-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Ne nyomj es ne higyj a SOT-oknak. Atlagos hasznalat mellett a fenti ido teljesen normalis es jo.
Lehet turbozni az idot, de lemondasokkal fog jarni. Pl. Facebbok app helyett azt bongeszobol nyisd meg, WAZE alatt a kijelzot kapcsold ki es be "monoton" szakaszokon, Aliexpress szinten bongeszobol menjen, stb...
...és ez csak az a par tipp, amit kepernyo alapjan latni lehet. Olyanokat nem is emlitettem, hogy BT es WiFi kapcsolatot is szabolyozni kellene, meg a bootloaderekkel szorakozni (pl. ADB alatt).
Aztan ha nagyon korosan kajtatja az ember a SOT szamokat, kilukad a custom rom es kernelek szintjen....aztan nincs visszautA lenyeg, hogy jo az az eredmeny.
-
Stabi83
senior tag
A felső hangszóró elég érdekes kialakítású, egyrészt a kijelzőt rezgeti de ha megnézed akkor a telefon felső részén is találsz egy kis hangszórót ami a sztereó hangért felelős. A hangzás tényleg másabb mint a Note 9-en. Szerintem valamivel teltebb. Az FB nálam is vacakolt az egyik frissítésnél azonban utánna helyrejött.
-
Arcfelismerőt nem használom, íriszt a Note 8-nál használtam Samsung pass miatt, de az ritka volt mikor használni kellett, de nem volt bajom vele.
Két ujjam is regisztrálva van, és ugyan olyan trágya az érzékelése.
Enyhén koszos vagy nyirkos, izzadt ujjbeggyel nem mindig sikerül a feloldás.
Nyilván a kijelző mögül nem is lesz olyan érzékeny, mint a Note 8-nál, mikor közvetlen az olvasóra raktam az ujjamat.
Ott mindegy volt, hogy koszos vagy izzadt. -
... és Yager01: nem tudom, milyen okból, de régió korlátozással szerepel maga a Good Lock és a legtöbb plugin is a Galaxy store-ban. Tudtommal csak dél-koreai és US régióban elérhető, de ebben nem vagyok biztos, nem szoktam régiót állítgatni...
Amúgy maga a Good Lock app felesleges, a NiceLock még jobb is, azonban sajnos a pluginek többsége sem érhető el számunkra a Galaxy store-ban. Ezeket lehet Sammobile-ról, apkmirror-ról tölteni. A NiceLock jelzi is, ha valamelyik frissül, nem kell állandóan vadászni őket.
-
Joe_Muad_Dib
tag
Na beszéltem velük: az mondták, hogy nagy valószínűség szerint, mindkét! sim független. Nem 100%-ra mondta az ügyfélszolgálat, hanem a "nagy valószínűséggel" fordulatot használta, azzal indokolta, hogy eddig ha az ügyfél beküldött egy kérelmet hogy függetlenítsék a dual simes mobilját, mindig azt a választ kapták vissza a gyártótól hogy független eleve de azért megkérdezett egy technikust aki megerősítette őt ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Vicces videók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged