Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencsyp18
csendes tag
Sziasztok, mivel vízálló a készülék így próbálta valaki megfurdrtni a medencében ? Illetve beazasra hogy van a garancia ?
-
Ryser
csendes tag
komolyan nem hiszek a szememnek ilyen 5-6 óra kijelzőidőket linkeltek itt 50%on...
nekem ma pl. 1 óra 16 p és 67%-on van a telefon, de általában nagyon max 3 óra a SOT...két kártya, nulla wifi only mobilnet, és automata fényerővel ez nagyon nem mondható extrának, sőt.... -
Hatvan9
senior tag
válasz
Mr.Franczy #4390 üzenetére
Telenorosoknak írtam.Minnél inkább piszkálják őket annál inkább tesznek valamit.
-
prisz
senior tag
válasz
BerekSzilard #4391 üzenetére
És még egy szavunk sem lehet. Asszony kapott céges s10-et, amit kb. 2 hét után vissza is adott. Nevetséges az akkuidő. Kb 15-20 órát bírt ki, a régi A5 2017 pedig elment simán ugyan azon felhasználás mellett 1.5-2 napot. Engem b@szogatott, hogy csináljak valamit. Nem volt mit, ennyit tudott normál felhasználás mellet. Visszamentünk A5-re. Azóta nincs gond, én is nyugodtabban alszom, ő is elégedett
Ráadásul normál felhasználás mellett az a vicc, hogy qrvára nem éreztem, hogy az s10 jobban teljesített volna. A játékok nem érdekelnek, az antutu és a többi semmitmondó tesztek, pedig rohadtul nem tükrözik az átlag felhasználói szokásokat. -
csaba1203
addikt
válasz
BerekSzilard #4391 üzenetére
Attól még,hogy naprakész nem biztos az,hogy jól is van optimalizálva minden droidos telefonra.
Lehetnek és vannak is hibák hiszen ezért is adják ki a frissítéseket.
Nehezebb arra rájönni melyik alkalmazás okozhatja az akku gyorsabb merülését akár. -
Hatvan9
senior tag
válasz
Mr.Franczy #4388 üzenetére
Én Telenoros vagyok, Április update a legfrisebb jelenleg nálam, megfigyelésem szerint olyan ~10 max 15% -al kevesebb a kraft, némi játék használata melett, kevés böngészés és email melett.
Szerintem érdemes lenne egy email-t írni a Telenornak hogy mi van a frissítésekkel.(Már 2-vel vagyunk lemaradva)
partnerpalyazat@telenor.hu
adatvedelem@telenor.hu
sajto@telenor.huVagy ürlap kitültéséve is lehet kérni a segítségüket.
-
csaba1203
addikt
válasz
BerekSzilard #4385 üzenetére
Ez kemény,amiket felsoroltál de benne lehet vastagon,hogy az alkalmazásokkal van a gond és nem a pitével.
Ami előtte nem zabálta az akksit az most eszi rendesen.
Ha akkora gondok lennének tele lenne vele itt fórum de nem ezt tapasztalom.
Valami nálad lehet de ilyen intenzív felhasználás mellett nehéz kinyomozni mi okozhatja a mínusz 20%-ot. -
prisz
senior tag
válasz
BerekSzilard #4385 üzenetére
-
csaba1203
addikt
válasz
BerekSzilard #4381 üzenetére
Mindenkinél más.Nekem ugyanannyi az üzemidő,mint 8.0 alatt volt.
Függvénye persze sok minden a felhasználói szokások is. -
prisz
senior tag
válasz
csaba1203 #4375 üzenetére
Az a májusi kb. már május közepén megjött, ez teljesen más volt. 2 napja töltötte le nekem is ez a ki tudja mocsoda rendkívüli frissítést. Mondjuk nem tudom mit javítanak, ha minden tökéletesen megy. Gyanítom, hogy ez inkább az új Digi mobil kompatibilis profil VoLTE,VoWiFi frissítés volt XEH-ra.
-
csaba1203
addikt
Tegnap este megjött a függetlenre is a májusi frissítés!
-
-
Sanyi.mTs
addikt
használja valaki VoLTE funkciót? mindegy milyen szolgáltató.
status bar-on jelzi ezt külön ikonnal, értesítéssel? (párom huawei p smartján van erre külön értesítés) -
Mr.Franczy
aktív tag
Még mindig patent ez a készülék! A lassulás, nem eget rengető, nekem csak az "eltűnt" kijelzőidő hiányzik!
-
Hatvan9
senior tag
válasz
csaba1203 #4363 üzenetére
Nálam érezhető lassúlás történt de nem eget verő vagy lassú, így is korrekt, az akkumlátor ideje is rövidebb valamivel de nem sokkal, áprilisi update van fenn, legújabb mivel kedves Telenor nem sieti el így Június elején sem a Májusi frissitést.Visszaállítás még nem történt a telefon megvétele óta, lehet hogy ez nálad megvolt.
-
Hatvan9
senior tag
Nehogy félre értse valaki, a Samsungal semmi baj nincs, sőt, az elöző relatíve nagyon olcsó megvett (én naív smucig) Xiaomi telefonom ami egy A1 volt, elvileg teljesen szűz google rendszerrel egy ótvar hulladék volt ahogy megjelent rá a Pie.A kis Samsung A8 ugyan lassúlt egy kicsit és nincs hiváshangrögzités de teljesen korrekt és használható, anyaghasználat és design pedig a mostani Samsungoknál is jobb.(Ez még Brit formatervű)
-
Hatvan9
senior tag
Igen a BB az más, nem véletlen hogy olyat használtak biztonsági és felsővezetők az iT szektorban.De androiddal a bb -t is kukázhatod ha félted az adataid vagy félsz hogy ellopják.
Hiába kapja meg, olyan mintha a fagyiból átennéd a rolot egy tál sz*rba és utána lenyalnád, de ezt a témát inkább hagyjuk ez már nagyon off.De ha akarsz fogadni én benne vagyok, 15 perc alatt beállíthatsz bármit ujjlenyomattól, jelkódig de ha saját müholdad van a horizonton az sem számít mert garantáltan egy új telefonként fog fogadni a mobilod 15 perc után ha szeretnéd.Itt ezeknek a funkcióknak annyi a haszna hogy a "részeg haver" ne tudjon hozzáférni a telefonodhoz, az már csak extra hogy ujj, arc, jelkóddal teszed ezt.Valódi védelem itt nincs. -
bwoay
nagyúr
válasz
Hatvan9 #4359 üzenetére
a Blackberry is meg tudta oldani, ha bekapcsolva maradt a készülék, és be volt állítva rajta a BB Protect, akkor távolrol is le lehetett nullázni, illetve meg is lehetett keresni emlékeim szerint, ha pedig kikapcsolta a tolvaj az eszközt, akkor bekapcsolásnál kérte a jelszót, vagy törölt mindent magától. szeretném hinni, hogy ezt Android platformra is áthozták, de erről nincs információm.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
zolokas #4356 üzenetére
Ezeknél semmit nem ér a gps, imei alapján tudják esetleg tiltani, de ahoz már hülyének kell lenni mivel az is pár perc alatt módosítható, hallottál már arról hogy fekete piac? Nem újkeletű dolog a mobiloknál sem.
Egyenlőre egy márka tudta kijátszani ezt, az Apple.Ha azt ellopják abban bíztos lehetsz hogy az már csak papírnehezéknek jó.Esetleg a kijelzőt tudják kivenni de ahoz meg elég vadbaromnak kell lenni mert macerásabb a dolog mint amenyit ér..(+ azt tényleg bemérheted ha mered és a rendőrség foglalkozik veled) -
zolokas
aktív tag
Üdv! Be lehet úgy állítani a telefont hogy, ne lehessen kikapcsolni zárolt állapotban? Hiába van smart lock meg arc felismerés, meg új lenyomatos lezárás, simán ki lehet kapcsolni a telefont a jobb oldali gombbal hosszan nyomva!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
csodavas #4334 üzenetére
Ahogy írtam, nem a telefonnal van gond, jó a telefon!
A dupla SIM-es telefonoknál ilyem probléma többször olvasható.
Nem mindegy, hogy milyen kártyával használod!
Illetve arra is oda kell figyelni, hogy 4G-3G-t melyik kártyánál, hogyan állítod be.
Kollégám A40-es telefonjánál ez megoldotta a problémát!
Mit, hogyan állított be, azt nem tudom most megmondani! -
Ryser
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap jutottam hozzá egy ilyen készülékhez, minden tökéletesen ment amíg a 7-es androidra rá nem frissítettem, így a legújabb OneUI és Android került fel. Mivel sose volt semmi problémám ilyenkor, benne hagytam az SD kártyát frissítéskor, és azóta nem ismeri fel. Azt írja a kezelőben, hogy sérült kártya, de másik telefonba rakva semmi probléma az olvasással, tehát a frissítés cseszett el valamit. Próbáltam újraindítani, meg ki be rakosgatni tízszer...Volt valakinek hasonló tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
csodavas
tag
Sziasztok!
Tegnap készen lett a telefonom, kaptam egy új wifi modult, egy új sim kártya tartót és 14db csavart. Wifire tökéletesen csatlakozik, a hálózat problémákat pedig tesztelem, remélem csak ennyi volt a gond, de nem hinném. Egyébként, összesen a hétvégét nem számolva 4 munkanap volt az egész.
-
szoszo75
aktív tag
válasz
ilyenezalaci #4323 üzenetére
Osztom a véleményt.
-
zolmesz
aktív tag
Nem tudom, hogy a frissítés miatt van-e, de nálam meg az fordult elő, hogy hívtak, a hívó félnél a normális hívó hang hallatszott, mintha tényleg kicsengene, nálam meg semmi, nem jelzett a telefon.
Kipróbáltam egy másik telefonról felhívni a saját számomat, ugyanez, én hallottam, hogy hívja a telefont, de az meg ott előttem az asztalon meg sem mukkant.
Egy újraindítás után már rendben volt, már jelzett, ha hívtam.
Egyébként én csináltam gyári visszaállítást a frissítés után, de úgy látszik, már ez sem garancia semmire. -
szoszo75
aktív tag
válasz
ilyenezalaci #4317 üzenetére
Szintén azt tapasztalom hogy rosszabb az üzemidő. Elég bosszantó hogy nem lehet a GPS-t kikapcsolni/akkukímélőbb üzemmódba rakni/ mint régen.
-
ilyenezalaci
tag
válasz
Mr.Franczy #4314 üzenetére
Nekem is rosszabb az üzemidő. Szerintem a helymeghatározás szívja az akksit. Az állandó GPS lehet a ludas.
-
gps76
őstag
válasz
Mr.Franczy #4314 üzenetére
Felraktam Odinnal az utolsó TMH romot, igaz DTM lett a CSC de nem igazán érdekel, viszont újra gördülékeny lett a telefon. Lehet elég lett volna egy gyári visszaáálítás is, de a tmobilos szoftverek naprakészek és gondom nem volt még velük.
-
Mr.Franczy
aktív tag
A lassuláson, túlteszi magát, 1-2 nap! De az üzemidő, nálam gyér lett, egy jó óra hiányzik!
Persze, lehet csak nálam áll fent, eme hiba!
Nem volt gyári vissza, mert eddig sosem volt ilyen gondom!Telenyomor.
-
gps76
őstag
válasz
csaba1203 #4309 üzenetére
Felraktam én is telenoros a szoftver, de mintha akadósabb lenne, meg lassabban indulnának a programok. Most vagy felrakom a legutolsó tmobilost(mert ezzekkel még sose volt bajom más Samsungnál se), vagy csinálok egy gyári visszaállítást, teljes törléssel, mivel főverzió váltás volt.
-
gps76
őstag
Sziasztok!
Kinek mi a tapasztalata a 9-es droiddal, jobb lett vagy rosszabb a 8-ashoz képest? -
csodavas
tag
válasz
András1980 #4287 üzenetére
Szia!
Az én telefonom független, és dual verzióban van probléma a hívás fogadással. Telenoros net kártya és egy telekomos kártya van benne amin a hívásokat indítom és fogadom. Sajnos itt van amikor nem jelez a telefon, a másik fél szokott panaszkodni, hogy olyan mintha ki lenne kapcsolva. Szóval igen, nálam van probléma. Mondjuk én mai napig nem birok megbékélni például azzal, hogy a kijelző alja sokkal sárgásabb mint a többi része, amire a szervízben azt mondták hogy semmi baja, hát a fekete témánál is kivehető a sárgulás de mindegy. Illetve most este például wifi kapcsolattal nem képes megnyitni semmit a böngészőben mobilnettel viszont igen. Ilyenkor azért visszasírom a kis xiaomit..
-
svbela
csendes tag
A Telekom begyorsult
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest