- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Ehhez hasonlót helyben, röptében a telefonon csinál neked a Gsam Battery Monitor, akár úgyis, hogy egy időpillanattól kezdve figyel, stb, stb.
Én mindig ezzel vadászom le, ha valami gyanús, hogy szopja az akksit. (annyi, hogy elsőre kell egy kis varázslat, amihez egy pc is kell) -
Imi1981
veterán
Ezt rendeltem HUF 358.49 36%OFF | 25D Screen Protector For Samsung Galaxy Note 9 10 Pro S10 Plus Hydrogel For Samsung A9 A8 A7 A6 Plus 2018 A5 2017 5G not glass de ezt még nem próbáltam és s10 plus - ra (kicsit elnéztem a fórumot mert ez a note 10/10 plus fórum 😄 ) rendeltem! Én telefonom egy xiaomi mi note 10 lite és arra ezt HUF 523.70 30%OFF | 2Pcs Protective Hydrogel Film For Xiaomi Mi Note 10 Lite 10 Pro 10 Screen Protector Film Full Cover For Xiaomi Poco F2 Pro rendeltem és ugyan olyan típusnak tűnik mint amit az s10 plus - ra rendeltem. Ez nagyon jó minőségű de az S10 plus verziót még nem próbáltam úgyhogy nem tudom, hogy ajánlott e mert lehet tök más . De asszony még nem engedi felrakni mert neki a gyári fólia még jó (tök karcos) és így nem tudom kipróbálni.
-
Imi1981
veterán
Hát tök hasonló az anyaga szerintem mint a hydrogel fóliának csak a hydrogel fóliát zselé nélkül kell felhelyezni. Az is kicsit tapadós és az is tökéletesen letapad a lekerekített kijelzőre részre is. Én s10 plus - ra rendeltem hydrogel fóliát de asszony azt mondta hagyjam még rajta a gyári fóliát (pedig már tök karcos). Én telefonomra (mi note 10 lite) tökéletesen felraktam és a lekerekített résznél is tökéletesen feltapadt. Ja az 524 Ft volt kettő darab de négyet rendeltem (aliexpressről). Ja és a hydrogel fólia is öngyógyító a hajszálkarcoknál és hajszárító nélkül is.
Én most uv ragasztós üvegfóliát rendeltem (mocolo márkájút mert jó minőségűnek tűnik). Az üvegfóliának jobb a tapintása szerintem csak ritka az olcsók között a jó minőségű (ami nem ront a képminőségen) úgyhogy most bevállatam egy drágábbat. -
bbendre
őstag
Hát jó kérdés, ez elvileg a sima "System Starting" szokott lenni, de az nem szokott ott lenni minden induláskor azaz elvileg nem látszik csak update után, ahogy a Note9 en is tapasztalad (másoknál mi a helyzet?). Ha nagyon érdekel (és perverz is vagy) mehet a jó öreg logcat
-
bbendre
őstag
-
Probert75
addikt
De pótolja! Ha ezzel testreszabod, csak akkor világít az AOD, ha valamilyen értesítés van. És mivel nem megy folyamatosan az AOD, még valamicske energiát is spórolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged