Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerBP
tag
válasz
d@minator #3317 üzenetére
Régen A5-nél jártam így, ott belekötöttek,hogy nem garis. Ha Knox nem változik nincs gond de nekem 0x1 volt... Bár igaz beszámított telefon volt, lehet előtte rootolták. én visszaraktam gyári sw-t ami CSC-nek megfelel egyébként XEH volt rajta teló meg asszem T-mobile-os volt. Ha knox-ot nem vágja ki az ODIN,akkor nincs gond.
-
adalbert1
veterán
válasz
d@minator #3206 üzenetére
Én S7-ről váltottam (azt a szerviz után megkapta barátnőm), és finoman szólva is nagyon nyomor a kamerája az A8-nak ahhoz képest (pl. a képstabilizátor hiánya miatt is), most agyalok a G6-ra vagy S8-ra váltáson (ha végre kifuttatják azt is valahol, és emberi ára lesz). A telefon többi része szerintem rendben van, jó a kijelző, IP68, gyors a hardware, van értesítési led (ezt nem is tudom, hogy miért spórolják le a legtöbb telefonnál), de aki sokat akar fotózni, az ne ezt a készüléket vegye (igaz, ha nem lett volna jobb telefonom, hanem gyengébbről váltanék, akkor lehet, hogy ezt se találnám annyira rossznak).
szerk.: mikrokarcok ellene mit lehetne tenni? Mivel normális fóliát nem találtam rá, így anélkül használom, de a zsebemben így is karcolódik szépen a kijelző (pedig nem is homokot lapátolok egész nap). Vagy fogadjam el, hogy ez fólia nélkül nem lesz jobb?
-
kelly416
veterán
válasz
d@minator #3185 üzenetére
Kb. 2-2,5 hónapja vettem meg a telefont, bele tettem a felső tálcába a sim-et a microsd-vel, és egy hónapja sincs, hogy itt kérdeztem meg, mi is az oldalsó tálca, mert azt hittem, a felső kombinált tálca.
Úgyhogy nyugi, nem lesz belőle hátrányod.
Ilyen tokot nem tudok, de keress alin mondjuk mofi keresőszóra, emlékeim szerint azok olyanok. Bár lehet, tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest