- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszo75
aktív tag
válasz
gyborsos #4868 üzenetére
Értem. Akkor inkább hagyom a fenébe.
Mondjuk már rég nem garis a teló de inkább nem vágok bele. Viszont azt olvastam már korábban hogy aki XEH-re frissítette a telenóros telót , annak a sam members alkalmazás átváltott oroszra, vagyis az orosz hírek, kedvezmények jelentek meg , régiót váltott vagy mi a fene. Ezt lehet orvosolni hogy ismét a magyar members legyen?
-
fil
őstag
válasz
gyborsos #4861 üzenetére
Mert ez a Samsung - és egyébként a legtöbb androidos gyártó - hivatalos frissítési politikája. Két fő verziót frissít ,utána már nem. Ez pedig 7-essel jött ki. megkapta a 8-ast és a 9-est és itt a vége. Talán csak a Oneplus tér el ettől. Az Apple addig frissít amíg a hw bírja. Már én is elgondolkodtam, hogy esetleg érdemes lenne legközelebb arra váltani. Értékállóbb és lassabban avul el. Pedig én androidos vagyok mióta a HTC Magic kijött, és az nem tegnap volt
-
Atos23
senior tag
válasz
gyborsos #4839 üzenetére
Köszi a tapasztalat megosztását!
A TMX szerviz átlagosan milyen átfutási idővel végzi el a munkát? (Tudom, ez alkatrész függő is.)
Szerdán adtam le a telefonom az egyik Medimarktban, hogy küldjék el garanciális javításra.
Teljes mértékben megbízom a TMX szervizben, csak a koronavírus miatt aggódom picit, hogy van-e elég emberük a jelenlegi helyzetben a munkavégzéshez, és egyáltalán az alkatrészek beszállítása vajon akadozik-e náluk?Van nálam egy cseretelefon legkésőbb péntekig, bízom benne, hogy megtörténik a javítás ezen a héten.
Azért a Mediában adtam le a telefont, mert nyolcig dolgoztam azon a héten minden este. A Media nyitva van kilencig, a TMX nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Path of Exile (ARPG)
- MÁV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged