- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
A garancia nem ugrik mert a knox 0x0 marad. Esetleg szervízbe vitel előtt visszateszed a gyári vodás romot.
SamFirm ezzel kell letölteni a romot.
ODIN Ezzel pedig telepíteni. Ha még sose csináltál ilyet akkor erősen javaslom, hogy olvasd el ennek a készüléknek és az S9 páros topikjának összefoglalóját amit asztali nézetben a lap tetején találsz. -
Az összefoglalóban követheted a frissítéseket, az aktuális állapotot is, egyedül a Telekom adta ki rögtön a XEH után, a Telenor és a Vodafone nem annyira erőlteti a dolgot (ahogy a frissítések számából is látszik, utóbbi kettő úgy összességében sem annyira jó).
PeteePeti: Szia, Amit olvastam, ott az egyik angol volt, a másik pedig francia.
-
Joe.36
addikt
Nekem S7 Edge volt 1 év alatt se lett rajta karc, fólia nélkül, eladtam a barátomnak aki pár nap után nagyon kis magasságból a kijelző edge részére ejtette, jöttek sorban a színes csíkok, kijelző csere lett, ami nem olcsó.
Én azóta minden esetben használok jó üveg fóliát. És minőségi tokot. ( Spigen, UAG ) -
Tiszta zsebben bírni fogja szerintem.
Én nem teszek a telefonra sem fix tokot, sem pedig fóliát, de a zsebbe úgy teszem be, hogy berakom egy puha ki becsúsztatós tatyóba, így nem kell aggódnom, ha épp cipzáras vagy hasonló az a zseb, mert befelé vagy kifelé sem sérülhet meg a készülék. -
Lehet sima fólia is...
Sokszor le volt már írva, hogy a levegőben/porban található kvarc kristályok karcolják meg a telefon kijelző üvegét. Pl. kint vagy a kertben, a telefon az asztalon és poros lesz a kijelződ és szépen zsebre vágod a készüléket és már karcolja is össze szépen... -
Menüből is lehet teljes gyári visszaállítást csinálni:
Beállítások -> Általános kezelés -> Visszaállítás -> Gyári adatok visszaállítása
Kikapcsolt telefonnál egyszerre kell benyomni és úgy tartani a főkapcsolót + a Bixby + a hangerő fel gombokat, majd a Samsung logó megjelenése után felengedhetők azok, utána be kellene töltenie a recovery menünek.
Viszont ha nincs probléma, akkor felesleges visszaállítani és újra belakni. -
Tybike81
őstag
Az a gond tavaly megvettem a Mate10 Prot, majd eladtam lett Note 8. Mindig is a samuhoz huzott a szívem, de a Note8 csalódás volt az akksiban illetve az élő fókusz is nagy csalódás lett. A Note 9 mennyire lett jobb akksiban illetve kamerában a 8hoz képest? Itt is elég zajosak az élő fókuszos képek mint a 8-asnál félhomályban?
-
A játékok többsége nem fog neked 18.5:9 arányban futni, mert nincsenek rá felkészítve. A youtube videókkal is ez a helyzet, alapból olyan képernyő aránnyal látod, ahogy el lettek készítve, bár a youtube- on lehet valahogy erőltetni a teljes kijelzőt (keress rá neten), de akkor a videó alját és tetejét levágja.
-
-
Tud az jóval többet is, de ez minden esetben használati mód, beállítások, környezeti tényezők...stb. függvénye.
Nekem is van olyan, hogy akár 72 óra használat melletti 8 óra kijelzős működés (folyamatos 4G+ és bluetooth, szinkronok...stb.), máskor meg csak a kétharmada, mert sokat mozgok, ugrál toronyról toronyra, több helyen is gyenge a térerő, meg sokat vagyok világosabb környezetben és többet megy magasabb fényerőn a kijelző, vagy épp nagyon sokat kamerázok és hasonlók. -
rstwingo
tag
És ezt miért a Samutól kérded
Nem sok köze van hozzá, hogy a voda mikor ,mit és kitől rendel
Más:
Az xda-n már az S8 óta meg egy unistall lehetőség, ami a nem rootolt telefonokon meglehet csinálni.
Kipróbálva és müködik az eljárás.
Nem végleges unistall, mert factory vagy wipenél ,minden visszakerül, de mig ezek nem kerülnek elvégzésre , addig nincs jelen a telefonon az alkalmazásami kell hozzá:
adb : mondjuk innen link
letölt >kicsomagol > mappa megnyit
mappán belül > shiftgomb nyomni és jobb egérgomb > parancsablak nyitása itt sort választanitelefonon fejlesztöi menüben az usb hibakeresést bekapcsolni > usb-re csatlakoztatni > kijelzőn emgedélyezni a PC hozzáférést
a cmd ablakba beirni adb devices > azonositó számot kell látni > beirni adb shell > crownlte:/ $ ha ezt látod akkor lehet beirni a parancsokat
ami a következő : pm uninstall -k --user 0 xxx.xxxxxx.xxxxx pl.: pm uninstall -k --user 0 com.facebook.appmanager > enter és ezt látod succes
és igy tovább
Én a törölni kivánt alkalmazások neveit a package disabler pro alkalmasással olvastam ki de jó az App Inspector alkalmazás isAz általam letörölt 114 alkalmazás nevei itt vannak link , ugy irtam meg, hogy már a parancsal, igy elég bemásolni a cmd ablakba és már csinálja is
átlehet nézni is akár és amit nem akartok törölni azt a sort kilehet venni és utána a maradékot akár egyszerre is belehet másolni és szépen megcsinálja egymás után, nem kell egyesével beirkálni vagyha valaki még akar hozzá irni azt is lehet és utána már egyszerü egy visszaállítás után megint megcsinálni -
Teal'C
veterán
Mindenhol máshol kapható a hivatalostól a gsm ig akkor gondolod a Samu nem szállít. A Vodának egyszerűen ez üzlet valszeg a Mate en többet keresnek berendeltek jó nagy mennyiséget és azt akarják azt vedd. "Persze hogy elgondolkozol" ez a lényeg szépen terelgetnek neked még nem tünt fel sosem
-
törölt tag
Kijelzőjük között azért van különbség, hiába ajnározzák a Mate-et. Abbam dzsunka kínai van, ebben az amoled "atyjának" a kijelzője, több évnyi tapasztalattal, tökéletesítéssel.
AOD szép meg minden, de sokat fogyaszt szvsz.
Annyit árulj el, hogy miéet jó, ha valamit töltesz vezeték nélkül, aztán addig nem tudod használni a telefonod? Ez tipikus példája a Huawei kínai mivoltára. Beletesznek mindent, hogy verhessék magukat, hogy világelsők, közben semmi értelme. Mint régebben a 6GB RAM, vwgy most a 10...
IP68 ez is az, + katonai elismervénye is van.
Ujjlenyomat-olvasó szintén a tipikus kínai, belerakják de f*s minőségű.
Aksit szerintem kivégzi a töltési mechanizmusuk, legalábbis nekem 1 évet bírt a Mate9ben, ez meg még brutálisabban tölti.
Note mellett szól még a processzor támogatottsága is... A fejlesztők a Snapdragont és az Exynost támogatják, max az MTK-t, Kirinre nem egy app volt ami rosszabbul ment, többet fogyasztott.
Ceruza sem elhanyagolható.
Kamera pedig akkor jó a Huaweiben, hq állítgatod. Gyors pillanatok megörökítésére alkalmatlan. Dual pixel verhetetlen benne. Videót meg se említem.
+ a Note9 egy kiforrott koncepció(Note9 tökéletesítve), ezért is szeretem jobban a 2. szériás Samsungokat.
-
szilasz007
aktív tag
-
A Note 9 szerintem egyszerűen jobb.
Csak egyet említek:
Például a kamera.
Van videó teszt mindkettőről(Tekbetyár)
A Huawei hangrögzítése borzalmas,de más kínai telefoné is az. Legyen az bármi.
A minőségi különbség itt is látszik,a részletekben bújik meg a lényeg(és nem az ördög). A legapróbb dolgokban,amik nem is olyan aprók.
Nekem volt már minden gyártó minden telefonja szinte. Egyet megtanultam évek alatt:
Kínait nem veszek soha csak maximum üzleti céllal,vagy átmenetileg.Sajnos lehet az Huawei,Xiaomi,vagy mittudomén egyéb híresebb márka,mindig elvérzik a kamerán,a hangminőségen,satöbbi.
Azt is megtanultam,hogy a Samsung csúcs telefonjai és az iPhone a legjobb minőségű alkatrészekből összerakott készülékek.(ja és a régi BB-k,meg az utolsó LG G7,V30,V40) Persze hibák vannak,de a minőség az kiváló.
Én a kettő közül egyértelműen a Note 9-cet venném.
És hogy miért? Mert a Huawei egy “kínai”telefon,rohadt drágán.Hogy mit használok?(iPhone Xs)
Szerintem nem lehet márka fanatizmussal vádolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest