Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 12T - egytucat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tghwinner
csendes tag
válasz
DrDobos #4987 üzenetére
Úgy látszik, sokan túltették már magukat az A8-on. Január 1-es frissítési csomag van fent a sajátomon, gondolom a supporttal most álltak le teljesen. Az alkalmazások frissülnek a Play Áruházban és a Samsung Store-ban is, úgyhogy ebben nincs probléma. Saját és céges telefonhívásokat bonyolítok vele nap mint nap, böngészek, messenger + viber, online rádiózok, GPS-t használok vele. Még mindig tudja azt, ami miatt még nem fogok telefont váltani.
Tok ügyben nem tudok segíteni, ezer és ezer oldal van, ahol még lehet hozzá venni. -
monti0222w
addikt
válasz
DrDobos #4895 üzenetére
Köszi, csak a voda ajánlatán is múlik a választás, és abban a topicban ebben nem tudnak segíteni.
Voltunk már a vodánál, csak míg nem jár le a hűség addig nem tudnak adni ajánlatot és az ehhez kapcsolódó kedvezményt se megmondani.
Én tudnám a választ, de ez a teló az asszonyé lesz! 2 évvel ezelőtt nagyon jó ajánlat volt az A8, de már sajnos nem a régi már! -
Hatvan9
senior tag
válasz
DrDobos #4662 üzenetére
Nálam is előfordultak apró anomáliák, ennek két fő oka van; az egyik a töbször egymásra telepített frissítés, gyári visszaállítás nélkül.Másik: Fentebb emlitett a gyorstöltés amikor ez bevan kapcsolva az újabb 9 Pie rendszeren jobban melegszik a telefon és hamarabb le is merül.Ez is okoz anomáliát, a kettő együtt meg aztán teljesen.
-
bwoay
nagyúr
válasz
DrDobos #4564 üzenetére
pont úgy néz ki, mint szinte bármelyik 2 dollár alatti edzett üveg kijelzővédő Kínából.
szerintem az is, csak van hozzá egy iPhone-t ábrázoló doboz 3400 Ft-ért. -
Atos23
senior tag
válasz
DrDobos #4494 üzenetére
Most éppen kipucoltam a töltőaljzatot a zsebpiszoktól, sokkal szebben cuppan be a töltőkábel. Meglátjuk, hogyan alakul.
Apropó, ezen felbuzdulva rendeltem most egy pakk ilyen cuccot az Aliról.
-
Atos23
senior tag
válasz
DrDobos #4432 üzenetére
Kicsit régen volt a kérdésed, meg is válaszolták már, de talán jól jön ez a tanács.
Ha nekem az USB vizet jelez, akkor odafektetem a telefont a laptop ventilátora elé.
Az kellemesen lassan forog egy hajszárítóhoz képest, és nem kell felügyelni, tartani a hajszárítót.
A hősokk is kisebb a telefonnak, amely talán hosszú távon lehet érdekes, sok-sok hajszárítóval való szárítás helyett. -
bwoay
nagyúr
válasz
DrDobos #4404 üzenetére
csak a véleményem írtam le, ettől még lehet, hogy teljesen más a valóság. de tegyük fel, hogy a specifikáció szerint 1 méter mély víznek megfelelő statikus nyomást tud elviselni a készülék 30 percen át (az A8 konkrét paramétereit nem vágom). namost ebből a legtöbb embernek az marad meg, hogy 1 m mélységig vízálló a telefon, ugyanakkor ha ugrasz egy sekély fejest, a becsapódáskor sokkal nagyobb nyomás keletkezhet, mint amit el kellene viselnie a készülék tömítéseinek, aztán ha emiatt beázik, akkor arról te tehetsz. ez olyan, mint amikor az biztosításból kizárják a szándékos rongálást, de hogyan bizonyítható az, hogy tényleg leejtetted, és nem direkt földhöz vágtad? megont mondom: ez csak az én meglátásom.
-
Bohus
aktív tag
válasz
DrDobos #4108 üzenetére
Én az utóbbi években a család összes telefonjára (L90, Mot.G5, Red.4X) kínai üvegfóliát tettem, mindegyikkel meg voltam elégedve, nem kopnak mint a hagyományos fólia, szinte észrevehetetlenek. A nemrég vásárolt A8-ra ezt rendeltem az aliról, de nem tudom ajánlani.
Ezt megelőzően csak sík kijelzőre tettem fel üveget, és a felhelyezésnél mindig szépen lehetett látni ahogy a levegő kiszorul a kijelző és a védőüveg közül. Ennél a - 10D volt amikor vettem, most már ugyanaz 11D(!) - üvegnél viszont ez nem történt meg, csupán a kijelző szélén körben tapadt össze a két felület, vagyis légrés maradt kijelző és a védőüveg között. Ennek két hátrányos hozománya van. Egyrészt nem olyan kontrasztos a kép, ami főképp kültéren okoz problémát. Másrészt a felső részen a fényérzékelő-, kamera-, ill. hangszórónyílás mentén a por bejut a két réteg közé, ami idővel egyre zavaróbb és csak az üveg levételével tisztítható.
Ha valakinek volt szerencséje olyan üvegfóliához, ami teljes felületen feltapad a kijelzőre, az kérem ossza meg velem a beszerzési forrást. -
hitman77
senior tag
válasz
DrDobos #3729 üzenetére
Most 3ó 47p és 17%-on van. Ez a 13% Samsung push services nem tett jót neki. Leállítottam egyenlőre.
Egyébként nagy iPhone fan-ként azt hiszem beért az Android rendszer. Nem menekülök vissza pánikszerűen mint 2 éve (akkor is tettem egy próbát). Érdekes, hogy egy középkategóriás Samsung ilyet tud nyújtani. Mit tudhat egy S9, S10...?
Csocsesz75: matt fekete.
-
bwoay
nagyúr
válasz
DrDobos #3619 üzenetére
azért ha megnézed, az A8 frontkamerái sem foglalnak akkora helyet, hozzá lehetne igazítani a keretet bőven, pedig ezen a készüléken kettő is van. amúgy én egy kezemen meg tudom számolni, hányszor használtam előlapi kamerát, szóval könnyen beszélek, tőlem akár teljesen el is hagyhatják.
-
bringasisti
őstag
válasz
DrDobos #3564 üzenetére
Egyéni érzékenység függvénye nekem volt két alkalommal hogy rosszul lettem mert egyfolytában sokat telefonáltam egy nap. Az egyik alkalom az még a 450 es analóg rendszer, a másik a GSM kezdetén volt. Ma nyilván a gagyi készülék is alacsonyabb dózist nyom, de az ördög nem alszik.
-
gyuri2008
veterán
-
norakrisz
csendes tag
válasz
DrDobos #3243 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Mi ennek a frissítésnek a száma? Még valamit kérdeznék. Több üzletben próbálgattam, nyomkodtam az A8-at.A képernyő időkorlátja mindenhol 5 másodpercre volt állítva és nem lehetett normálisan átállítani. Még amikor úgy látszott hogy sikerül mert az átállítás után a kiírásban az volt hogy az időkorlát pl. 1 perc, akkor is szinte azonnal elkezdett sötétedni a képernyő ha nem nyúltam hozzá. Mikor utána megint megnéztem a beállításokat, az időkorlát megint 5 másodperc volt. Ez valami hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest