- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
GEPESZ66 #4952 üzenetére
Én is hasonlóan vagyok. Nekem is lejárt a 2 év ráadásul sajnos nem nagyon tudok még maradni mert Kontakthibás az usb-c csatlakozó és mintha az aksi is kicsit döglődne.
Szerintem egy nagyon jól eltalált céges telefon ez az A8. Mikor én kaptam két éve elvileg ez nem fért volna bele a keretbe mert a max az a6+ volt. De szerencsére logikus erveléssel sikerül a kontrollert meggyőzni, hogy két évig kell használni ez pedig j biztosan jó lesz.Egyébként pont a méret és az ip68 miatt most a Sony Xperia x10 II - t választottam. A dual miatt magán célra is használom. Három gyerek mellett meg időnként nagyon jó az az ip68 meg egy masszív tok....
Lehetne egy a61 a71 arán csak mondjuk olcsóbb Hardware-rel és helyette ip68 + max 6" kijelző....
Ráadásul most a győzködés is kizárva mert nem találtam olyat ami kicsit a keret felett van de tudja azt amit kellene...
-
tghwinner
csendes tag
-
-
-
monti0222w
addikt
-
-
Czeri32
csendes tag
-
doongoo
addikt
válasz
GEPESZ66 #3254 üzenetére
Akkor a telefonra kell az Android Autot telepíteni és ha a kocsi fejegysége kompatibilis ezzel, akkor menni fog a dolog (Waze). Ha a fejegység csak mirrorlink kompatibilis, akkor viszont csak az azzal együttműködő navigációt tudja kitenni (ez jelenleg csak a Sygic). Ránézve gyorsana Toyota Touch leírására nem írják lehetőségként a kijelző tükrözést egyébként (csak ezt: "Élvezze a saját MP3-lejátszójával összekapcsolható érintőképernyős audiorendszer szolgáltatásait, használja a telefonkihangosítást*, vagy tolasson biztonságosan a képernyőn megjelenített tolatókamera-kép segítségével!")
-
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
válasz
GEPESZ66 #3114 üzenetére
A fullcover fóliáknál, főleg azoknál amelyiknek csak a széle tapad, jellemző a pötty-rács. Igazából légréteg van a fólia és a kijelző között, ezekkel pedig valahogy elősegítik az ujjad érzékelését a kijelző számára. De szerintem -hangsúlyozom, szerintem - az összes olyan védelem, ami nem teljes felületen tapad fel, egy kalap kakával vetekszik. A légrés miatt jobban tükröződik, esetleg por kerülhet alá és semmit nem nyertél a használatával, a tapintásuk és a felületkezelésük (zsírtaszító bevonat például) fasorban sincs egy Nillkin üveghez képest. Majd biztos fejlődnek, de most szerintem gyári hulladék mind.
-
doongoo
addikt
válasz
GEPESZ66 #3057 üzenetére
Minden telefonomon alap, hogy kikapcsolom teljesen az animációkat. Ez úgyis csak arra van, hogy elfedje az esetleges lassabban megnyíló alkalmazások késedelmét (Értsd: ha valami lassabban nyílik meg és az animáció ki van kapcsolva, akkor tovább nézhetem egy kicsit a megnyitó képernyőt) Az animáció nem érdekel, csak az alkalmazás, amit megnyitottam. Ugyanakkor, ha engedélyezve van az animáció, akkor hiába nyílna meg gyorsabban az alkalmazás, akkor az animáció nem engedi azt mutatni, mert az animáció fut az előtérben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest