nem nehéz megcsinálni.
-
válasz
Joe_Muad_Dib #7373 üzenetére
Szia,
A Vodafone nagyon lemaradt, valóban nem adtak ki a telefonjukra frissítést október óta.
Az összefoglalóban találsz linket minden szolgáltatós és nem szolgáltatónál vásárolt telefonok frissítése kapcsán.
Jelen esetben azt tudod tenni, hogy az Odin segítségével felhúzod például az aktuálisan legújabb XEH (ez a magyar, nem szolgáltatós) firmware verziót. -
válasz
Joe_Muad_Dib #1829 üzenetére
Pontosan hol találom ezt a beállítást?
-
válasz
Joe_Muad_Dib #1829 üzenetére
Akkor tényleg a frissítésben volt.
Amúgy meg vicces a Bixby, engem anno Cortana is elszórakoztatott. Ez pl nem énekelni tud, hanem beatboxolni
Kérd meg rá, hogy nyomjon egyet.
-
erdosi
csendes tag
válasz
Joe_Muad_Dib #1508 üzenetére
Azért érdekes kérdés, mert ugye ehhez nem adtak ki újabb VR szemüveget, a tavalyival lesz úgy kompatibilis, hogy ki kell cserélni benne az adaptert.
A samu hivatalos álláspontja szerint: link
Több külföldi oldalon is megjelent, hogy ezt az adaptert a samu pedig ingyen fogja adni annak, aki rendelkezik a tavalyi SM-R325 típusú szemüveggel, és Note9-et vett (nem csak az USA-ban, hanem máshol is a SamMobile cikke alapján.
Pl. Itt, vagy itt, vagy akár itt.
Itthon meg az a helyzet, hogy körbetelefonálva és e-mailezve az egész Samsung Magyarországot, senki nem tud semmit sem mondani, tudnak a dologról, de hogy ez az adapter mikor és hogy lesz elérhető, arról se kép se hang, majd értesítjük.
Te mit tudsz erről a dologról, hogyan működik neked?
-
Teal'C
veterán
válasz
Joe_Muad_Dib #1476 üzenetére
Nincs mit. Egyébként speed-ben akciós a Spigen neoflex kijelzővédő 3e 2db
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Joe_Muad_Dib #1358 üzenetére
Akkor gondold végig Te is.
Amit most írsz, az kb. ugyanaz, mint amikor lett bankkártyás fizetés, internetes fizetés, stb.
Lenyúlhatnák akkor is az adataidat, mikor kartyáddal fizetsz a neten, vagy mikor odaérinted egy terminálhoz stb.
Ugyanúgy van napi limit az NFC-hez beregisztrált kártyán is, kinek mennyi.
Beállíthatsz rá 1 Ft-ot is...Ne a múltba menjünk már vissza, hanem a jövőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged