Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
prisz
senior tag
válasz
Zsoltinho24
üzenetére
-
csaba1203
addikt
válasz
Zsoltinho24
üzenetére
Kell neki pár nap mire megtanulja a szokásaidat utána be fog állni az akkuidő.
-
fil
őstag
válasz
Zsoltinho24
üzenetére
Miért baj, ha felhasználja a rendelkezésre álló ram-ot? Azért van.
-
zolokas
aktív tag
válasz
Zsoltinho24
üzenetére
Csak ki javítják!
-
gyborsos
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki hol lehet beállítani, hogy USB csatlakozáskor ne kérdezzen rá mindig az adathozzáférésre?
Mindig meg kell adnom hogy megenged, vagy megtagad.Köszi.
-
zolokas
aktív tag
válasz
Zsoltinho24
üzenetére
Remélem!
-
Zsoltinho24
tag
Kezdem megszokni Pitét,de sajnos vannak gondok.Sok ramot használ az Oreohoz képest,Gyorsan merül az akksi,összeségében nem rossz.Szerintem ki fogják javítani ezeket a hibákat.
-
GEPESZ66
veterán
Miért nem tudok néha jobbra húzással hívni valakit?
8-as droidon nem tapasztaltam ilyet. -
GEPESZ66
veterán
Hol állítom be,hogy az akku töltöttségét az értesítési sávon százalékosan is mutassa?
-
Tuomas
addikt
válasz
ilyenezalaci
üzenetére
Kíváncsi vagyok, mikor ér ide...
-
GEPESZ66
veterán
Érdemesebb-e Odin-al felrakni a rendszert,mint Recovery-ből gyári visszaállítást csinálni.
Odin-os telepítés után kell-e gyári visszaállatást csinálni? -
GEPESZ66
veterán
Én azt vettem észre, hogy jobbra húzással nem mindig tudok hívni.
-
Tuomas
addikt
Többen írtátok, hogy a frissítés előtt is nyomtatok egy hard resetet. Az miért jó? Azt értem h utána miért tanácsos, de előtte?
-
DrDobos
őstag
Valaki, akinek az uj verzio van fent, toltse mar le a kedvemért a galaxy storebol a samsung remindert. Rengeteget használom, de nem tudom hasznalni. Azt irja telepitve, kozben meg nem talalom..a storeban az van, hogy telepitve, de a megnyitas gomb meg szurke..
-
válasz
szoszo75
üzenetére
Attól függ, hogy a konkrét firmware milyen régiós csomagokat tartalmaz. Ha a XEH nem single CSC (rendszerint nem az), és eredetileg nem ez volt a telefon régiója (márpedig nem ez volt, hanem PAN), akkor flash után a multi régiós csomag default CSC-jére áll be a készülék (ami rendszerint megint csak nem XEH). Tegyél fel Telenoros firmware-t, az általában single CSC. Akkor válts XEH romra, ha az single CSC (ez S7-nél egyszer fordult elő 3 év alatt).
Szerintem amúgy ne foglalkozz vele, ha egyébként jól működik... -
-
zolokas
aktív tag
Ram igen! Eddig még nem lassult be, de eszi szépen!
-
D-Phrag
senior tag
-
Sanyi.mTs
addikt
aki a gyorsabb merülésre panaszkodik, csinált FR-t frissítés után?
-
Atos23
senior tag
válasz
Zsoltinho24
üzenetére
Köszi, ez alapján meg is csináltam

-
Zsoltinho24
tag
Ami ebben a telóban van hardver az sajnos nem energia takarékos.A Snapi 660as ami az A9ben van az sokkal energia takarékosabb Soc.Exynos 7885 két klaszteres.Két fajta mag van benne.És ahogy olvastam a mali G71 sem valami energia takarékos.Szerintem ezért is lehet hogy nem valami akksi bajnok ez a teló.
-
DrDobos
őstag
válasz
Zsoltinho24
üzenetére
Nalam csodas a helyzet. Kb kozepes fenyerovel operalva, 6 ora 25 perces kijelzoidovel allok most 31%on. Sosem volt meg ilyen jo
-
Atos23
senior tag
Pitével nálam eltűnt az az opció, hogy a hangerő gombokkal tudok zoomolni.
Az akku is jobban merül.
Nálatok mi a helyzet? -
ko_éa
csendes tag
A pite letöltése után a fényképező beállítás felugrik egy pillanatra és vissza áll a fényképezésre. Tudok vele valamit csinálni hogy jó legyen?
-
szoszo75
aktív tag
Autopreconfig is folyton felugrik. Azzal kell foglalkozni, mit jelent?

-
-
Atos23
senior tag
Nekem ma reggel MediaMarktos független telóra megjött a pie, rendben települt.
Egyelőre nem tetszenek ezek a lekerekített, ovis stílusú ikonok.

-
szoszo75
aktív tag
Nem rémlik hogy lett volna bármilyen feljövő orosz felirat. Vagy ez mikor jelenne meg ? Minden magyar egyedül ez a samsung members alkalmazás lett orosz nyelvű. Ezek szerint bármikor újból feltehetem a rom-ot, akár még a telenorosat is ha azt szeretném? Nem okoz gondot hogy a 9-es független helyett a telenorosat rakom rá? Igen odinnal csináltam.
-
fil
őstag
-
D-Phrag
senior tag
Nekem is megjött a pite, le is töltődött, de települni nem akar.. 24%-nál megáll a telepítés, újraindul a teló, majd kiírja, hogy a telepítés nem sikerült, forduljak Samsung szervizhez..
Ez mi? 🙄 Szabad hely baja lenne? Van 3.5GB. 🤨 -
slug
senior tag
megjott ma este a pie fuggetlen keszulekre \o/
-
szoszo75
aktív tag
Üdv. Olyan észrevételem lenne hogy felraktam a telenoros telefonra a független pie-t. Minden jó de azt vettem észre hogy a samsung members alkalmazás nem teljesen magyar hanem zömmel orosz nyelvű lett, pedig előtte teljesen magyar volt. Lehet köze ennek a frissítéshez? Olyat lehet ha megjön a telenoros pie akkor arra átfrissítem a jelenlegi független verziót? 🙄🤔
-
csaba1203
addikt
válasz
csaba1203
üzenetére
Nos ezért szeretem a Samsung-ot.Gyors probléma mentes telepítés.Minden megy akadás nélkül.
Sötét téma beállítva.A képernyő bekapcsolása a telefon felemelésekor végre áthozták az ios-ból.
A rendszer bejön és szerintem stabil de ha valami mégsem azt úgyis javítani fogják később.
Ennyi röviden ha valami lesz az itt téma formájában megjelenik majd. -
zolokas
aktív tag
a bal felüli oldalon óra kijelzést nem lehet jobb oldalra rakni valahogy pie-n?
-
Vitaqo
senior tag
Nekem volt fr. Érdekes, kezd tetszeni a rendszer!
-
monti0222w
addikt
Az asszonynak vodás és neki is megjött le is töltötte és gond nélkül használja. Azt mondja hogy kissé másabb lett a kinézet, gyorsabb, gördülékenyebb lett a rendszer gyorsasága, sőt úgy néz ki a reklám hülyeséget is meg szüntette, érdekes!

-
DrDobos
őstag
válasz
Zsoltinho24
üzenetére
Nekem tetszik az icon pack. Ha másnak nem, hat le lehet tolteni a galaxy themebol masfajtat

-
prisz
senior tag
Ha nem élénk a fórum, az jó jel. Mindenkinél tökéletesen müködik. Az biztos, hogy egy nagyon jól összerakott cucc.Talán az utolsó. Volt pár androidos phone a kezemben, de stabilitásban, üzemidőben qrva jó az A8. Nem úgy, mint a mostani nagyágyuk. (S9,S10)
Ami majd érdekelne, az a gps stabilitás a pitén, mert az qurva sokat megy a kocsiban, no meg az üzemidő. Lekenyerezne, ha valaki majd írna róluk egy pár sort.
-
attilaxxxx
tag
Jön lefelé a pite 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igazából csak az zavar hogy az a fránya samsung members addig amíg a PAN rom volt rajta magyar volt, most meg orosz nyelvű lett. Ez zavaró picit.