Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kreg
aktív tag
-
GEPESZ66
veterán
válasz
doongoo #3298 üzenetére
Szia!
A fekete keret nem lóg bele a tényleges kijelzőbe?
Szépen fellehet rakni, nem lesz levegős?
A múltkorit, ami csak körben tapadt le is szedtem, sokkal jobban gyűjtötte az újlenyomatokat, mint üvegfólia nélkül.
A szenzorokat . kamerát, nehezebb volt letörölni, hiába vékony az üvegfólia.
Meglátom, hogy megrendelem-e.
Mivel bebújtatós tokban használom, nem poros környezetben, a telefonom előlapjai nem szoktak karcolódni.
A csúszás ellen vékony, átlátszó nillkin szilikon tok véd, mint a korábbi A3 2016-nál is. -
kelly416
veterán
válasz
doongoo #3274 üzenetére
Ma a samu saját kábelével tökéletesen működik az A8. Eddig Baseus kábellel használtam, azzal volt jó napokig, utána meg nem. Úgyhogy vagy a kábel a hibás, vagy más hiba léphetett fel időlegesen.
Sajna az autó 2 havonta van nálam 1 hetet, sokat nem tudok tesztelni, most meg kb. csak ma van nálam, és du. már adom is vissza. -
GEPESZ66
veterán
válasz
doongoo #3082 üzenetére
Felraktam én is az olcsóbb fekete keretes üvegfóliát.
Jól sikerült.
Viszont érdekes módon, vannak rajta szabályosan,pár mm-távolságban kis pöttyök.
Igaz csak akkor látszik, ha nem aktív a kijelző.
Meglátom, hogy miként válik be, s ha rendben van, akkor rendelek egy kicsit drágábbat.
A feleségemnek is rendeltem máshonnan, hasonló árban, azon is vannak ezek a pöttyök. -
IvanJakab
kezdő
válasz
doongoo #2901 üzenetére
Érdekes volt amit mondtál, mert nálam ez eddig is be volt kapcsolva (csengőhang szinkronizálás) és a rádiósmagnóban mégsem a telefon csengőhangja szólt
. Mondjuk amit a rádiósmagnóba szereltem, az csak egy kínai Bluetooth modul, egyedi szoftverrel. Abba nem tudok belenyúlni. És azt gondoltam, hogy az autódat se lehet mahinálni.
Egyébként amikor azt írja ki, hogy távolítsd el az autó szoftvert, akkor nem csak a bekapcsolás erejéig kell eltávolítani? Mert anno mikor ezt kapcsolgattam, nekem is kiírta, hogy bontja a kapcsolatokat, meg minden, de utána ismét összekapcsolódtak. Szóval azt még megpróbálhatod ha gondolod, hogy bontod a kapcsolatot az autóval, eltávolítod a telefonról az autó szoftverét, majd bekapcsolod a csengőhang szinkront és újra visszateszed az autó szoftverét. Ha gebasz van, akkor még mindig vissza tudod csinálni.
(#2902) attilaxxxx:
Akkor eléggé hardverhiba gyanús a dolog. Én is szentségeltem mert állandóan megszakadt a Bluetooth kapcsolat a laptop és a telefon között. Szétszedtem a laptopot és láttam, hogy a Bluetooth antenna csatlakozója le van csúszva a laptop Bluetooth paneljáról. Rádugtam rendesen és azóta hibátlan. Szóval nem kizárt, hogy a telefon hardverhibás. Azt nem javaslom, hogy szétszedd, de gondolom még garanciás.
Én 3 különböző fülessel, okosórával használom, néha az autó kihangosítóján is beszélek, de ilyen hibával nem találkoztam amit felvázoltál. A legfrissebb gyári független rom van a telefonomon. -
IvanJakab
kezdő
válasz
doongoo #2898 üzenetére
Pedig az autóval van valami beallitasi probléma, mert nálam a telefon csengőhangja szólal meg az autorádióban. Igaz, nekem nem gyári a fejegységem.
Kiindulópontként írom, hogy a fülesemben is a telefon által beállított csengőhang szól abban az esetben is, hogyha pl a karórámon más hang van állítva.
Ugyanakkor az itthoni rádiósmagnóban a rádiósmagnó csengőhangja szól.
Összegezve: a végerősítő határozza meg azt, hogy milyen csengőhang szól. Jelen esetben nálad a Suzuki.
Ez persze csak az én velemenyem, de meglatjuk, más hogyan vélekedik 😊
Én a helyedben lehalkítanám nullára az autó csengőhangját és akkor a telefont fogod hallani. A médiát ettől függetlenül le fogja halkítani bejövő hivaskor, így meghallod ha hívás van. Persze probald ki ha ezt választod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest