Új hozzászólás Aktív témák
-
Tapló
csendes tag
válasz
Sanyi.mTs #5030 üzenetére
Igen, nézelődtem a neten, és láttam, hogy van ilyen opció a Kapcsolatok/mobilhálózatok menüpont alatt. Nálam nincs. Illetve megnéztem a Sim kártya állapotánál a Mobilos hanghívás hálózattípusát, és ott LTE van. A másik telón, amiből áttettem a SIM kártyát, azon működött. Ebben nem. Ez egy vodafonos, már függetlenített nem DS telefon. Nemtom mi lehet a baj
-
D-Phrag
senior tag
-
Figur10
tag
válasz
Sanyi.mTs #3409 üzenetére
Szia.
Igen én tudok hívást indítani, csak ha engem hívnak akkor a hívó félnek azt mondja, hogy jelenleg nem kapcsolható.kelly416: Igen a régi telefonban úgy működött, hogy a hang hívás elsőbbséget élvezet
Huawei telefon
Azért érdeklődöm esetleg Samsung esetén nem-e van valami spéci beállítás? -
gg72
veterán
válasz
Sanyi.mTs #2968 üzenetére
Megvolt a tiszta telepítés, de sajnos azóta is újraindult magától. Lehet az SD kártya is hibás? Anno a feleségem win-es mobilja csinálta ezt... Mindenesetre lehet élek a 14 napos elállási jogommal (szombaton vettük át a készüléket) és nem viszem vissza szervizbe, hogy ott álljon heteket. Vagy lehet ilyenkor egyből új készüléket is kérni?
-
cheeka
tag
válasz
Sanyi.mTs #2330 üzenetére
A Telekom csak adat társkártya, azon nem lehet telefonálni.
Eleinte nem csinálta, most is csak időszakos, van hogy fel tudok venni 10 hívást, de azután beáll a hiba és nem működik 10x egymás után. Gondolom, hogy valami App, vagy frissítés okozta, de nem jegyeztem meg, hogy melyik volt az. -
zolmesz
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #1091 üzenetére
Ezt egyelőre nem tudom kipróbálni, mert nincs a közelemben másik wifi, illetve ma reggelre az internet szolgáltatás sem megy (XI. Ker), valami hiba van. Nem tudom, hogy már tegnap is ez lehetett-e az oka (mert tegnap produkálta a jelenséget a telóm), de most meg kell várnom a hiba kijavítását, aztán léphetek tovább valamerre.
-
atosan
veterán
válasz
Sanyi.mTs #1060 üzenetére
Kicsi az esély, hogy azt be lehessen állítani. Marad a navi közbeni manuális fényerő. Én google térképpel próbáltam, gyors, stabil és ennél a telónál harap a legkevesebbet az akksiból
AMD Power Mate10 lite-ról váltottam húsvét előtt közvetlen. Már akkor erőlködött a nap és alig láttam a kijelzőt. Ezt szerencsére szépen látni.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #1015 üzenetére
Fura egy dolog ez a hátoldali olvasó. Amikor még tok nélkül használtam a telót, az istennek se sikerült eltalálni a megfelelő szöget ahhoz, hogy feloldja. Olyan 3-4 alkalommal tuti kellett próbálkoznom. Ellenben mióta flip tokom van, rögtön sikerül a feloldás, mert hajszálpontosan ott kezdődik a bevágás a tokon, ahol az érzékelő van. És még a kamerát is ritkábban találom telibe
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #1007 üzenetére
Akkor kénytelen leszel megvenni az eredeti kábelt 3500-ért. Akinek drága új telefonra futja, annak ez már meg sem kottyan. Bár a többiek itt azt írták, hogy egy kábel is elég.
Egy kábel a kocsiba, egy a táskába, a telefonhoz kapott kábel pedig otthonra. Én mindig eredeti tartoz@kokat veszek. Elég volt a hitvány utángyártott cuccokból. A jó minőségű kábel pedig majdnem ugyanannyi, mint az eredeti. Az a kis különbség nem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest