- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
-
gyborsos
csendes tag
válasz
csodavas #4838 üzenetére
Sziasztok!
Gondoltam megosztom az alábbi esetet Veletek:Az A8 2018 -am a januári frissítés óta képtelen volt Bluetooth-on kommunikálni bizonyos eszközökkel. Ezen hibajelenséget a világ több pontjáról jelezték mindenféle fórumokon, különböző Samsung telefonoknál.
A hibát tapasztalatom alapján a BLE funkció hibás működése okozza. A készülék a Bluetooth adóteljesítményét bizonyos eszközöknél ok nélkül annyira lecsökenti hogy a kommunikáció folyamatosan kiesik.
A jelenség legfőképp a VW konszernez fejegységnél (SKODA) jelentkezett, de sima JBL hangszóróval sem tudott kommunikálni.
Bevittem szervízbe, alaplapot cseréltek, természetesen hiába.
A ROM Odinnal nem downgradelhető, egy beépített védelmi funkció miatt.
A végén egy nem frissített készülék lett lementve twrp backup-al, ez a backup lett visszatéve a készülékre.
Így a készülék újra hibamentessé vált. De amint frissíteném egyből fenállna a Bluetooth hiba. -
csaba1203
addikt
válasz
csodavas #4427 üzenetére
Ha beleolvasnál másik telefonok topicjaiba is,akkor látnád igazán,hogy üzemidő tekintetében a mi A8 telefonunk még mindig a jobbak közt van.
Tudomásul kell venni ezek a 3000-es akksik ennyit tudnak és lehet azért bűvészkedni egy két dologgal,hogy több szufla maradjon benne.
AOD nálam alapból ki van kapcsolva.Mindenhol sötét témát használok.A fényerő automatára van állítva éjjel repülő üzemmód stb...
Próbálj meg te is valahogy takarékoskodni hátha ki tudod tolni azt a fránya üzemidőt. -
GEPESZ66
veterán
válasz
csodavas #4334 üzenetére
Ahogy írtam, nem a telefonnal van gond, jó a telefon!
A dupla SIM-es telefonoknál ilyem probléma többször olvasható.
Nem mindegy, hogy milyen kártyával használod!
Illetve arra is oda kell figyelni, hogy 4G-3G-t melyik kártyánál, hogyan állítod be.
Kollégám A40-es telefonjánál ez megoldotta a problémát!
Mit, hogyan állított be, azt nem tudom most megmondani! -
kelly416
veterán
válasz
csodavas #3151 üzenetére
Nem szeret a telefonom szelfizni, de ezt rendeltem és raktam rá, most meg ezt rendeltem meg (tegnap), hogy legyen tartalékba. (Igyekeztem nem reflinket adni, remélem sikerült és még működnek is
) Azon túl, hogy ragad nagyon, nehét jól a helyére tenni, nem sok rosszat tudok mondani róla. Nem teljesen méretpontos, a kameránál tökéletesen illesztettem, az egyik oldalon 1mm a másikon meg több, mint 2 maradt szabadon, de alul-felül végig ér. Alig észrevenni egyébként is azt, hogy nem ér teljesen végig, és jó a fogása.
A második linken a fekete teló majdnem lehetne az enyém is, de ennyire nem látszik jól a felirat a fólia alatt. Bár ez szerintem nagyon utolsó szempont. -
kelly416
veterán
válasz
csodavas #3149 üzenetére
Komoly? Majdnem 360 tok, de üveget nem adnak mellé? Fura.
Igen, igen. MSV "scrub" vagy mi a fene volt a típusa. Nagyon jó volt a fogása, kellemesen vékony, mégis véd, a kijelző síkja fölé emelkedett picivel. Mondjuk az első héten kifordította a zsebemet is, mert durvább volt mint egy csiszolópapír, de nagyon imádtam. Főleg télen a RN4-en, ami mindig csúszós volt, a fagyott kezemben meg még inkább. Igaz, szinte csak otthon, kerti munkák alkalmával használtam úgy tokot is egyáltalán. Az A8-ra vettem egy vékony hard case tokot, arra ráragasztottam a mágneses autós tartónak a fémlapját, ha sokat autózom vagy egy-egy napon sokat ugrálok ki-be az autóba, akkor felpattintom, egyébként csak egy carbon mintás fólia van védelemként a hátlapon. Az is leginkább azért, mert a hátlap a súroló fénytől is megkarcolódik.
-
-
-
csaba1203
addikt
válasz
csodavas #3073 üzenetére
Pedig manapság a sájomi meg a hujvej a menő mindenhol és a Samsung le van fikázva.
Tény,hogy eszméletlen marketing áll mindkét cég mögött ebben lekörözték a Samut de másban nem hinném.
Sok az elvakult ember,akiben még élnek a beidegződések a régi touchwíz-es korszakból.
Azóta viszont sok minden változott itt és minden pozitív irányba.
Nekem soha többet Huawei és társai csak a Samu az,ami egyenletes teljesítményt nyújt számomra és a következő telefonom is az lesz tuti. -
csodavas
tag
válasz
csodavas #3067 üzenetére
és még egy pár csak kicsúsztam a szerkesztésből..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Vízpart, vakáció és hardverek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest