- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snoop27 #12124 üzenetére
Szia,
Szélsőséges esetben az utólag rátett üveg is okozhatja, ha a felhelyezés előtt nem volt adott a jelenség, akkor arra is lehet gondolni.
Olyan külsős alkalmazás nem lett telepítve utólag, ami befolyásolhatja adott dolgot?
A Kisegítő lehetőségek menüben is érdemes nézelődni, a Műveletek és kézügyesség szekcióban vannak különböző késleltetési...stb. lehetőségek az érintések kapcsán.
Wipe Cache volt már? -
mrThomi
addikt
válasz
Snoop27 #11858 üzenetére
mennyi lenne az annyi még is ? mármint az olaszos. én 450€ba szereztem egy 2 napos note 9et. és itt luxemburgban nem kell félni a tiltástól sem mert a bank autómatikusan vonja az illetőtől a részleteket a kártyáról, stb. nekem igy jobban megérte a 650 euros Saturnos árával szemben
-
válasz
Snoop27 #11844 üzenetére
Szia,
Szerintem nem/sem lehet biztosra megállapítani az azonosítóból és/vagy a firmware verzióból, a gyakorlati próba az ideális, ha asz kivitelezhető.
Az megállapítható a régiókód alapján, hogy melyik országba szállították eredetileg, ha szolgáltatós, akkor az is, hogy kihez tartozik, de annak nehezebb utána járni, hogy ők zárják vagy sem és ha igen, akkor minden esetben, vagy csak bizonyos feltételek mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged