- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszo75
aktív tag
válasz
gyborsos #4868 üzenetére
Értem. Akkor inkább hagyom a fenébe.
Mondjuk már rég nem garis a teló de inkább nem vágok bele. Viszont azt olvastam már korábban hogy aki XEH-re frissítette a telenóros telót , annak a sam members alkalmazás átváltott oroszra, vagyis az orosz hírek, kedvezmények jelentek meg , régiót váltott vagy mi a fene. Ezt lehet orvosolni hogy ismét a magyar members legyen?
-
fil
őstag
válasz
gyborsos #4861 üzenetére
Mert ez a Samsung - és egyébként a legtöbb androidos gyártó - hivatalos frissítési politikája. Két fő verziót frissít ,utána már nem. Ez pedig 7-essel jött ki. megkapta a 8-ast és a 9-est és itt a vége. Talán csak a Oneplus tér el ettől. Az Apple addig frissít amíg a hw bírja. Már én is elgondolkodtam, hogy esetleg érdemes lenne legközelebb arra váltani. Értékállóbb és lassabban avul el. Pedig én androidos vagyok mióta a HTC Magic kijött, és az nem tegnap volt
-
Atos23
senior tag
válasz
gyborsos #4839 üzenetére
Köszi a tapasztalat megosztását!
A TMX szerviz átlagosan milyen átfutási idővel végzi el a munkát? (Tudom, ez alkatrész függő is.)
Szerdán adtam le a telefonom az egyik Medimarktban, hogy küldjék el garanciális javításra.
Teljes mértékben megbízom a TMX szervizben, csak a koronavírus miatt aggódom picit, hogy van-e elég emberük a jelenlegi helyzetben a munkavégzéshez, és egyáltalán az alkatrészek beszállítása vajon akadozik-e náluk?Van nálam egy cseretelefon legkésőbb péntekig, bízom benne, hogy megtörténik a javítás ezen a héten.
Azért a Mediában adtam le a telefont, mert nyolcig dolgoztam azon a héten minden este. A Media nyitva van kilencig, a TMX nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged