Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz
doongoo #3298 üzenetére
Szia!
A fekete keret nem lóg bele a tényleges kijelzőbe?
Szépen fellehet rakni, nem lesz levegős?
A múltkorit, ami csak körben tapadt le is szedtem, sokkal jobban gyűjtötte az újlenyomatokat, mint üvegfólia nélkül.
A szenzorokat . kamerát, nehezebb volt letörölni, hiába vékony az üvegfólia.
Meglátom, hogy megrendelem-e.
Mivel bebújtatós tokban használom, nem poros környezetben, a telefonom előlapjai nem szoktak karcolódni.
A csúszás ellen vékony, átlátszó nillkin szilikon tok véd, mint a korábbi A3 2016-nál is. -
RBJ
addikt
Ilyen foltoktól simán hülyét kapnék.
-
Petya25
őstag
Valami egyszerű beépített tipp a kedvenc hívószámok gyors elérésére?
Lehet én vagyok a tök, de nem találok ilyet. -
RBJ
addikt
Létezne újjlenyomat érzékelőre valami fólia, védelem?
Nekem már nagyon karcos, viszont a kamera üvege nem.
Arra szokott lenni védő fólia vagy üveg elvileg. -
kaboska
aktív tag
Sziasztok! Azt be kell állítani külön hogy a wifit használja elsődlegesen vagy ez automatikus?
-
RBJ
addikt
Valakinek esetleg hasonló szitú? Mióta frissítés volt vagy mostanában az itthoni wifi n elég nehezen kapcsolódik vagy nyűgösen megyen rajta.
Állandóan ki be kell kapcsoljam a telón a wifi t. -
kelly416
veterán
válasz
doongoo #3274 üzenetére
Ma a samu saját kábelével tökéletesen működik az A8. Eddig Baseus kábellel használtam, azzal volt jó napokig, utána meg nem. Úgyhogy vagy a kábel a hibás, vagy más hiba léphetett fel időlegesen.
Sajna az autó 2 havonta van nálam 1 hetet, sokat nem tudok tesztelni, most meg kb. csak ma van nálam, és du. már adom is vissza. -
-
doongoo
addikt
válasz
GEPESZ66 #3254 üzenetére
Akkor a telefonra kell az Android Autot telepíteni és ha a kocsi fejegysége kompatibilis ezzel, akkor menni fog a dolog (Waze). Ha a fejegység csak mirrorlink kompatibilis, akkor viszont csak az azzal együttműködő navigációt tudja kitenni (ez jelenleg csak a Sygic). Ránézve gyorsana Toyota Touch leírására nem írják lehetőségként a kijelző tükrözést egyébként (csak ezt: "Élvezze a saját MP3-lejátszójával összekapcsolható érintőképernyős audiorendszer szolgáltatásait, használja a telefonkihangosítást*, vagy tolasson biztonságosan a képernyőn megjelenített tolatókamera-kép segítségével!")
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok! Elvileg nekem ma délután hozza a futár az A8-at! Ha kicsomagolom mi az első teendő? Gondolom tölteni kell vagy már töltött az aksi?
Köszönöm! -
RBJ
addikt
válasz
kelly416 #3264 üzenetére
toyota auris, goggle android.. de most néztem samsung app ban a mirrorlink et updatelni kellett és tán a javítási listába benne is volt a toyota bibi.
Lehet ezután megjavulna de úgy döntöttem nincs rá szükség.
De ha mégis akkor is ha csak tölteni akarnék azért ne csatlakozzon már egyből a fejegységhez.
Kérdés mindig áll, hogyan lehetne ezt az egészet offolni.
A telefonba a beállításokban van egy usb rész autóra csatlakozáskor de az ki van kapcsolva. -
kelly416
veterán
Milyen autó? Milyen programok? Mint írtam, az S-Cross tök jól üzemelt androidauto appal karöltve, de valami mirrorlink alkalmazással is működhetne, mert azt is tudja az autó rendszere, olyankor elméletileg ténylegesen a kijelzőt tükrözné.
Én a saját 2006-os Fókuszomban, mert van a kesztyűtartóban jack gyárilag, rádugom fizikailag a telefont a fejegységre, és feldobom a szellőzőrácsra a mágneses tartóba, így kijelző látható, a hangok hallhatóak, és ki is van hangosítva. Csak pöppet kell hangosabban beszéljek, mint a Szuzukiban a gyári rendszerrel, mert a telefon két mikrofonja intéz minden mást.
-
RBJ
addikt
Na lerohantam kipróbálni. BÁr ne tettem volna.
Elkezdte a kapcsolódást de a telefon teljesen elsötétül csak ha lehuzom akkor tér észhez.
Innentől kezdve a telefon a gyári samsungos carmode t töltené lefelé.
Töröltem mindent de nem tudom visszaállítani a telefont eredeti állapotába mert ha csatlakoztatom a telefont egyből car mode ba mászna. Én csak töltést szeretnék.
Hol lehet kikapcsolni, hogy ne másszon az autóra?
Marad a tartó és telefon gps . -
kelly416
veterán
válasz
kelly416 #3257 üzenetére
Bocsánat, én is javításra szorulok, a Suzuki honlapja szerint az A8-at nem támogatja a Szuzi rendszere, csak az S szériát, ettől függetlenül 2 napig gond nélkül ment az A8-al minden, zene, google map az autó képernyőjén, hívások, sms/messenger felolvasása (ez külön móka, majd betojtam a röhögéstől), hangvezérlésre google keresés a térképen, aztán valamiért nem érzékeli a telefonomat egy ideje, hiába androidauto meg bármi. Csak kék fogon csatlakozik.
-
törölt tag
Az A8s!(fontos a kis s betű)kínai belpiacos telo.De. Előrevetíti a soron következő telok(A9+,A6+ M3 stb) formai dizánját(kijelző)is.
-
kelly416
veterán
-
Vitaqo
senior tag
Azért elnézve az új A8 tulajdonságait, nem lett nagy ugrás a tavalyi modellhez képest. Ti mit gondoltok?
-
GEPESZ66
veterán
A kollégám a kocsiban lévő multimédia rendszerhez akar csatlakozni USB-n keresztül.
Állítólag valami alkalmazást kell letölteni a telefonra.
Van infótok erről? -
norakrisz
csendes tag
válasz
DrDobos #3243 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Mi ennek a frissítésnek a száma? Még valamit kérdeznék. Több üzletben próbálgattam, nyomkodtam az A8-at.A képernyő időkorlátja mindenhol 5 másodpercre volt állítva és nem lehetett normálisan átállítani. Még amikor úgy látszott hogy sikerül mert az átállítás után a kiírásban az volt hogy az időkorlát pl. 1 perc, akkor is szinte azonnal elkezdett sötétedni a képernyő ha nem nyúltam hozzá. Mikor utána megint megnéztem a beállításokat, az időkorlát megint 5 másodperc volt. Ez valami hiba? -
törölt tag
Ismerős kérdezte milyen telot vegyen a tizenéves lányának karácsonyra.Az A8-at javasoltam.
Majd kiderült a lánynak samsung j6 a lesz,mivel "Túl Jó az A8" -a lány szerint.(beszarás)
-
norakrisz
csendes tag
Sziasztok! A8 vásárláson gondolkodom,és több helyen olvastam a hangproblémáról. Mi most a helyzet ezzel? Merjek A8-at venni? Mitől függ hogy előjön-e a hiba?
-
goped
csendes tag
Sziasztok!
Play áruházból féltettem a wizz alkalmazást,
nincs az ikon az alkalmazások között, nincs az alkalmazás listában sem.
ha megnyitom az áruház/saját alkalmazások épített alkalmazások akkor ott benne van és/vagy letudnám törölni vagy onnan meg tudom nyitni. meg is nyílik, az egy dolog, hogy amúgy most épp nem működik.Néhány hónappal ezelőtt a Budapesti menetrend (a kék fehér ikon) ugyanezt csinálta, de azon segített hogy letörlöm visszateszem. Itt nem. Ötlet?
-
prisz
senior tag
válasz
sellerBP #3233 üzenetére
Miért mi baja a bluetooth-nak? Üzembe helyezés óta használom a kocsiban (toyota) hibátlan, és amikor ráküldöm a hifire (lg) órákig hallgatom. Eddig nem vettem észre problémát.
@kozmy
Akkor ott valami gáz lehet, mert én simán csak bekapcsoltam az értesítési ledet, (nem fogadott hívásnál zölden villog, AOD kikapcsolva) és az "intelligens jelzést". Minden hibátlanul működik. Nem kellett semmi egyéb varázslat... -
kozmy
őstag
Üdv urak!
Tudna valaki nekem segíteni.hogy az elmulasztott hívásoknál az értesítési LED villogjon és a teló megemelésével rezegjen? Az sms-nél csinálja frankón. Ugyan úgy beállítottam a hívásnál is de annak ellenére nem csinálja. Köszi előre is. -
gegekutas
aktív tag
Szép estét mindenkinek! Annyit szeretnék csak kérdezni, hogy az oreot nem kapja meg, s vele együtt a samsung exprience 9-et?
-
kelly416
veterán
Szerintem ott valami más lehet, mert 11 perc ali 6%, 40 perc pubg meg valahol 3% magasságában a lista alján van? És a pubg azért felmelegíti a telót, tehát használja is a hw-t. Ma kilövöm az ali appot, tesztelem, aztán majd legfeljebb megírom Nektek is az eredményt. Alira meg fel tudok menni böngetőből is, ha nagyon kell, ezt is mobil-chrome párossal írom, valamiért megharagudtam a ph-appra pár hónapja.
Szerk.:
Be is hajigáltam a mindig alvó alkalmazások 1-re gyarapodott listájába. -
prisz
senior tag
válasz
kelly416 #3220 üzenetére
na ja aliexpressz. sejtem, hogy ez a kínai app is épp olyan jól van optimalizálva, mint a telefonjaik... 50 perc samsung internet böngészővel kb. 1-2%. Használd inkább azt. Az AOD pedig 24 órás üzemidővel számolva, meríthet akár 8-10% is. Nekem ez sok. Szeretek spórolni.
-
kelly416
veterán
Érdekes módon sokat fogyaszt az AOD, pedig csak a kis gomb világít. És furán nagyon sokat eszik az aliexpress. És ebben pont most este van még 40 perc PUBG is. Nem kiemelkedő, de rossznak sem mondanám.
-
prisz
senior tag
Külön statisztika nincs, ez az ablak a statisztika. Ott van lejjebb az összes alkalmazásod eddigi fogyasztása, ami elég pontos képet ad.
Első körben kikapcsolnám az AOD-t, alkalmazás függő, színváltó led mellett nekem felesleges. Bármilyen szép is, jó is, de beleharap az akkuba. Érdemes a fényerővel is babrálni. Próbaképp egy sötét helységben levenni, az automatika később majd utána szabályoz. Én például sosem értettem, hogy sokan hogy a francba tudják egy sötét buszon majdnem max. fényerővel használni. Kiégne a retinám..
15-20% körülre pedig lemehetsz, nem lesz baj. Én 100%-ra majdnem mindig feltöltöm, (ami sosem 100% az elektronika miatt) tököm se fogja figyelni, meg rohangászni mikor lesz 80-90 között. Eddig sosem volt gondom ezzel. A lényeg, egész éjjel ne legyen semmiképpen töltőn. -
bwoay
nagyúr
válasz
adalbert1 #3209 üzenetére
régebben azt nem értettem, hogy ha a gyártók egyre jobb tulajdonságokkal rendelkező edzett üveget alkalmaznak a telefonoknál, akkor mi értelme van bármilyen fóliára költeni. most meg már azt nem értem, hogy egyáltalán miért folyik bármiféle fejlesztés a telefonok edzett üveg burkolata terén. lehetne sima műanyag, ami nem törik darabokra, aztán rakunk rá valami jó kijelzővédő üveget. mindenki nyer.
-
adalbert1
veterán
válasz
d@minator #3206 üzenetére
Én S7-ről váltottam (azt a szerviz után megkapta barátnőm), és finoman szólva is nagyon nyomor a kamerája az A8-nak ahhoz képest (pl. a képstabilizátor hiánya miatt is), most agyalok a G6-ra vagy S8-ra váltáson (ha végre kifuttatják azt is valahol, és emberi ára lesz). A telefon többi része szerintem rendben van, jó a kijelző, IP68, gyors a hardware, van értesítési led (ezt nem is tudom, hogy miért spórolják le a legtöbb telefonnál), de aki sokat akar fotózni, az ne ezt a készüléket vegye (igaz, ha nem lett volna jobb telefonom, hanem gyengébbről váltanék, akkor lehet, hogy ezt se találnám annyira rossznak).
szerk.: mikrokarcok ellene mit lehetne tenni? Mivel normális fóliát nem találtam rá, így anélkül használom, de a zsebemben így is karcolódik szépen a kijelző (pedig nem is homokot lapátolok egész nap). Vagy fogadjam el, hogy ez fólia nélkül nem lesz jobb?
-
d@minator
addikt
Tudom de nekem S7 is van így ahhoz viszonyítom.
Nyilván kamerában elvérzik ahogy azt csaba1203 is írta. Az S szériának elképesztő kamerája van szinte vak sötétben is lát. Az A8 sajnos olyankor sötét képet készít alig kivehető valami. Nappali fénynél a részleteket is elmossa az S-hez képest. De hát ezért A és nem S. Meg nem is annyiba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- Honda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M2010 - i7 I 4GB I 500GB I 15,4 I Nvidia I OS X High Sierra I Cam I Gar
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest