Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatvan9
senior tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Biztos 2018-as? Ezeknek a szofver része még megkapja a security pack újabb verzióit, ezért nem annyira jellemző az ilyesmi.
-
DrDobos
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Egy ilyet lehet egy play storebol toltheto virusirto is jelezne, es nem kene mindent torolnie

-
monti0222w
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
vagy teljes gyári visszaállítás
-
GEPESZ66
veterán
válasz
monti0222w
üzenetére
Szerintem telepített valami appot, s annak a hozadéka.
Esetleg Adguard használata, vagy a telepített appok törlése, egyenként. -
monti0222w
addikt
Sziasztok, lenne egy kérdésem felétek, az asszonynak van A8-as telefonja és panaszolja hogy elég sűrűn jelennek meg reklámok a kijelzőn használat közben, letakarva a kijelzőt, még hívásnál is és nem egyszer nem tudja felvenni és beszélni a hívóval. Beállításokban néztem mit lehetne tenni, tiltani, de nem találtam meg hol lehetne ezt letiltani. Van ilyen tiltás a beállítások a egyáltalán? Esetleg más lehet az oka?
A segítséget előre is megköszönöm.
-
DrDobos
őstag
Szomorúan hallom ezeket

-
Zsoltinho24
tag
Az éjszakai mod ahogy a samsung nevezi inkább szürke mod.Valakinek be jön ez a kezelő felület nekem egyenlőre nem.
-
DrDobos
őstag
válasz
Zsoltinho24
üzenetére
Van meg mas panaszod is vele?
-
Zsoltinho24
tag
Pár nap használat után teszem vissza az Oreot.Nekem valahogy nem jött be.Lehet majd fel teszem ha ki forrja magát.De ez most valahogy nem sikerült jól a samsungnak.Ez az egész One UI kezelő felület nem tetszik.S8-as topikban is panaszkodnak.Megy vissza az oreo.Egyébként tényleg látszik hogy még ki forratlan a rendszer.
-
csaba1203
addikt
válasz
Zsoltinho24
üzenetére

-
Zsoltinho24
tag
Én kiváncsi leszek arra hogy mivel az A7 2018 8.0 androiddal startolt el és szinte ugyan az mint az A8 2018 egy-két dolgot le számítva,kap e még fő verzió támogatást az A8 2018?Az A7 2018 bisztosan meg kapja a kövi fő verziót.
-
unlock
csendes tag
Üdv mindenkinek! Mostanában tulajdonosa lettem egy ilyen telónak. Nagyon tetszik, az a kérdésem, hogy a Bluetooth fejhallgató töltöttségét oda lehet-e valahogy varázsolni Bluetooth jel mellé? Az előző telóm ez automatikusan megjelent és nagyon hasznos volt.
-
bencsyp18
csendes tag
Good lock őt hol találom vagy hol tudom letölteni ?
-
kreg
aktív tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Köszi szépen, engem főleg a night mód izgat, egy jó témával együtt már szinte mindenhol fekete a háttér, kivéve ha lehuzom az ertesiteseket... Az szinte kisüti a szememet, nagyon utálom.
-
DrDobos
őstag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Szerintem en csinalok recoverybol egy frt aztam ráhuzom majd megint egy fr es csokolom
-
DrDobos
őstag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Mit takar nalad a tiszta telepites?
-
laszlolczka
őstag
Helló-bekerült a night mód(én azt használom)teljes gesztus vezérlés,kompatibilis a 2019-esgood lockkal(záró képernyőre több mindent pakolhatsz,megváltoztak az ikonok(ezt szokni kell).Gyorsabban reagál mindenre.Ha vissza olvasol látod a képernyő képeket,amiket feltettem.Az én véleményem: nagyon megéri váltani,de tiszta telepités legyen.Eddig bug nincs,4 napja használom.Az akku kezelése tökéletes.Ha felteszed, a sim kártyához fog bootolni magyarul.
-
kreg
aktív tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Össze tudnád röviden foglalni a lényeges valtozàsokat? Főleg a felhasznàlói felület érdekelne...
-
Zsoltinho24
tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Lehet be kell állnia.Ha 7óra lesz nekem is hozza az elvártakat.7-8órát a 2017-es A5 telóm tudott.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Zsoltinho24
üzenetére
Nálam jó,7 óra kijelző időket produkál.
-
Zsoltinho24
tag
Én feltettem az orosz 9est.Pár nap használat alapján semmivel sem jobb a 8-as droidnál.Ram kezelése szerintem pocsék.Ahoz képest hogy be harangozták hogy a dark mod hatással lesz az akksira ahoz képest semmi pozitív változás.
-
bencsyp18
csendes tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Oroszt feltudok tenni xeh helyett amúgy ?
-
bencsyp18
csendes tag
https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a8/SM-A530F/SER/download/A530FXXU4CSC3/260895/
Ezt töltötted le ?
-
bencsyp18
csendes tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Akkor semmi hátrány ?

-
bencsyp18
csendes tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Nincs baj a mobilnettel ? Az alaplapom a teloba úgyis orosz , odinnal ugyan úgy fel lehet rakni ?
-
laszlolczka
őstag
A pie rendszer hibátlanul működík,az akku kezelése tökéletes.A 2019 Good Lock szintén tökéletesen működik.Megéri váltani.
-
Csocsesz75
őstag
-
zolokas
aktív tag
Valahol lehet még boltba kapni ezt a terméket? Feketébe alig lehet találni! Szürke van nekem fekete kéne valahonnan 2 év garival!
-
O.CS
aktív tag
Sziasztok,
Telefon vásrlás előtt állok.Szerintetek ez az A8 vagy egy A7 (2018) a jobb választás?
Köszönöm. -
bwoay
nagyúr
válasz
laszlolczka
üzenetére
dehogy, még a novemberi update-et sem

-
DrDobos
őstag
válasz
laszlolczka
üzenetére
De ez béta?
-
DrDobos
őstag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Ohm, hogyan?

Ui: gesztusvezerles okesan mukodik?
-
laszlolczka
őstag
válasz
laszlolczka
üzenetére
-
laszlolczka
őstag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Nagyon jó lett a UI.A kamera beállításai is teljesen más.Nyugodtan fellehet tenni,hiszen a simre fog beállni a teló.
-
laszlolczka
őstag
Tölthető a UI.SER régió.Most szedi a sam firm.
-
bringasisti
őstag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Hát ha mégegyszer csinálja akkor nem lesz más választás
-
laszlolczka
őstag
válasz
bringasisti
üzenetére
Neked lennék tiszta telepitést csinálnék.Semmi mentést netegyél vissza.Rakd fel a XEH romot,de ne a home cs-vel.Mindent gyalulni fog,kivéve a memkarit.
-
bringasisti
őstag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Most hogy volt frissítés hiába kaphattam a kijelzőt nem csinált semmit. Lehet kell egy tiszta telepítés?
-
csaba1203
addikt
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Ez lehet gyárilag benne a Pie-ban?
Vagy ez egy különálló program? -
Csocsesz75
őstag
-
hitman77
senior tag
válasz
DrDobos
üzenetére
Most 3ó 47p és 17%-on van. Ez a 13% Samsung push services nem tett jót neki. Leállítottam egyenlőre.
Egyébként nagy iPhone fan-ként azt hiszem beért az Android rendszer. Nem menekülök vissza pánikszerűen mint 2 éve (akkor is tettem egy próbát). Érdekes, hogy egy középkategóriás Samsung ilyet tud nyújtani. Mit tudhat egy S9, S10...?

Csocsesz75: matt fekete.
-
Csocsesz75
őstag
A fekete telónak a fémkerete fényes fekete mint az S8-nak vagy matt fekete mint a 2017-es A szériának ?
-
hitman77
senior tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Én is. Nem tudom mi lehet...
-
hitman77
senior tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Nálam a következő alkalmazások jelennek meg a legnagyobb akksi használóknál:
Android rendszer 10%
Kijelző 2ó25p 9%
Wi-Fi 9%
Android operációs rendszer 7%A többi talán mindegy is. A lényeg, hogy a Wifi és a rendszer 19%-ot, a kijelző idő dupláját fogyasztják.
Mi lehet a gond? Mit kellene kikapcsolni?
Ja és most vagyok 34%-on.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Zsoltinho24
üzenetére
A környezetembe is több ember használja hiba nélkül.A téma fejlesztője pedig elismert közreműködő.Ha az ikon nem tetszik (már pedig ilyen lesz)vissza teszed a gyárit.Én novával használom,és tényleg hiba nélkül.Ahogy az előttem szóló is irta más a telepitése-törlése a gyárihoz képest.Ez nem gyári téma,ezért nem is látod az előnézetet az árúházban.
-
Zsoltinho24
tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Ki tudja mit okoz rendszer szinten ez a téma apk.Fel tettem a le írtak alapján aztán a be igért témázásból nem lett semmi.Nem is témázta fel a telót csak félig.aztán még törölni se tudtam.
-
-
laszlolczka
őstag
válasz
Zsoltinho24
üzenetére
Semmi probléma a témával.Törölni is lehet.User hiba.Telepitésnél is a kipróbálomat kell választani.Kb. három hete használom hiba nélkül.
-
törölt tag
Mindenki nyugodjon le a pi.. 😠 .ba.50-60 nap,s lehet "enni" a pitét.🥞
-
bwoay
nagyúr
válasz
Zsoltinho24
üzenetére
nem tudom, mit jelent az, hogy szétcsesze a telefon kinézetét, de visszatérni a default témára nálam annyiban tért el a megszokottól, hogy kellett neki egy újraindítás - a sötét notifikációs sáv (ami ugye az egyik fő feature) csak ezt követően állt vissza világosra. tény, hogy hosszú távon nem teszteltem a dolgot. viszont a telepítés sem a megszokott módon zajlott, de az xda topic utasításait követve gond nélkül ment: apk telepítése, témák között megkeres, "try it out", aztán restart.
-
Zsoltinho24
tag
Én ezt a témát fel tettem a telómra amit be linkeltetek.Aztán szét cseszte a telefon kinézetét.Le se tudtam törölni.Ha jót akartok magatoknak ne telepítsétek.Várjátok meg a 9.0 szoftot.
-
bwoay
nagyúr
válasz
laszlolczka
üzenetére
ember, te mi a fenéről beszélsz?
te a mega.nz-ről linkeltél (próbáltál linkelni) egy apk file-t,
én meg a google drive-ról, de a két apk egy és ugyanaz. -
bwoay
nagyúr
válasz
laszlolczka
üzenetére
elmondom mégegyszer: megnéztem, ugyanaz a kettő. a google drive link is envy xda-s topicjából való. egyedül az apk neve más, de az akár laszlolczka.apk is lehetne, semmi jelentősége.
a témák között:
PIE4OREOSE10ENVY
NIGHTHEME
BLACKNOTIFINALtelepítésnél: BlackNotif night theme
a tulajdonságoknál:
NighThemeOREO V5a beállításoknál:
taste of pie BLACKNOTIF
theme:envy -
hitman77
senior tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Kipróbálom ezt a témát. Az ikonok élég furán néznek ki. Nem is lehet átállítani?
-
bwoay
nagyúr
válasz
laszlolczka
üzenetére
ezt mi alapjan irtad? mert en megneztem, pontosan ugyanaz a ketto: BlackNotif night theme.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Nektek is normál használat mellett lemerül 1 nap alatt a telefon? Nem is a használat alatti fogyasztás hanem inkább az ezen felüli aggasztó. Android rendszer, készenlét, stb...
Hogy tudnám kiszűrni, hogy melyik folyamat meríti indokolatlanul?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)