Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
kárátékutyá
őstag
Olvastad amit írtam? Volt Note 4-em és egy Samsung A3 2017 egyszerre.
Xiaomi elefon NEM prémium. Nem is értem azzal a kamerával hogy nevezheted annak?!
punky10: Egyszerre volt a 2 telefonom. Note 4 7-8 óra SOT-okat bírt, A3 2017 2350-es aksival 8-10 között.
Fórumjában utána olvashatsz mennyit bírnak.*Mukeey*: Nem igaz, a kijelzője rendben van.
-
Hallosz
senior tag
Az egész készülékből árad az olyan mintha, de mégsem, feeling. Ebből 12 pont egy tucat.
Bumfordi, esetlen a formája. Semmi különöset nem nyújt. Olyan.... jellegtelen. Egy szó mint száz, ezért a készülékért nem adok pénzt, sem sokat, sem keveset, hanem semennyit. -
*Mukeey*
addikt
Nekem volt Note4em,ne haragudj,de az nem prémium telefon.Nagyon jó készülék a maga szintjén,szerettem,vannak szuper dolgai,pl a brutálisan jó akku...DE!Ez a Samsung más ligában játszik árban és ez meg is látszik rajta.Normális kamera(Note4 pocsék),ip68,ütős kijelző(nem,a note4-é nem jó,sőt szar) stbstb...
-
Baliqua76
csendes tag
Nem tudom Telekomnál lesz-e !? Kíváncsi lennék az induló árra..
Én tegnap rendeltem meglévő előfizetéssel (mobil S + 2 gb net = 4090 ft), újabb 2 év hűséggel
egy S8-at 151 ezer forintért..
Az S7 Edge 131 ezer forintba került volna. -
koshmar
addikt
válasz
kárátékutyá #86 üzenetére
Volt már valaha a kezedben Note 4? (mert nekem volt) Az nem prémium???
Majd ha a Samsung 55-ért ugyanolyan kidolgozású telefont csinál, mint a Xiaomi..
-
lojza
csendes tag
Itt most 144000Ft.
-
punky10
addikt
válasz
kárátékutyá #86 üzenetére
A Note4-ben valóban nincs amoled,AOD,Jó kamera,vízállóság,,és a MI6-ban sincS B20.
De vagy nem egyszerre volt az általad említett 2 telefon nálad,vagy szemilisedsz,vagy egyszerűen egy szájkarate-kutya vagy,de hogy az emlitett Samu nem birha jobban,mint a Note 4,az biztos... -
KoryHu
aktív tag
Szolgáltatónál konkrétan 75 ezer Ft-tal drágább ennél az S8, mai lista. Csak hogy tudjunk hasonlítani... Az S7 Edge is drágább 30-al.
-
kerxy
őstag
válasz
bulikavagyok #18 üzenetére
Igen, ezt én is kiszúrtam, délelőtt óta azért illene javítani
-
Ha azt mondom Mi6, akkor pedig az ára egyenesen nevetséges ennek a Samsungnak. Mert akkor újra fennáll az alma és Tesco püré szindróma, csak a Samu válik pürévé.
No, ha ezt mondod, akkor ezek szerint sikerült a B20-at belehegeszteni a Mi6-ba
(Mert ugye anélkül nem számít európainak egy telefon
)
-
kárátékutyá
őstag
Note 4-ben nincs:
- Amoled
- AOD
- jó kamera
- VízállóságMi6-ot hozod fel, amiben pld B20 nincs, ami vidéken nem árt ha van.
Nekem Note 4-em és A3 2017-em is volt egyszerre. Igaz A3 csak 4,7 viszont mindösszesen 2350-es aksi van benne, és ugyanúgy...hanem jobban bírta mint a Note 4.
Note 4 jó telefon, de érződik az olcsóság benne, szar kamerát már inkább meg sem említem annyira gyalázat.
Az általad említett racionális gondolkodás esetleg rád is férne.Samsung PRÉMIUM telefon, Xiaomi Note 4 NEM Prémium.
Nem, nem vagyok márka fan. Sony-t használok jelenleg.
-
bebuci
tag
Hát... Szép meg minden... Német media marktban az s8 most 619 €...
-
DonaldJames
tag
Jól néz ki nagyon.Köszi a tesztet
-
Mill3r
tag
Várós volt... Kb azt kaptuk, amire számítani lehetett. Amit én még ki tudnék emelni, az a dual sim támogatás. Régi A széria esetében csak szürke importos volt, ami két simet kezelt. J ig kellett lemenni dual-ért. Az kezdőár gázos, de black fidayen jó lesz ez🙂
-
DrKapocs
őstag
Semmi gond, ennyi, márkahűség. Ha elhiszed, hogy ez a készülék valóban ér ennyit, ideális Samsung márkahű vásárló vagy (és mint olyat lehetetlen racionális gondolkodásra bírni, kérni). Nincs ezzel gond, ne értsd így. A bixby-n azért jót nevettem, kell, mint egy falat kenyér.
Ha a bixby döntési szempont, akkor azt kell mondjam, megérett az emberiség a pusztulásra. Amoledet adom a hátrányai ellenére is, illetve a kávamentességet is, bár itt erről nem beszélnék.
#75: "Almát hasonlítasz a teszkógazdaságos almapüréhez". Nem mondtam, hogy a két készülék azonos, bár a Note van amiben felülmúlja (4000-es akku, SOT, infra). Nem érzek és látok olyan óriási különbséget a két készülék között, mint ami az árban tükröződik. De tény, kamera téren a Samsung alázza, kb ennyi. Ha azt mondom Mi6, akkor pedig az ára egyenesen nevetséges ennek a Samsungnak. Mert akkor újra fennáll az alma és Tesco püré szindróma, csak a Samu válik pürévé.
-
sherlock82
senior tag
Kezdő ár mindig magas, mivel újdonság, szerintem szolgáltatóknál se lesz olyan árban hogy valaki azt mondja hogy ez olcsó. Ettől függetlenül engem pont nem érdekel hogy " régi " ( ?? ) android fut rajta, és nincs benne vezetéknélküli töltés. A mostani modern töltők nagyon gyorsan töltenek, az emberek nagyrészének szerintem nem szükséges. Samsungok nálam beváltak, ez a széria pedig nemhiába népszerű.
-
Almonen
aktív tag
Az a helyzet, hogy szerintem S7 Edge pl. sokkal szebb sőt az 2017-es A5 is jobban tetszik.
Note 4-be nincs vízállóság ami szerintem igen jól jön sokszor
-
DS39
nagyúr
Nekem ez forma annyira nem jön be. De ha már... Akkor úgy lenne értelme, hogy a házat nem nyújtják meg ennyire.
-
-
lezuvius
őstag
Amennyiben valakinek az igenyei kozott a kavamentes AMOLED kijelzo, Bixby, dual-front kamera es IP vedettseg szerepel, akkor a Note 4 szoba se kerul...
Lehet ekezni egy telefont az ara miatt, de amig olyat tud, amit egy masik nem vagy csak dragabban, addig felesleges az egesz.
-
K0vasz
aktív tag
hát, valszeg nem ez lesz a 2016-os A5-öm utódja...
egyrészt méretben nekem már ez is kicsit necces, de ahogy nézem, az A8 egy picivel még ennél is nagyobb. nekem szimpatikusabb lett volna egy A3-as ház ezzel a 18:9-es kijelzővel, és akkor képméretben se vesztettem volna sokat a mostanihoz képest, viszont fogásra meg kényelmesebb lett volna
másrészt ez az ár egy vicc: ha most kéne cserélnem, inkább vennék S7-et, ami nem ennyire "fancy", cserébe minden téren sokkal többet tud (és szerencsére már az android főverzió se indok az újabb kiadású készülék mellett, mert ez a 7-es verzió is teljesen jó, és jelenleg minden készüléken az van). ha meg mondjuk év végén akarnék cserélni, akkor is lehet, hogy ár-érték arányban jobb lesz egy S8-as
ja, és akkor arról még nem is beszéltem, hogy a 2016-os A5-ben van OIS, ebben meg nincs...
-
DrKapocs
őstag
Tudom, nem Xiaomi topik, de ehhez tudom hasonlítani az árat. Egy Redmi Note 4, 4/64-es gond nélkül, még hazai garanciával is kijön 55 eFt-ból. Ez valami brutál drága ez a készülék, nekem senki ne mondja, hogy ez 3-szor olyan jó...
-
törölt tag
Megkockáztatom, hogy egy s7e jobb vétel.
-
bitblueduck
senior tag
Házon belül van olcsóbban jobb készülék, több is. Lehet van olyan célcsoport, amelyik samsungot akar, de nem flagshipet?
-
OCTAMD
őstag
válasz
enginev3.0 #66 üzenetére
-
válasz
Jeanne d'Arc #57 üzenetére
Kicsit sem női telefon,az S8 annál inkább. Szerintem meg direkt hagyták picit vastagabbra a kávákat nehogy valaki csúcstelefonnak nézze. Alsó kávára ráfért volna a felirat. Se 4k se ois. A képek viszont jók,láttam egymásmellet az S8 képeivel inkább csak színárnyalat a különbség. Most eset le a 2 szelfi kamera csábít...
-
enginev3.0
félisten
Ha ebbe 4GB ram került, akkor az S9-be csak nem annyi fog
-
Sebhelyes
senior tag
Szép az a vízfestmény a fenyőfákról.
-
Snowy_owl
őstag
Túlárazott. Amúgy jó lenne.
-
koshmar
addikt
válasz
tothmaxy182 #49 üzenetére
Na jó, akkor örülök, hogy az én 42 ezres 4X-embe tudtak 4100-ast rakni.
-
kengyel
nagyúr
Ez is jól sikerült !
-
TheSaint
aktív tag
2018-ban tessenek már belenyomorgatni egy min.4000mAh-s akkut...
az ár elég érdekes ennek 120e alatt a helye ha valóban komolyan gondolnák... -
Picit izmos az árképzés, de nagyon tetszik.
-
Ha keresnék a mostani dual A7 2017 telefonom helyett új telefont (bár nem keresek), akkor ez nemigen jönne számításba.
Jó benne a hívásjelző LED, de a többi része nem előrelépés a tavalyi A7-hez képest. Engem zavar a dedikált funkciógombok hiánya, zavar, hogy nem tehető bele a második SIM mellé pluszban memóriakártya.
Ha lenne benne OIS, vezetéknélküli töltés, 2 SIM + SD kártya bővítési lehetőség, akkor nem zavarna a nem csúcskategóriás proci és a dedikált funkciógombok hiánya, lecserélném erre az A7-est, de így nem jöhet szóba.
-
cezarlacrone
aktív tag
válasz
tothmaxy182 #49 üzenetére
Bizony, "olcsó".
-
callmeakos
veterán
Megint az a fránya kezdőár. Pláne ezeknél a közép - felsőközepes modelleknél. Pedig tényleg impozáns egy darab.
-
Almonen
aktív tag
Oké. Maradok a 2017-es A5-nél, de ha mindenképpen új telefon kellene akkor is inkább az 5t.
Ez ennyiért nem éri meg.
-
jack982
senior tag
haha, ennyi pénzért veszek egy izmos laptopot ami még pénzt is termel nekem.
az a hátlapi ujjlenyomat szenzor nevetséges.
ideje lenne észhez térni Samsung... így csak a chinaphone-ok malmára hajtjátok a vizet. -
koshmar
addikt
Alig 3 TIZED milliméterrel vékonyabb, mint a Redmi 4X, ebbe akkor miért nem tudnak belerakni egy legalább 4000 mAh-s akksit???
-
rep3at
őstag
Egész jó kis teló lett, majd ha bekerül szolgáltatói kínálatba akkor csak kitalálnak rá valami jó konstrukciót. Nekem igazából az optikai stabilizátor hiányzik, nagyon jó szolgálatot tud az tenni alkonyat után, a többi részével igazából nincs bajom. Igen, más tényleg jobb hardvert ad ezért a pénzért, ezt elismerem. Viszont ha ebben a kategóriában kéne választanom akkor komolyan gondolkodóba ejtene egy A8+ (más kérdés hogy bár nem vagyok igazából fanboynak mondható, mostanában csak Samsungot veszek, jók a tapasztalataim).
-
Szabcsizz
őstag
Az első oldalon lévő háttérképnek nem tudja valaki a forrását? Mármint mikor a Note 8-on fekszik az említett készülék.
-
atike
nagyúr
válasz
WhiteWalker #38 üzenetére
Nem csak a sufni gsm boltokra gondoltam, hanem a nagy elektronikai áruházakra is - ott is van részlet. Kamatmentes is akár. Részemről semmiképp nem vennék valamit részletekben drágábban, mint egy összegben olcsóbban...
-
Fred23
nagyúr
Szimpatikus készülék, 140 körül is kapható, viszont ami engem illet, inkább 20k-val olcsóbban egy Moto X4.
-
zola96
senior tag
Találtam egy elírást.
Bár 5,4”-en aligha szükséges, a megnyújtott képernyőn azért kapóra jön az osztott, dupla ablakos elrendezés.5.6 inches a készülék.
-
Matada2.3
veterán
Remek találat lett ez az A8, főleg az új középkategóriás SoC miatt. Az ára szépen beesik majd és egy vállalható készülék lesz.
-
tothmaxy182
őstag
Az árnak csökkenie kéne úgy 30-40ezer forintot, amúgy egy nagyon frankó készülék!
-
törölt tag
válasz
Juhaszatti #25 üzenetére
Én tavaly decemberben vettem meg a 2017-es A5-öt. Megnéztem szolgáltatóknál is,és mindenhol drágább volt csomagban hűséggel,mint az MM-ben függetlenül. Persze tudom,az egy 1éves telefon...
Ettől függetlenül szép és jó telefon. (a tavalyi és az idei A5 is)
-
-
Bossyy
tag
Egyszerűen értelmezhetetlen lépés ezt választani egy S7 helyett. De még egy S6 is jobb vétel lehet az infrájával, OIS sel, Qi-vel,4K-val,pulzus szenzorral, QHD felbontású kijelzőjével ugyanezzel az Android főverzióval. Sok tekintetben nem éri el az A8 egy lassan három (!!!) évvel ezelőtti csúcsgép paramétereit. (Nemrég láttam január elején kiárusításon az új IKEA melletti MM - ban 82 ezerért S6-ot, kvázi fele árban, mint ez)
-
balgab84
aktív tag
Ennyiert telefont veszek😀😀😀
-
Aurig@
őstag
Azt írja a cikk végén, hogy "túl régi Androidot futtat". Miért régi a 7-es (Nougat) Android? A mai napig is jelennek meg még 6-os rendszerrel is telefonok. A 8-as (Oreo) még eléggé gyerekcipőben jár, ráférne néhány frissítés, addig meg minek frissítse le az ember?!
A 7-es is tökéletesen megy. -
vodrosjozsi
addikt
Ez talán az S6 szintjén van nem?
Annyiért már inkább egy s7 edge -
fornettisuti
veterán
Akik 1-2 hónap múlva tippelt mély ár esésére várnak, csalódni fognak, lesz az legalább ~6 hónap is.
-
törölt tag
500 euro kicsit sok tekintve, hogy az S8 sem sokkal több. Igaz annyival nem tud többet. Szép telefon lett ez. Köszönjük a tesztet.
-
Térerő
csendes tag
160 ezer forint kellett hogy beleférjen egy értesítési led a samsungba.
Inkább egy túlárazott Sony Xzs ami olcsóbb. Hahaha.
Erre az árazásra még aludni kell párat... -
atike
nagyúr
válasz
Juhaszatti #25 üzenetére
A szolgáltatói árazást hagyjuk...
Alap csomagokkal sajnos a legtöbbször drágábban adják őket, mintha bemegy az ember megveszi valahonnan függetlenül. Persze lehet olcsóbban venni telót, hogyne. Kellően magas havidíj mellett... Éppen ezért - a környezetemben - egyre kevesebben vesznek már telefont szolgáltatótól. Az más kérdés, hogy ez mennyire nem jó így, de attól még igaz. Ki lehet fogni jó ajánlatokat... De arra várni....
-
OCTAMD
őstag
válasz
Juhaszatti #25 üzenetére
127ezer a nagykerben a kicsi duos
Lesz az olcsóbb is
-
*RLaci*
addikt
válasz
Juhaszatti #25 üzenetére
Onnan vinni fogják mint a cukrot.Most,hogy láttam szinte biztos vagyok benne, hogy sikerre van ítélve.
-
mg1992mg
őstag
"amihez 1,6 GHz-re húzott Cortex-A53 szextett tartozik"
Az a csúnya, tanítható autocorrect igaz?
Trollmode off -
atike
nagyúr
Ez mind nagyon szép és jó, de gsm-es beszerzésből ennyiért van zsír új Galaxy S8 is...
Ha 120-130 körül lenne az a nyitóár akkor teljesen jó lenne. De így? Mi értelme ezt venni a nagytesóval szemben? ....és akkor nem beszéltünk a más gyártók ajánlatairól....
-
*RLaci*
addikt
Pont most néztem meg a MM-ban.Tetszetős,jól összerakott telefon.Lőttem vele 1-2 képet,sajnos az OIS nagyon hiányzik belőle.Ennyi pénzért beleférhetne már.
-
judas13
addikt
Biztos elírták az árat, nem hiszem.
bulikavagyok
1-2 hónap múlva térjünk csak vissza rá.
-
Találtam egy apró hibát a 6. oldalon: "Specifikáció (Samsung Galaxy S8)"
Amúgy szerintem korrekt teló lett, és a kezdő ár sem túlzó -mindenki tudja, h egy-két hónapon belül menyit fog csökkenni. Illetve a legtöbben úgyis vmelyik szolgáltatónál veszik majd.
-
Yany
addikt
Hm... nagyon alapos lett a bevezető, ezért külön köszi, de mi az érv emellett, mikor ennek a 2/3-áért S7-et is kapsz optikai stabival és még pár finomsággal, azon túl, hogy az csúcskészülék, nem csak megjátssza (mégha picit öregebb is).
-
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
Nincs semmi baj az árával.
-
Jassz
tag
Vártam ezt a telefont, de nagyot csalódtam.
"az A8 által megcélzott ársáv gyakran a multimédiára koncentrál" azaz 160 ezerért kapunk egy stabilizálás nélküli 1080p 30fps felvételt tudó telefont.
4K-t még az Mi A1 is tud, és teljesen mindegy hogy víz vagy porálló-e mellé, mert a kettő között semmi összefüggés nincs.
Kár, nálam csak ezen múlott. Remélem lesz minél előbb v10 vagy mix2 európai verzió nálunk. -
ClioRS
őstag
Nem rossz, nem rossz, de 1,5 éve majdnem ugyanezt (kisebb, és IPS kijelzővel) a Honor 8, hajszálnyival olcsóbban.
Az optikai képstabilizátor meg egy nagyon nagy hiba ennyiért.
-
*Mukeey*
addikt
Korrekt középkategóriás teló,kicsit eltúlzott,samsungos áron.Viszont majd szolgáltatóknál ha bejön valami jó konstrukcióban,akkor tarolhat,mert átlag felhasználóknak ennél nem kell több.
-
noro79
tag
Jó telefon csak drága egyenlőre és az a vastagság....
-
Nem szoktam Samsungra azt mondani, hogy tetszik ,de ez bejön.
Kivéve az ára, mert azért ennyiért ez a hardver gyenge, habár mindenre elég lehet.
-
iNfAntRy
senior tag
Akit érdekel a telefon, most pont akciós az Emagon. 143.000 ft-ért elvihető, ami nagyon jó ár érte!
-
Juhaszatti
addikt
Nagyon pofás telefon lett, tényleg csak az árába lehet belekötni.
Az meg idővel úgyis korrigálódik..
-
Anulu79
addikt
Optikai képstabilizátor nélküli kamera? Elég vicces ez a Samsung.
-
batai15
félisten
Nagyon tetszik a telefon. Ami melette szól hogy kb 3 hónap múlva esedékes telefon cserekor valszeg a mostani árnál már lentebb lesz. Maga a kraft és kb minden bőségesen elég nekem, csak a Káva nem tetszik annyira és nincs edge panel. Emiatt viszont használt s8ban gondolkodom bár mivel már nincs függő telefon, kérdéses hogy rizikós e venni használtan.
-
Notalab
tag
Jó teló lett, megyek megnézem valahol, de ennyiért baromi drága, és innen biztos sokára fog lecsúszni 100e alá. Kár érte! Most cserélném az S4 esemet, de ennyiért inkább az S7 edge-t veszem.
-
tibcsi0407
félisten
Mi ez az árképzés? Samsungnál elgurult a gyógyszer? Úgy látszik elkezdik feltolni az árát a teljes palettának.
Félő, hogy a piac követni fogja. -
törölt tag
Tetszik ez a telefon, de azért a független árnak csökkennie kell még jócskán, hogy igazán jó ajánlat legyen.
-
leslieke
Jómunkásember
Jól néz ki, tetszik. A5 utódnak megfelelő lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest