- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
Ez valószínűleg az USA előrendelési akcióra vonatkozik, ahogy láttam, van külön topik az xda-n az UK promóciókra is, ott kb. az a telefonbeszámításos buli ment, mint nálunk, csak nyilván nem egészen pontosan annyit kaptak a beszámított készülékekért, mint amennyit nekünk a TMX ajánlott.
szerk. ollie #760: igen. :)
-
7Heads Drago
veterán
Hát nem tudom.
Én ebben nem vagyok olyan biztos , mint te.
Elvileg aktív a védelmem. Nem régen megkapta a feleségem a régi telomat (Honor 8). És factory után én csak a feleségem emailját és jelszavát állítottam be. És tőlem nem kért semmit se. Az igaz hogy a gmailra azonnal jött az email, hogy valaki más bejelentkezett a teloval, és elvileg megmutatja a telo helyzetét térképen. Viszont ha be lehet jelentkezni utána már elég sok a lehetőség tovább. Meg szinte azonnal ki is nyomhatja rajta a netet és tudja a telot használni.
Azt nem tudom hogy ilyen esetben mik a lehetőségek a googlen. -
_ak_
addikt
Note8 kényszerített rá a hátlapi ujjlenyomat olvasóval, 2 év alatt sem sikerült megbékélni vele, de mondasz valamit, itt lehet, hogy egyszerűbb lenne már anélkül.
domerator, mennie kellene ugye? De nem megy, mert ha mar fel van oldva a telefon, akkor hiába tapizod ott a kernyőt, nem aktív az olvasó.
-
_ak_
addikt
Ami elég kényelmetlen, hogy a lock screenen nem lehet feloldani ujjlenyomattal, ha a smart lock (esetemben az óra) már feloldotta. Simple NFC-s fizetéshez ujjlenyomat kell es eddig pl a Note8 esetében, hiába volt feloldva a telefon, ha odaérintettem az ujjam az olvasóhoz, akkor ugy vitt tovább a Home képernyőre és már fizethettem is.
Most kiveszem a zsebemből, kapcsolhatom is ki a képernyőt, mert a Lift to wake meg amúgy hasznos, utána ra kell bökni egyszer a kijelzőre, hogy az AOD jöjjön be és utána tudok fizetni.
Illetve persze ki is van rakva a Simple kártyás widget, azt használva bekéri az ujjlenyomatot Smart lock feloldás esetében is, de annyira azt sem szeretem, csak ezért kell egy 3-ik oldal egy widgettel, es persze oda is kell lapozni.Akárhonnan is nézem, egyre több kompromisszum egy új készülék.
-
-
_ak_
addikt
Elvileg a power sharere írják, hogy le kellene venni. Itt elkezdődik a töltés, csak rövid időn belül le is állítja és sajnos a középre helyezés sem volt elég jó, 64%-ig ment fel az éjjel,reggelre megint villogott a töltő. Na majd kipróbálom fektetve is, hátha addig elketyeg, amíg nem lesz kapható nálunk is a hozzávaló töltő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest