Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz csaba1203 #4455 üzenetére

Én S10e-re váltottam, és nem bántam még meg - tetszik, hogy kompakt méretű, és végre ismét van OIS is - így sokkal jobb képeket csinálok, mint az A8-cal. Egyedül az értesítési led-ben visszalépés az A8-hoz képest, és a dual SIM-ben (ugyan az S10e is dual SIM, de vagy 2 sim-el használod, vagy 1 sim-mel + microsd-vel, viszont cserében a belső tárhely már 128G).
    Így az A8 ment a fiókba tartalék telefonnak (igazából a kijelzője tele van sajnos mikorkarccal, így szerintem értelmes árat nem lehetne kapni érte, így meg jó lesz, ha a családban gyorsan kell valakinek telefon), az S10e-vel pedig legalább a garancia lejártáig tervezek, addigra már kint lesz a 12-es széria is.

Igazából az A8-cal sem volt semmi bajom a gyenge kameráján kívül, illetve használat közben az S10e-ben nagyon megtetszett a wireless töltés, de amire én használom, arra a hardware teljesen elég volt.
    Az idei A szériára tuti nem cserélnék, sokkal gagyibb hatása van, nincs IP68 sem és a hardware sem akkora előrelépés.

• adalbert1

veterán

válasz d@minator #3206 üzenetére

Én S7-ről váltottam (azt a szerviz után megkapta barátnőm), és finoman szólva is nagyon nyomor a kamerája az A8-nak ahhoz képest (pl. a képstabilizátor hiánya miatt is), most agyalok a G6-ra vagy S8-ra váltáson (ha végre kifuttatják azt is valahol, és emberi ára lesz). A telefon többi része szerintem rendben van, jó a kijelző, IP68, gyors a hardware, van értesítési led (ezt nem is tudom, hogy miért spórolják le a legtöbb telefonnál), de aki sokat akar fotózni, az ne ezt a készüléket vegye (igaz, ha nem lett volna jobb telefonom, hanem gyengébbről váltanék, akkor lehet, hogy ezt se találnám annyira rossznak).

szerk.: mikrokarcok ellene mit lehetne tenni? Mivel normális fóliát nem találtam rá, így anélkül használom, de a zsebemben így is karcolódik szépen a kijelző (pedig nem is homokot lapátolok egész nap). Vagy fogadjam el, hogy ez fólia nélkül nem lesz jobb?

• adalbert1

veterán

válasz ollie #2755 üzenetére

Az a problémám, hogy 100k-s határig nagyon nem találtam alternatívát az S7-nek, a media marktban átnézegetve a telefonokat talán még az A8 volt a legjobb (illetve a Nokia 6.1 is tetszett, de az még kevesebbet tud, illetve ott a legtöbb tesztben kiemelik, hogy gyenge a kamera) - esetleg még egy S8 érdekes lenne, ha azt is kivezetik egyszer, de azt minél többet próbálgatom, annál kevésbé tetszik, ott a nyújtott forma mellett már túlságossan le vannak kerekítve a kijelző élei (igaz, az A8 is hasonló formavilág, de nekem jobban tetszik).
    Alszom a kérdésre még egyet szerintem, most úgy néz ki, ha mégis vennék A8-at, akkor az asszony kapná az S7-et, miután visszakapom a szervizből, és mivel a gyerekkel amúgy is ő tölt több időt, így ő többet is fotózza (igazából az egész kamera kérdés azóta lett érdekes, mióta van gyerekünk, előtte nem igazán fotóztam kb. semmit).

7up: köszi, ez nem is tűnik rossznak.

• adalbert1

veterán

Aki S7-ről váltott, az mennyire érzi visszalépésnek ezt a telefont? Mennyire hiányzik az optikai képstabilizátor?
    Az A8 dual sim és a sima A8 között csak a 2 sim kezelésének a képessége a különbség, hardware-ben semmi egyéb eltérés nincs?
    95k jó ár ezért a telefonért (ahogy a cikket néztem, a megjelenéskori árhoz képest mindenképpen), vagy szerintetek várható, hogy a következő pár hétben lényegesen csökken az ára?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés