- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
katokacaj
tag
válasz
kelly416 #3839 üzenetére
Az a baj, hogy elektronikus a szamla. Konkretan nem kaptunk semmit csak a telefont, gondolom ezert mondtak ezt a T-nel..en sem ertem, mert ha eladod a telefont nem neked kell utana garanciaba jarkalnod az uj tulajjal... mindenesetre hetvegen beviszem, hatha tudnak valamit mondani. Otletem sincs, mi baja lehet.
-
katokacaj
tag
válasz
kelly416 #3836 üzenetére
T mobile honlapjan 12 honap garanciat ir es 24 ho reszletet. Persze lehet hogy rosszul informalodtam. A problema, hogy edesanyam neven vam, mert az o elofizetesehez vettuk akciosan, viszont tobb, mint 150 km van koztunk. Hetkoznap egyetemen vagyok, hetvegen dolgozom. Nem tudunk azert talalkozni, hogy elvigye a telefont a t-hez, mert a T-nel azt mondtak nekem, hogy csak o viheti be, mert az o neven van.. (ha eladom a telefont akkor mi van , mas nem garanciazhatja? Nem is ertem.. )
-
bringasisti
őstag
válasz
kelly416 #3679 üzenetére
Mikor ezzel a problémával találkoztam akkor feldobott egy nyilatkozatot hogy a kugli új irányelve miatt automatikus szám rögzítés nem lehetséges a beszélgetés rögzítése továbbra se akadály, csak manuálisan kell utólag a hívó fél adatát rögzítenek. Én abban bízok hogy lesz olyan alkalmazás ami ha nem is a Google boltjából de le lehet szedni.
-
bringasisti
őstag
válasz
kelly416 #3676 üzenetére
Nem tudom nekem az itt ajánlott 30.1 is működött meg most a Samu oldalról leszedett is működik. Ennek akkor van jelentősége mikor a gyerek egyik embere próbálta zsarolni a fiamat, vagy mikor azt ragozták egy munkánál hogy volt jelezve egy probléma vagy nem. Kié a felelősség. Nem véletlen hogy az email nyomtatható, felhőbe tehető
-
-
Multi13
tag
válasz
kelly416 #3422 üzenetére
Igaz barkács, de ha fontos a vezeték nélküli töltés, akkor megoldható (lehet ismered is ezeket).
PUTHUS QI Wireless Charger Receiver
Ultra-Thin Crystal K9 Wireless Charger
DCAE Qi Wireless Charger
Azért ezeket linkeltem, mert én ezt a hármat vettem meg.
Egész jól tölt, viszont PUTHUS Receiver-nél számítani kell némi kitüremkedésre 1-2 helyen, ahol a vastagság elérheti kb a 2-3 mm is, így nem mindegy, hogy pl. milyen tok vagy hátlap van használva a telefonhoz, mert elférni elfér, csak kinyomhatja a hátlapot (pl. szilikon v. puhább tokok felejtősek erre sztem).A dex-et én is nézegettem már és elvileg az A8 hardvere képes rá (mint ahogy sok minden másra is), csak ugye a Samu szoftveresen folytja vissza a készüléket. Custom ROM-al / Kernellel elvileg működik: LINK
Az A8 idáig az első telefonom (bocs, korábban az S3 is ilyen volt), ahol még nem cseréltem le a gyári FW-t, és jelenleg nem is tervezem még. Ha fontos lenne pl. számomra a dex, akkor nyilván más lenne a helyzet.
-
D-Phrag
senior tag
válasz
kelly416 #3355 üzenetére
Még egyszer köszönöm a kimerítő tájékoztatást, de ha minden A8 tulaj leírja, hogy mennyire jól megy a készülék bluetoothon keresztüli zene/mádia lejátszása és 10 másik eszközzel is tökéletesen párosult, akkor lenne 50 poszt a semmiről és az én problémám megoldása sem lesz előrébb..
Másrészről azt is tudom, hogy nem általános hiba, mert ilyennel még én sem találkoztam korábban. Két lehetőség van nagy eséllyel. Egyik, hogy szoftveres jellegű másik, hogy hardveres a gond. A második lenne elsőre a logikusabb, de mivel vannak eszközök (pl. ilyen az én autós SYNC fejegységem is), ahol tökéletesen megy minden hiba nélkül a zene átjétszás, valamint szinte minden esetben tökéletes a hang/telefonálás átjátszás, így elképzelhető hogy valami spec hiba van és sokat segítene, ha valaki találkozott már ilyennel és tud rá gyógyírt.. -
-
RBJ
addikt
válasz
kelly416 #3264 üzenetére
toyota auris, goggle android.. de most néztem samsung app ban a mirrorlink et updatelni kellett és tán a javítási listába benne is volt a toyota bibi.
Lehet ezután megjavulna de úgy döntöttem nincs rá szükség.
De ha mégis akkor is ha csak tölteni akarnék azért ne csatlakozzon már egyből a fejegységhez.
Kérdés mindig áll, hogyan lehetne ezt az egészet offolni.
A telefonba a beállításokban van egy usb rész autóra csatlakozáskor de az ki van kapcsolva. -
kelly416
veterán
válasz
kelly416 #3257 üzenetére
Bocsánat, én is javításra szorulok, a Suzuki honlapja szerint az A8-at nem támogatja a Szuzi rendszere, csak az S szériát, ettől függetlenül 2 napig gond nélkül ment az A8-al minden, zene, google map az autó képernyőjén, hívások, sms/messenger felolvasása (ez külön móka, majd betojtam a röhögéstől), hangvezérlésre google keresés a térképen, aztán valamiért nem érzékeli a telefonomat egy ideje, hiába androidauto meg bármi. Csak kék fogon csatlakozik.
-
prisz
senior tag
válasz
kelly416 #3220 üzenetére
na ja aliexpressz. sejtem, hogy ez a kínai app is épp olyan jól van optimalizálva, mint a telefonjaik... 50 perc samsung internet böngészővel kb. 1-2%. Használd inkább azt. Az AOD pedig 24 órás üzemidővel számolva, meríthet akár 8-10% is. Nekem ez sok. Szeretek spórolni.
-
atti1848
senior tag
válasz
kelly416 #3173 üzenetére
Azért azt sem értettem, hogy egy Telekom ügyfélszolgálaton miért nem tudják megnézni IMEI alapján, hogy tiltva van-e vagy sem, csak telefonszám alapján tufták volna, amelyikre lett vásárolva a készülék.
Remélem csak valami hiba lesz és nem feleslegesen dobtam ki XX kFt -t.
-
atti1848
senior tag
válasz
kelly416 #3171 üzenetére
Igen, a másik slotban ( SIM2 ) van jelenleg is a Telekom-s kártyám és eddig tökéletesen működik. Azt én sem értem, hogy ha tiltják ( ami nem biztos, hogy megtörtént ) akkor miért nem mind2-t tiltják.
A SIM1 slot, amiben a telekomos kártyák nem működnek, ott jelenleg egy külföldi Vodás kártya van vodás hálózaton. Telenorost jelenleg nem tudok bele tenni, de pénteken, ami után ledobott a T-s hálózatról tettem bele, kipróbáltam és tökéletesen működött, tudtam hívást indítani és fogadni is, ezért is gondoltam azt, hogy tiltva lett a Telekom felől.
A Samsung-nál is azt mondták, hogy ez lehet hiba, de elég esélytelen, hogy az lenne, ezért is kérdeztek rá valahol ( gondolom telekomnál), hogy tiltó listán lenne-e, de ott azt a visszajelzést kapták, hogy nem, nincs. Azt viszont nem tudom, hogy a Samsungnál mind2 IMEI-t beolvasták-e, mert 2x olvasta be róla a vonalkódot (*#06#), de hogy 1db IMEI-t és az SN-t vagy 2db IMEI-t, mert ha csak egyet olvasott be, akkor még mindig fenn áll az a lehetőség, hogy tiltva van az egyik IMEI, de a Samsung épp a másik IMEI-t kérte le.
A fent linkelt képeken látszik, hogy mit ír ki a telefon:
az eredeti telekomos SIM-el azt írja, hogy " A telefon nem engedélyezett" .
Várom az eredeti tulajdonos válaszát, mert ha ő is azt mondja, hogy nincs tiltva, akkor viszem be gariztatni.
-
csodavas
tag
-
csodavas
tag
válasz
kelly416 #3148 üzenetére
Ehhez nincsen semmiféle üveg. Tudom melyik fajtáról beszélsz egyébként, de ez csak simán a tok.
Sajnos ilyen jellegű nem szilikon tokot én sem találtam. Régebben az MSV csinált ilyeneket azt hiszem, olyan volt a feleségem telefonján. Nem voltam tőle elájulva, elég igénytelenül volt szemcsézve, pedig nekem is tetszene. -
CartmanLand0
senior tag
válasz
kelly416 #3045 üzenetére
Közben megtettem
Leirom hátha valakinek segit ... Ha a telekomhoz viszed, ott bárki leadhatja, viszont visszapostázni csak a tulajnak fogják, vagy ha esetleg ir a tulaj egy meghatalmazást, hogy te is átveheted, akkor hozzád. Ha a gyártó szervizébe viszed, ott bárki leadhatja, lényeg hogy rendelkezzen jótállási jeggyel, vagy számlával. Szóval vihetem én is, még akkor is, ha nem én vettem.
-
Dendrix
újonc
válasz
kelly416 #3032 üzenetére
Helló. Arról lenne szó, hogy a hívás beállításoknál van egy opció, hogy be lehet állítani hogy mikor hívnak akkor mutatja a kijelzőn hogy az a bizonyos szám mikor hívott utoljára, vagy éppen mikor kaptam tőle SMS-t, ha épp az volt az utolsó értekezésünk.
Az A5 2017 es samun szépen működött de az a8 on nem akar. -
kelly416
veterán
válasz
kelly416 #3023 üzenetére
Nem tudom, mi történt. Ma óránként 2-3%-ot merült a telefonom zsebben is, minden nélkül. Újra indítottam, kikapcsoltam bekapcsoltam, nem javult. Akku statban 0,2%-ot mutatott max. mindenre, vagy még kevesebbet. Aztán most este megint újra indítottam, erre meg irreálisan magas százalékot írt ki mindenre, pl. 15%-ot a kijelzőre, közben ma ment fél órát talán.
Lehet, újrahúzás lesz 0-ról.
-
IvanJakab
kezdő
válasz
kelly416 #2956 üzenetére
De hát olyan mókás volt
. Meg az is tetszik, hogy "leeresztő kanális"
Lehet, hogy ha jobban megnézzük, van benne légszűrő is
De hogy te is derülhess, én meg akkor most bevallom neked, hogy én eléggé utánaolvastam anno a telefonnak, hetekig csak tanulmányoztam, mielőtt megvettem. És amikor bementem a Mediamarktba megvenni, ott meg pont, hogy nem néztem meg, hogy dualsim verziót kaptam, vagy sem. Bár azt nem tudom, hogy anno forgalmaztak-e single simet. Mindenesetre mikor hazamentem, akkor azért megnéztem a simtálcákat és a gumitömítéseket lekentem finoman műszerész szilikonzsírral, hogy sokáig megtartsa a rugalmasságát. De ez már csak az én hülyeségem volt.
Az pedig jó, hogy állóvíz a topic, mert az azt jelenti, hogy általánosságban nincsen baj a telefonnal.
És bocs, ha megbántottalak. -
RBJ
addikt
válasz
kelly416 #2947 üzenetére
GOndolom légző nyílásnak nézted.
Más.
Ránéztem a mobil adatforgalmamra. Érdekes nem tudom alkalmazásonként tiltani a hozzáférést.
-1 pont.
2. dolog nézem majd 200mb adatforgalom /eltávolított alkalmazások/ néven.
Na ez mi a túró? KInek mi köze hozzá mit és mikor távolítok el és minek erről adatforgalom.
Nem tetszik. -
IvanJakab
kezdő
válasz
kelly416 #2825 üzenetére
Amikor megjelenik az értesítés, picit húzd el jobbra. De ne teljesen, mert akkor kipöckölöd. Tehát picit jobbra, majd engedd el. Akkor megjelenik egy harang és egy fogaskerék. Bökj a fogaskerékre, majd lesd a képernyőt. Diszkrét villanással jelzi, hogy hol kell kapcsolni. Ha ráböksz, akkor tovább tudod hangolni.
(#2823) attilaxxxx
Az nem lehet, hogy az autó kihangosítót kellene frissíteni? Amúgy nekem is eldobálta egy időben a headsetet. igaz, nem telefonálás közben, hanem csak úgy. Kicseréltettem garanciában, azóta nincsen bajom. Mondjuk azt írtad, hogy mindkét headsettel ezt csinálja, szóval ezt kizárhatod.
Én azt hiszem még annyit kipróbálnék a biztonság kedvéért, hogy törölném a párosítást, majd letakarítanám a SmártThings nevű appot. Majd restart, újrapárosít és próba.
Ha ez nem oldja meg, akkor az autó szoftverét frissíteném. Vagy egy másik telefonnal próbálnám. Csak van mégegy a családban. Hogy legalább kizárd azt, hogy rossz a telefon. -
Hood
kezdő
válasz
kelly416 #2782 üzenetére
Küldtem gmail-ről (galérián keresztül) másik saját gmail-es címre, másolatot pedig a küldő címre + T-re és Externetre, sehova sem érkezett meg . A küldő fiókban piszkozatba teszi és ilyeneket ír : el nem küldött levél, várólistára helyezve, stb.
De ma délelőtt volt már olyan, hogy egyszer-egyszer sikeres volt másik gmail-re ill. T-re és Ex-re is (nem egyidejűleg), másik alkalommal pedig nem, az eredmény teljesen random. Gmail app is frissítve van.
Szerintem hagyom egy kicsit pihenni -
IvanJakab
kezdő
válasz
kelly416 #2744 üzenetére
Ez viszont hasznos infó volt. Én régen még az akkut se és az akkufedelet se adtam le a szervizbe. Képesek és elhagyják vagy kicserélik egy rosszabbra. De itt ugye már ragasztott az egész. Szerintem azért kérik fullos tartozékkal, mert ha csere lesz, akkor le kell adni mindent és ne kelljen utólag bevinni.
A felhő tárhelyet meg ne bánd. Képzeld csak el, hogy telirakod cuccokkal, aztán 2 év műlva meg jön az email, hogy mentsd le, mert elveszíted.
Én inkább rádugtam egy 1 Terrás vinyót a routerre és kész a felhő. Ugyanúgy elérem a világ bármely pontjáról telefonról, tabletről, laptopról és streamelek róla zenét meg filmet, mentem az adataimat. Filléres dolog ez manapság és nincsen havidíj. -
kelly416
veterán
válasz
kelly416 #2731 üzenetére
Na szóval, ha már ide is eljutottam... a telefon nálam van, nem vették be, de csak mert nem volt ott a töltője meg a vezetéke. Előző nap kétszer kérdeztem, meg, hogy mit kell vinni, készüléket és számlát, volt a válasz. Na mindegy, ezt a békát lenyelem, végül is igaza volt annak, aki így nem vette át, mert felküldi Pestre, nem hozza a hibát, vissza küldik, pedig csak idő kérdése, hogy hozza. Na mindegy, valószínűleg alaplap cserés lesz, mert elbeszélgettem a sráccal telefonon, miután megtudtam, hogy nem vette át. Mondta azt is, hogy előfordul néha ilyen, de nem túl jellemző. Szerencsére. Rákérdeztem a beázásos garis dologra, mondta, hogy ha nem a SIM ajtó mellett ázott be a felhasználó hibájából, akkor természetesen gariban csinálják, de nem szokott ilyen lenni, mert minden megbontás után új hátlapot és új ragasztót kap a telefon, illetve nyomáspróbázzák. Ha bukik, csere-bere, ha nem bukik, mehet vissza a tulajnak.
Ezzel a telefonnal nem jár valami felhőtárhely, vagy egyéb, amit egyszer kap meg az ember, mint anno az LG G4-hez a drive tárhely? Mert akkor gyorsan beregelek, hogy ha alaplapot cserélnek, legalább ne bukjam el ezt.
-
sellerBP
tag
válasz
kelly416 #2722 üzenetére
Eseted az USB csatlakozóval S7-nél nekem is volt ilyen. Hétvégén otthagytam a nappaliban az asztalon, majd nem tudtam mi ez az istenverte csipogás, majd látom kijelzőn,hogy nedvességet észlelt. Egyszer adta elő azóta nem. A8-nál még nálam nem jött ki. Szerintem valamilyen szoftver bug lehet.
-
kelly416
veterán
válasz
kelly416 #2677 üzenetére
Na srácok, felhívtam azt a Samu boltot, ahol vettem a telefont, egyből mondták amint megemlítettem a véletlenszerűen érkező üzenetet, hogy "víz van a csatlakozóban?" hibát ír ki? Tehát nem akarok senkit elkeseríteni, de gyanúsan ismert hibáról van szó. Sokat nem tudtam meg, de ha holnap bebattyogok a telefonnal, majd azért körbeérdeklődök, hogy mennyire gyakori az A8 esetében?
-
IvanJakab
kezdő
válasz
kelly416 #2692 üzenetére
Bocs, nem kötekedni akartam, csak pont azért nem értettem amit írtál. Hogy gmail accountot használsz. én is pont ugyanígy csinálom, ahogyan te. Viszont a Google naptárat ugyanúgy fel lehet venni a Samsungba. És a Google naptárban vannak a különféle rétegek (névnap, munkahelyi, saját). Valamint a Samsung naptár nem kapcsolható ki root nélkül, tehát most párhuzamosan két naptár alkalmazás használja az erőforrásokat. és a Samszng widget is testreszabható. A widget színe, hogy hány %-ban legyen átlátszó, havi, vagy folytatásos bontás (mint a képemen). Szóval ezért kérdeztem csak, hogy mivel tud többet a harmadik féltől származó alkalmazás, akinek jogokat ad az ember a telefonján.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
kelly416 #2653 üzenetére
Én is megerősítem, hogy a hátlap könnyen karcolódik.
Céges telefon.
Az informatika levette a hátlapi fóliát, mielőtt odaadta.
Hála isten csak olyan karc lett rajta, ami csak bizonyos dőlésszögnél, ill. fényviszonyok mellett látszik.
Azóta is szilikon tok van rajta.
Az eleje nem karcos még, de azért rendeltem rá az Ebay-ról üveget, ami talán a héten megjön.
Majd meglátom, hgy hogyan passzol rá.
Ha csúnya lesz, leveszem, pár száz forint volt.
Bebújtatós bőrtokban tartom, ez előtte lévő A3 2016 sem lett így hordva, üveg nélkül karcos 2 év alatt. -
sellerBP
tag
válasz
kelly416 #2605 üzenetére
Hidd el megvenném S8-at részletre is probléma ott van,hogy dual sim-es telefonra van szükségem 2 sim + micro sd. S8 dual-ban meg jó isten se tudja milyen szürke importból van
Ha nem kellene a dual sim esküszöm maradna az S7 is.
S9 dual meg már drága számomra.Csak erre nem gondolt a Samsung annó, amikor bejött S7 és S8,hogy dual is kellene az embereknek, rendes forrásból. Mert ugye saját sim meg a céges.
-
kelly416
veterán
válasz
kelly416 #2478 üzenetére
Asszem azért olyan sok panaszra nem lehet okom. Elég jó üzemidő ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest