- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mo Bill
aktív tag
Az van, hogy semmit nem kapok! Küldtem magamnak emailt asszony telójáról és ameddig meg nem nyitom az emailt, addig nem kapok semmit!!??
Alvó módot nem használok, meg is néztem, semmi nincs benne.
Minden értesítési kapcsoló be van húzva.
Teljesen értetlenül állok a probléma előtt!
Asszonynak küldök / S10e-re/ egyből megkapja! -
-
MrCsiT
addikt
"Márpedig a jogi szabályozás a lényeg" - hát nem.
A felhasználói oldali megközelítés remekül el tud veszni a jogi csűrés-csavarásban, de a "user" az, aki
A, kifizeti,
B, használja,
c, eladja/földhözveria terméket, ha az már nem működik az elvártak szerint.
Azért veszem meg az eszközt, mert kiszolgál. Ha erre nem képes, nem fogom megvenni, ha vásárlás után nem képes, a fenti C pont szerint járok el.
Ne feledd: a vita nem onnan indult, hogy milyen jogszabályi feltételeknek megfelelve legális a hangrögzítés, hanem onnan, hogy a
"Történt funkcióvesztés 8-ról 9-re? " - kérdést tették fel, és az volt a válasz, hogy
"Nem."holott ez csak részlegesen igaz.
Aztán hozzákeverték szépen indoklásnak a jogot, a felhasználó földrajzi helyét meg talán már a bolygók állását is, holott a kérdés egyszerűen eldöntendő igen/nem válaszra várt.
Márpedig, ha valamit lehetett, most meg nem, azért azt még Te sem nevezed bővülő lehetőségnek, gondolom?Plazmacucci:
-
MrCsiT
addikt
A jogi rész nem érdekel senkit: 8-as droiddal ment, 9-essel nem. Felhasználói szemszögből nem az a lényeg, hogy létezik-e egy 27.293 oldalas jogszabály, ami alapján szétcseszték, hanem a tény: 9-essel nem megy.
Jó példa? Hm..
Adok egy kulcsot neked, hogy ne kelljen a hidegben aludnod télen. A kulccsal bejössz a lakásba, jó melegben alszol. Majd 2 hónap múlva lecserélem a zárat.(új FW) A kulcsod, már nem ér semmit, alhatsz a hidegben. Akkor, a kulcs lesz a "szenya", vagy aki zárat cserélt? Ugye? ..és amikor ott állsz a zárt ajtó előtt, azt nem fogod tudni, hogy engem mi kötelezett arra, hogy zárat cseréljek(jogszabály? ) de nem is érdekel: amit eddig megtehettél, immár nem tudod.
Persze, ha elmész Hawaii-ra, akkor nem kell kulcs, hiszen ott alapból meleg van, de Te, inkább itt laksz valamiértÉn - és ezzel ezt a témát részemről zárom, pláne, hogy nem is érdekel a hangrögzítés - továbbra is tartom azt a véleményem, hogy ha valamit korábban megtehettél, a későbbi FW-vel meg nem, akkor az funkcióvesztés.
Hívhatjátok tőlem tulajdonságvesztésnek is, hót mindegy: lehetett - nem lehet. Ez egy változás, adott felhasználói szemszögből rossz irányba.Korábban volt még Ericsson telókra egy Everchanging flash téma, amit nagyon szerettünk: a képernyőn - kb. mint egy élő háttérkép - egy zöld szárú, fehér virágú virág volt, ami az eltelt napokkal nőtt, változott.
Kerestem már neten ezt Androidra, de nem találtam meg, lehet, valóban nem csinálták meg, pedig tényleg aranyos volt.
Esetleg, tudtok ilyen témát a telóra? -
ilyen_85
senior tag
Üdv!
Köszi a segítséget, nem örülök, hogy hozzányúlt, remélem nem ugrik így a gari. Utoljára nexus 4-nél volt fenn custom rom, azóta még csak rootolni se rootoltam a telóimat, samsungot főleg nem.
Ha visszarakom az eredeti szolgáltatós romot thm, akkor még független marad a teló?
Ez előtt s8-am volt vodás, a mostani kártyám is vodás, volt volte és kérni sem kellett csak egyszer jött az sms, hogy van.
(#12617) BerekSzilard
Nem néztem még számszerűleg, hogy mennyivel gyorsabb a blitzwolf kábel a gyárihoz képest, csak időben érzem, hogy kb fele annyi idő a sorozat részeket átpakolni telefonra. Majd lemérem egyszer, legfőképp azért vettem, mert majd 2 méteres és végre nem kell ráülni az elosztóra ha tölteni akarom sorozatozás közben. Az, hogy az adatátvitel gyorsabb már csak hab a tortán és eléggé meglepett, először azt hittem be sem fejezte a másolást
(#12618) kazanka
nem tudtam elindítani download módban, nem jön be csak folyamatosan újraindul a telefon hangerő le + bixby + kikapcs gomb igaz?
-
kazanka
őstag
Ok.Semmi bajom vele,az üzemidő elfogadható a Mate 10 Pro után is,csak az zavar hogy a T mobilos kártyán 1 -2 egység van ,sokszor meg az sem és jön az sms a hívásról.A Vodafonos meg jó,Próbáltam felcserélni a kártyákat az eredmény ugyan az.A simkártyát is kicseréltettem újra,semmi változás.
-
Prien
addikt
Amúgy érdekes, hogy ilyenekre, mint a töltés kijelzése, van energia módosítani, de pl. az erősödő csengést ébresztéskor, aminek valami haszna is volt a 8.1-ben... na azt inkább kivették.
mbalazs1981: én még 8.1-et használok az utolsó, decemberi biztonsági frissítéssel. Miért?
-
-
A 8.1-es Oreot tenném vissza 9-ről. Van valami extra amit tudnom kellene?
1. 5 file-os Rom letöltöm
2. Legfrisebb Odint-letöltöm
3. kicsomagolom az 5 fileos zip filet. (Kell a 7 Zip? vagy mind1 mivel csomagolom ki? régen emlékeim szerint a 7 zip volt ajánott)
4.Betallózom
5. Download módba teszem a telót
6 Indítom az Odint
7 KészEnnyi? régen csináltam már...
Ha hivatalos T-s 8.1-eset teszem a decemberi legutolsót a fento módszerrel a KNOX nem ugrik ugye? -
Lezl
tag
Ha 1-2 eszközt használsz szerintem nem jön elő, de én kb 10 dolgot használok felváltva óra, fülesek (3) külső hangszóró, Xiaomi okos eszközök (lámpa, vízforraló, mérleg) Fényképező, Kamera, Osmo Pocket... és talán a fényképező az egyetlen ami mindig gond nélkül kapcsolódott, meg a külső hangszóró de ezeket ritkán használom....most ezzel a legutóbbi firmware-el megy minden de volt nemrég cache törlés is...
-
mrThomi
addikt
Az melyik régiós ? Hogy tudom azt rádúrni ? Van valami magyar leírás ? Régen nem romoltam már. Jobb lenne elöbb kapni a frissítéseket. Néztem pár készüléket itt Luxba és az összesen ez van. Mondjuk ez érthető is :D
Az aod néha jó nálam néha se kép se hang. Valamikor 2mp késve adja be. Ilyenek. És ez a frissítés óta. Én használom, mert kocsiba csak rápöttyentek és látom ha van valami, de ez igy jelenleg elég hajtépős
-
mrThomi
addikt
Viszont hogy a samsung mit művel a frissítésekkel az számomra botrány. Mindig valami apróságot ami az előzőben jó volt, el kell baszkurálni. Bekerült most a széles szelfi, hu de jó mondom, erre az Aod szarakszik most. Ugye egy koppnál bekéne adnia. Össze vissza van, egyszer beadja másik pillanatban verhetem kalapáccsal se jön be.
-
-
-
-
-
mrThomi
addikt
A gyerek ki is emelte hogy béta pite volt, bugos stb. (Egy yutus összehasonlítás) Nem mondom, hogy drasztikusan merült, de az előző Honor 8X-em 3750 akkuval, meg volt az 1 óra 10%-ék minusz, itt pedig 15, 1 óra alatt. Most vagyok 2.5 óra SoT-nál, 60%-ék, ami nálam még elfogadható, de jobbat vártam. Így meg van nap végére az 5 óra SoT, 20-30%-ék, de az alá nem szívesen merítek egy akksit sem. Igaz kétszer volt eddig töltve a telefon, talán még alakulni fog ez. Első töltés után 2 nap futás után( nem soksuor használtam mert hétvégen nem sok időm volt) tegnap este 7%-ékkal tettem fel kerek 6 óra SoT-al.
Vannak tippek akku kímélésre, vagy az lophatom az s10,s10+ topik első hsz-széből?
És vissza menni Oreóra az macerás ? Utoljára 10 éve romoltam egy sony-t csak azért kérdezem :/
-
tylerddd
veterán
Azért kissé érdekesen működik, nem tudom, mennyire lett ez átgondolva. Be lehet kapcsolni azon a helyen az értesítéseket, ahol írtad, de hiába van az Always on Display-en is látszik bekapcsolva, ott továbbra is a kis ikonok vannak. Ezek az értesítések a lezárt képernyőn jelennek meg, amit akkor tudok megnézni, ha AoD mellett megnyomom a home vagy az on/off gombot, felvillan a lezárt kijelző és azonnal felold a telefon, ha az arcérzékelés be van állítva, tehát nem lehet ilyen formán igazából megnézni az értesítéseket, csak ha kilövi az ember az arc feloldást. Azt még nem tudtam megfgyelni, hogy ha kikapcsolom az AoD-t, akkor felvillan-e a kijelző az értesítés érkezésekor?! Vagy akkor az állapotjelző led villog és ez jelzi csak, hogy értesítés jött.
-
tylerddd
veterán
Én anno még a Samsung ügyfélszolgálattal is felvettem a kapcsolatot, rá is csatlakozott az ügyintéző a készülékre, mert ugye hiányoltam a korábbi készülékeimnél és más droidos gyártóknál is jelen lévő felvillanó értesítést a lezárt kijelzőn, amit a kolléga is hiányol fentebb. Kiderült, hogy ezt nem tudja a rendszer, akármilyen furcsa is. Az említett Light Managerrel sikerült előcsalni, de nem akartam külön app-et használni erre, így megszoktam és már nem is hiányzik.
Bevallom, nem emlékszem, hogy ezzel a beállítási lehetőséggel összefutottam volna Oreo-n, pedig totál átnyálaztam minden beállítást. Pie óta meg nem is nézelődtem ez után, most kipróbálom. Köszi!
-
-
FőDudu
veterán
Kulfoldon elek, igy a szolgaltato irrelevans.
SIM kartyat tudok cserelni, ceges kartyat magamnak allithatom be.Airplane mod nem segit, azt probaltam.
Halozatot sem talalt, 2db 0 van a tererot jelzo ikonok helyen.
(azert ketto, mert van egy T-mobile SIM is a telefonomban).Wipe cache az menubol elerheto, vagy ugy megy mint regen (bootloader/fastboot es onnan)?
-
-
apaszka
veterán
Igen az S széria gyengébb.
Ez sem rossz a jobhoz képest sem,de van hova fejlődni.Természetesen még nem találtam nagy gondot vagy hiányosságot az elérhetőség terén.
Szóval veheti ezt nyugodtan .Én nem vennék hüvejt. 2 x próbálkoztam régebben a márkával de egy hétig volt nálam.
A feleségemét meg egy nap alatt 2x cseréltettem ki, aztán Samu lett abból is. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest