Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jippy
tag
Ma történt : telefonálni próbáltam de engem nem hallottak. Több ember sem. Én hallottam mindenkit. Aztán egyik hívás közben fekete képernyő és azóta halott a telefonom. Semmire sem reagál. Tégla. Bevittem a SES-be majd közölték hogy nem nyúlnak hozzá addig amíg nem cseréltetek hátlapot meg kijelzőt (45eFt + 15 a hátlap) mert karcos a hátlap meg állítólag eláll a kijelző (én nem látom). Egyszer kétszer esett már le régebben de ez nem befolyásolta a működést. Anno a huawei p9em javították sérült hátlappal is. Így elköszönök ettől a csoporttól meg a Samsungtól is örökre.
-
n2066
tag
A spam szám kijelzése és az hogy tárcsázóba hívás után kiírja a cég nevét, akit hívtam, már a 9-esben is benne van. Ez jó feature:-)
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Volt hétfőn egy hívásom, gondolom valami pesti szám lehetett, 1-es körzetszámmal, valamikor a délután folyamán.
A telefon a híváskor egy teljes képernyős, piros hátteret és egy háromszögben levő felkiáltó jelet mutatott, miközben azt írta, hogy "Figyelem spam veszély! Bejelentett telefonszám!"
Nyilván nem vettem fel, (a hívó szám még meg van, ha érdekel valakit, esetleg privátban meg tudom adni..).
Csak azt akarom ezzel kapcsolatban kérdezni, hogy hasonló eset előfordult már mással is, mert én még sose láttam ilyen fajta kijelzést egyik telefonomon sem! Először meg is ijedtem, mert azt hittem valami baj van, vagy esetleg a 10-es frissítés egy újabb bugja!
De nyilván, csak a telefonszámra akart így figyelmeztetni a rendszer, csak nem tudom, hogy ez esetleg valami új opció lett a 10-es rendszerben, vagy ez már korábban is így volt, csak nem kaptam még ilyen hívást eddig és azért nem tudtam róla?.... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
FireFox1996 #3886 üzenetére
Az altatás ki volt kapcsolva gyárilag.
viszont az optimalizásálnál legyen pipa vagy ne?toto: Ez igazából működik, de nekem ez úgymond félmegoldás.
-
ben11
őstag
válasz
CartmanLand0 #3865 üzenetére
8 ball pool? Frissítés után használhatatlanná vált, rá kb 1 hétre valamitől javult a helyzet, de azóta is baromi zavaró..
Btw hogy tudnék visszaállni 9es droidra?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
FireFox1996 #3882 üzenetére
normálon van már néztem.
Csak a játékot zárjs be.toto0560 kipróbàlom.
szerk, ott nincs ilyen...
-
tzsolesz
nagyúr
Sràcok, ha èn nem zárok be egy játékot, akkor ő miért zárja be a háttérben?
Most ott tartok hogy hasznàlhatatlan lett a telefonom.
Most én ezzel a szarral mit csinàljak? Basszam a falhoz?
Most vehetek másik telefont, ez 2020 ban így kevés, és szar is. A frissítés megölte a telefont..... -
trapi80
tag
Sziasztok!
Az alsó, navigációs sávot hogyan tudom rezgő működésre bírni?
-
FeZ...
aktív tag
A 10-es Droid mizéria miatt rákérdeztem a Samsung Support-nál, hogy kideríthető-e, hogy a készülékemet érinti-e a frissítés utáni elhalálozás. Becsatoltam nekik a cikkeket is, ami ezekről szólt ill. hogy pár felhasználó így járt a telefonjával. Erre kaptam ezt a választ tőlük:
"Köszönjük a megkeresését.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy minden esetben a készülékekre elérhető aktuális szoftververzióval tudjuk garantálni a készülékek megfelelő működését. Amennyiben a telefon felajánlja a frissítést lehetősége van telepíteni azt. A biztonságos frissítés érdekében a Smart switch program segítségével is próbálhatja frissíteni a telefont. A program a következő linken érhető el: http://www.samsung.com/hu/support/smartswitch/ . A készüléket a saját kábelével szükséges csatlakoztatni a számítógéphez, ez után a Smart switch program automatikusan fel kell ajánlja a frissítést.
Jelenleg nem rendelkezünk hivatalos információval az új android frissítés hibáját illetően."
És a szokásos elköszönés a végén.Okosabb nem lettem semmivel sem, bár azt tudjuk már, hogy ők nem tudnak (vagy nem akarnak tudni) a problémáról.
-
TaRka94
senior tag
Nekem csak annyi a bajom ha nem használom a telefont jobban merül. Ergó nem lesz olyan sotom.
-
Imi1981
veterán
válasz
FireFox1996 #3875 üzenetére
Lehetséges . Szerencsére én nem tapasztaltam ilyet mert gondolom pont nem használok olyan alkalmazásokat . Meg minden olyan alkalmazást altatok ami nem szükséges hogy fusson a háttérben ! De ezt 9-en is így csináltam .
-
-
Imi1981
veterán
válasz
FireFox1996 #3871 üzenetére
Nálam kb ugyanannyi a sot mint 9-en . Igazából még jobbnak is tűnik de a 9 már régóta használt rendszer volt míg a 10 új és friss így nem lehetett igazán összehasonlítani . Mikor új volt a teló akkor valamivel még jobb volt a sot de nem sokkal .
-
CartmanLand0
senior tag
FR nekem is megvolt egyébként telepités elött és után is.
-
-
Imi1981
veterán
De jó hogy én tiszta telépítéssel raktam fel a 10-et ! Semmi ilyen gyorsan merülő problémám nincs . Egyetlen hiba jelentkezik néha hogy elugrik gépelés közben másik alkalmazásra ami azért idegesítő de ritkán csinálja. Ezt remélem javítják. Más gondom nincs és még fürgébb/gördülékenyebb is mint a 9 . Az igaz, hogy én nem játszok úgyhogy arról nincs tapasztalatom ,hogy rosszabb vagy jobb mint 9-en .
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
tzsolesz #3863 üzenetére
Én meg azt vettem észre, hogy a biliárdos játék amit eddig imádtam és sokat játszottam, élvezhetetlenül szaggat ... illetve az animációk is beszaggatnak néha a menüben indokolatlanul. Más problémám eddig nincs vele, akksi idő az olyan mint volt. Ennek ellenére megbántam hogy frissítettem.
-
tzsolesz
nagyúr
Miért lövi ki ilyen hamar a Hill Climb racing 2-őt a memóriából. Előtte jó volt. Most csetelek egyet, vagy bármi kis szart megnyitok, újra betölt a játék, és nem dobja elém a lerakott állapotot.
lehet ezt orvosolni?
Minek adták ki ezt a szart rá? az akksi időm kb 30%-al szarabb lett. na neeeee.döntöttem, valahogy megy vissza rá a régi...... csak nem tudom, hogy kell, mert knox ugyebár...
-
n2066
tag
Egy telefon csak azzal az op.rendszerrel a legjobb amivel gyárilag kijön, vagy megveszed a boltban és kibontod. Újabb fő verzió váltásnál/frissítésnél csak romlik a helyzet. Így volt a múltban is és így marad a jövőben is. Mi esetünkben a droid 9 a legjobb ezen a telefonon. A dolog egyszerű: oka az hogy "kényszerítenek" hogy vegyél új telefont, és ha frissítesz, akkor romlik a teljesítmény, user experience stb... elég lenne csak biztonsági foltokat kapni havonta, negyed évente. Ez a tervezett elavulás, nagyon magasról tesznek a tech cégek a user-ekre, bárki bármit gondol, csak a profit számít nekik. Soha nem lesz olyan jó a 10-es vagy netán a 11-es droid ezen a telefonon. Ez kemény és hihetetlen de így van, ez a valóság.
Volt Huaweiem annó 6-os androiddal, jó volt több napig bírta szusszal, aztán jött a nougat, kicsit rosszabb lett, de még élhető. Nem csoda, hogy sok korábbi telefonra, csúcs telóra nem adták már ki az oreót vagy a pie-t. Sorok közt kell olvasni. Esetleg a közeljövőben hiába adják ki ismét a 10-es erre az a70-re, az se lesz jobb, mint a korábbi tapasztalt hibák, merülések stb... Bosszantó, de ez van. -
Imi1981
veterán
válasz
FireFox1996 #3857 üzenetére
Ez nagyon jó! Enyém ilyen volt újan. Most már csak közepes energiatakarékos módban tudja ezt de így is jó.
-
TaRka94
senior tag
válasz
FireFox1996 #3857 üzenetére
Ez android 9,ugye?
-
Imi1981
veterán
válasz
FireFox1996 #3851 üzenetére
Android 10 . De közepes energiatakarékos módban azt azért leírom és főként wifin . Kevés mobilnet volt . De amúgy szokásos módon használva és még távoli asztalt is sokat használtam amivel a pc-m irányítottam távolról. Sebesség csökkenést nem veszek észre így közepes energiatakarékos módban de érezhetően jobb a sot.
tonyrulez nálad normál módban vagy közepesen energiatakarékos módban?
-
Imi1981
veterán
Közepes energiatakarékos módban ennyit link tud (plusz mínusz 1 óra) nálam
-
TaRka94
senior tag
Nekem is érezhető az akksi probléma mármint a merülés, jobban merül áltában is a telefon meg úgy anblokk de bízok majd frissítésben javítják vagy megy az az üzletpolitika mint minden hardware-el hogy el kell fogyni egyszer hogy az emberek vegyenek újat. Emlékszem honor8nál is ez volt, sokan még android 6al használták amikor már volt rá 8 mert a 6al sokkal jobb üzemidőt lehetett elérni. Én viszont optimista vagyok hátha javítják, nem akarok 9re visszamenni.
Az a durva amikir valaki írt már itt 9-10 órás kijelzőidőről is.
-
bul07
nagyúr
Hát csak az bosszantó hogy
9-en megvolt a 6óra kijelző
10-en van 5óra kijelző
És mindent ugyan úgy használok ugyan azokat az alkalmazásokat, és plusz alkalmazás se lett telepítve sőt még töröltem is párat hátha alapon, de nem javult a helyzetÉs akkor erre mondod hogy mindegy és hogy a 10-el nincs gond
-
hogabesz
aktív tag
válasz
toto0569 #3845 üzenetére
Ez pont rossz példa, kb. olyan mint telefonnál - az egyszerűségnél maradva - hogy flip tokot vagy sima hátlapit vegyen az ember.
A bonyolultabb része, ha mindenképpen autónál akarunk maradni, akkor ez olyan, mintha sokat fogyaszt az autóm de mondjuk "csippelgetéssel" helyre lehet hozni, és mi az, hogy nem ért hozzá mindeki? Ugye? Mindegy, eltértünk, részemről letudva.
-
toto0569
addikt
válasz
hogabesz #3843 üzenetére
Személyre szabva beállítani egyenként nem lehet.
Az autó ülését is magadnak állítod be,de ha átülsz egy másikba nem biztos,hogy kényelmes lesz számodra az ami a másiknak jó...
Ugyan ez a helyzet a rendszernél is,egy álltalánosan ,mindenkinek "elviekben" működőképes androidot adnak a kezébe.
A maradék az már üzletpolitika. Másnak is legyen munkája...
Ha nem értesz hozzá,akkor viszed szervizbe vagy egy kereskedésbe ahol egy kis forintért cserébe rendbehozzák a telefonod. -
topyjo
aktív tag
Csak egy gondolat:
Az átlagfelhasználó megveszi, és használja a telefont.
Nem tudja mi az a sot, pont le is szarja, hogy 4 órát világított a kezében a mobil, vagy 4 és felet. És nem is ez kellene, hogy szempont legyen egy rendszer megítélése kapcsán, ugyanis ezer más dologtól függ az üzemidő.
Semmi baj a 10-es rendszerrel, még észrevehető különbséget sem tapasztaltam a 9-képest merülés, vagy sebesség szempontjából.
Nekem folyamatos bt, a karkötő miatt, és az autóban a zene miatt, folyamatosan bekapcsolt wifi, 3 fiókkal szinkronizálás,
állandóan bekapcsolt adatforgalom, elég sok böngészés, ebook olvasás.
Ha otthon vagyok 30% merülés naponta, összejön minden 3. éjszekai töltés
Ha viszont dolgozom, egy nagy acélvázas csarnok a munkahelyem, ahol többet erőlködik a rádió, ott 50% is lemegy így minden 2. éjjel kell töltenem.
Ez így volt az előző rendszerrel is.
Ha pedig valaki a sot-ra gerjed, az igen is tanulja meg, hogyan lehet a számára nem szükséges alkalmazásoktól megszabadulni. ( És ne Samsung telót használjon) -
hogabesz
aktív tag
válasz
toto0569 #3842 üzenetére
Ezzel egyetértünk, és tudod pont ez a szomorú. Veszel egy telefont amit a szuper rendszerükkel árulnak a gyártók, majd kiderül, hogy nem úgy van ám, FR és társai. Ja, hogy nem tudod mi az? Akkor így jártál kedves egyszerű júzer.
Miért nehéz ezeknek a szakmában nagyon is jártas, tapasztalt programozóknak úgy megírni egy főverziót, hogy ne kelljen Józsi bácsinak különböző "trükkökkel" foglalkozni ha normálisan akarja használni?
Persze a kérdéseim inkább költőiek, nem konkrétan Neked tettem fel. Csupán ez bosszant engem.
-
toto0569
addikt
válasz
hogabesz #3841 üzenetére
Szerintem bármilyen operációs rendszerből többet kilehet hozni...csak foglalkozni kell vele.
Lehet gyorsabb ,lehet szebb az animáció,Fogyaszthat kevesebb mobilnetet,kevesebb memóriát,kevesebb akkut...
Nem akarom ragozni...
Mindenki saját maga dönti el,hogy milyen beállításokat használ...
Vagy éppen hagyja úgy ahogy feltelepült...
Android 9-ről 10-re váltáshoz tiszta telepítést ,Factory Resetet, és a használt programok egyenkénti újra telepítésével ajánlott elvégezni...
Részemről ennyi,nem akarok vitát generálni (öreg vagyok már hozzá)
ez mind-mind csak jó tanács lett volna részemről...
A support szintén ilyen beállítás változtatásokra gondolt(tiltás,háttérben futás,engedély megadások)
Ahogy egyszer mondták nekem:
"-nem elég feltelepíteni egy rendszert,azzal foglalkozni is kell!" -
törölt tag
Nem arra irányult, hanem arra aki élt a lehetőséggel és belenyúltak a telefonba előtte érdemes e FR-t készíteni. Mert a magánszféra nem publikus. De a tiédbe nem nyúltak bele.
Egyébként a kérdésedre a válasz, hogy az értesítéseket ki tudod kapcsolni, hogy ne jelezzen rendszerszinten.Nincs mit. Próbáld meg a game launchert kikapcsolni és nem abból indítani a játékot, ha a minőséggel lenne probléma.
-
törölt tag
válasz
tzsolesz #3828 üzenetére
A 10-es FR rendszerszinten tudja a rögzítést már azért vették ki.
Igen fürgébb és azért is merül gyorsabban, mert magasabb órajeleket használ a CPU, mint a 9-esen, csak ez tönkrevágja az energiamenedzsmentet.
#3832) fezsoo
A kérdésem nem erre irányult, mert én feltettem a 10-est és abban akarnak mókolni.Egyébként meg sanszos, hogy van megoldás, kizárt, hogy sok embernél azonos alaplappal nem merül jobban a 10-es alatt másoknál meg igen.
-
fezsoo
aktív tag
válasz
#95462144 #3824 üzenetére
Szia.
Ezt nekem is felajánlották. Mert én is írtam nekik.
De mikor a.megbeszélt időpot eljött akkor a supportos kolléga megkérdezte mi a gond.Én azzal kerestem hogy letöltöttem, de nem telepítettem fel. Szeretném töröltetni.
De azt mondta hogy nem kell. Bátran telepítsem. Tesztelve és optimalizálva van a 10es verzió erre a készülékre.
Ugy hogy nem csináltak semmit. Én meg nem telepítettem fel azóta sem. -
Promi
aktív tag
válasz
namilegyen #3830 üzenetére
Na ja . Ugyan ez érvényes a fényképezőre, az akksira, az üzemidőre stp. mert te azt mondtad ok.
-
namilegyen
tag
Minden 10es rendszer miatt fanyargót kérek, hogy használja a keresőt. Sok sírdogálástól átázik a kijelzőm.
-
tzsolesz
nagyúr
Sràcok, lefrissítettem a telót,.mert már untam hogy folyton előugrik.
Nàlam zavaró az új animációs rendszer. Ki lehet ezt kapcsolni? Szerintem lassítja a telót.
Ami viszont brutál nagy gond, hogy a gametools ból eltűnt a videórögzítés. Amit minden nap többször hasznàltam. Ezt működésre lehet bírni újra?
Visszalehet menni a régi rendszerre? Mert az új kritikán aluli.... -
törölt tag
válasz
Azharel #3825 üzenetére
Rollbacket nem fogok csinálni. Illetve azt írta a support hosszas konzultáció során, hogy orvosolni tudják a problémát rendszerszinten csak át kell engednem a telefont. Valószínűsítem, hogy nem egy laikus számára elérhető módosításról lenne szó. Ezért is tettem fel a kérdést. Ezzel nem segítettél, hogy leírtad azt amit én is tapasztaltam.
-
Azharel
aktív tag
válasz
#95462144 #3824 üzenetére
Most őszintén, szerinted mit tud távolról csinálni amit te nem ? a 10-es rendszer sajnos ilyen. Asszonynak és nekem is A70 van. Neki vissza raktam a 9-es rendszert és így, hogy egyszerre látom a 2 rendszert ég és föld. Sokkal jobban bírja az akku, gyorsabb is mint az android 10. Tegnap magamnak is downgradeltem.
-
törölt tag
Sziasztok,
A barátnőmnek vettem egy ilyen telefont és felraktam neki a 10-est, utána FR visszahúztam az appokat és gyorsabban merült, utána ismét csináltam egy FR-t és mindent egyenként telepítettem a smart switchet kihagyva. Ugyan az a szitu.
Felhúztam magam és írtam a supportnak.
Kaptam egy olyan lehetőséget tőlük, hogy igénybe vehetem a "prémium távkezelés szolgáltatást" amikor egy kollega rákapcsolódik a telefonra egy megbeszélt időpontban... És beállításokat végez a rendszerben.
Valaki igénybe vette ezt a lehetőséget már? Nem szívesen engedem meg másnak, hogy rendszerszinten belenyúljanak a telefonba, vagy csináljak újból egy FR-t és utána? Valakinek tapasztalat? -
Nordik
őstag
Amúgy most mi lesz a 10es droiddal ha frissítik továbbra is a 9est? Majd néhány hónap múlva kiadják újra a 10est? És mi van azzal aki már frissített?
-
AthlonXP
őstag
De most nem az van, hogy ha már frissítetted a telefont a 10-esre és aztán vissza rakod rá a 9-es verziót, akkor oda a garancia? Mert korábban, mintha írták volna páran...
Akkor inkább maradjon így, majd csak jön egy frissítés már a telefonra, a garanciára még szükség lehet később! Bár inkább ne kelljen... -
tkomlosi
aktív tag
Sziasztok.
Elejtettem és tiszta pókháló az egész. Érintést érzékeli, működik minden.
Valaki járt már hasonlóan?
Mennyibe fog fájni az üveg cseréje?Köszi
-
TaRka94
senior tag
Én most néztem a telót, 9%ot merült és a google play szolgáltatások ment háttérben. 22órát ír rá. De ugye azt kilőni meg altatni sem lehet.
-
-
bul07
nagyúr
Úgy bánom hogy frissítettem a 10-re hogy nem igaz
Én mókkólni nem fogom csak anyázom az illetékeseket
Sokkal jobban merül mint a 9-el
Régen az én használatommal 5óra körül megvolt a kijelző, ha nem több , most meg érzésere 4
De ez se mindigSzerintem háttérbeli futtatás gondok vannak, égszerűen nem jól kezeli a processzort és sokkal több energiát fogyaszt néha, túlpörgeti
Ez nagyon férges alma színvonal hogy ennyire csökkent a üzemidő egy frissítéssel
-
Imi1981
veterán
válasz
vipviform #3807 üzenetére
Tök úgy rémlik hogy Android 9-en simán tükröztem a kijelzőt bármelyik play-ról letöltött alkalmazással ! Most egyik se működik 10-en és a smartview csak fotókat videókat akar megosztani nem kijelzőt tükrözni. Lehet előző xiaomi redmi note 4 telómmal keverem most nem tudom.
-
AthlonXP
őstag
válasz
vipviform #3809 üzenetére
Hát szerintem erre nem nagyon van lehetőség.. Sajnos nem MHL kompatibilis a telefon.
Pedig tök jó lenne néha. Anno volt Xperia Z-m, az MHL kompatibilis volt és vettem is hozzá fillérekért, egy kütyüt, ami micro usb-ból HDMI-t csinál és azzal közvetlenül csatlakoztatható volt tv-re, monitorra, bármire, amin van HDMI, tökéletes volt, kép, hang, minden.
Próbáltam a cuccot az A70-el is, de sajnos nem működik, így marad a vezeték nélküli módszer...
(#3801) RedCactus
Köszi, elolvastam, lehet akkor, hogy nálam is valami alkalmazás fagyott be. Azóta nem volt gond vele, remélem a stabil 10-es frissítésig már kibírja valahogy! -
vipviform
senior tag
Hali, tudtok valami működő megoldást képernyő tükrözésre, streammal is? LG smart tv-re kellene, wifi OK. Más, van e valamilyen lehetőség kábelen csatlakozni a tv hdmi bemenetére?
-
Promi
aktív tag
A sikeres 10-esre frissítés után vissza lehet rakni odinnal a 9 -es verziót? Csak érdeklődés képen?
-
n2066
tag
Elkezdett a samu újabb droid 9-en alapuló frissítést kibocsátani a sammobile honlap firmware oldalán látható... talán van remény egy jobb 10-esre is majd a távoli jövőben...
-
lan-celot
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a frissítés óta a galériával vannak gondjaim. Hiányzik az egyéb műveletek /3 pőtty/, így csak a saját mappán keresztül tudok új mappát létrehozni. felhőbe sem tudok átrakni, ja és a lomtár is eltűnt. Valaki tud erre megoldást? -
Kardkikard
újonc
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a 2020.04. hónapban történt 10-re való frissítés óta ha van nem fogadott hívás vagy érkezik sms, e-mail, bármi értesítés akkor az értesítési hang nem ismétlődik amíg azt meg nem nézed, csak egyszer jelez. Ez a frissítés előtt folyamatos volt és 1-2 percenkét volt hangjelzés amíg meg nem lett az nézve. Ezt valahol lehet (újra be)állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Xbox Series X|S
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest