Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
Kijött függetlenre a legújabb szoftver a OneUI 2.5el.
most frissítettem. -
tonyrulez
őstag
Én is próbáltam egy ilyen rugged tokot, rátéve egy féltéglánál nagyobb valamit kaptam. Pár napig tudtam használni, zsebbe nem fért bele, levéve egy olyan vékony telefont kaptam vissza mint amilyen sosem volt
Mivel előzőt telefonomon is MOFI szövet tokot használtam, erre is vettem (így néz ki, A70-eset most nem találtam), na ez tökéletes. Passzentos, nem is vékony, és a szövet hátlap fogása nagyon jó. -
-
bul07
nagyúr
Ilyenek vannak az alin is 1.5-2$ magasságában
[link], [link], [link]Én ilyet használok
[link]
Ha kicsit is megkopik dobom le, amit azért egy 3500Ft-os tok esetén nem tesz meg az emberAmúgy most ezt nézegettem
[link]
Csak félek hogy ez tényleg keveset védAmúgy páncél tok
Ki hogy
Van aki meg abban a műbőr összecsukhatóban tartja a telefonját az se vékonyabb -
n2066
tag
Nálam most a ez a bumfordibb a menő, egyszer már vékony TPU tokkal is esett betonra, de hátával szerencsére, és semmi baja nem lett. de az ördög nem alszik... ízlések és pofonok. Így legalább érzem a súlyát, tudom hogy megvan, nem veszettem el...
Engen nem zavar, hogy sokkal nagyobb így a teló, legalább "menőn" néz ki (ez vicc volt)valahogy nem sikerül a kép feltöltésem, bocsi.
-
n2066
tag
https://www.ebay.com/itm/For-Samsung-A70-A50-A20S-A10S-Shockproof-Armor-Stand-Holder-Cove-Belt-Clip-Case/293747650213?hash=item4464b96ea5:g:kkwAAOSwmNFfaYAV
én ilyeneket használok, van hozzá kitámasztó is és övcsipesz is, mint régen a Nokia 3310-hez
Ezek váltak be nálam, erősek, rugalmasak, igaz 2 hónap mire megjön... -
n2066
tag
Én is a régi vékony tokjaimat, amiket nem használtam, elosztogattam jövet menet, havernak, GSM boltnak, kidobni nincs szívem; - mivel én is áttértem a "páncél", erősített masszív tokokra.
Viszont maradt még 2 db TPU fekete vékonyabb szilikon tokom A70-hez. ha vkit érdekel, ingyen én is elküldöm. -
PITYU//
csendes tag
Köszönöm a válaszokat
-
bul07
nagyúr
válasz
PITYU//
üzenetére
Nekem memória kártyára menti hetente egyszer azt hiszem
SMS Backup & Restore................
Ha valakinek kellene sima egyszerű szilikon tok , posta díj fejében tudok küldeni, sima kicsi borítékba nem megy bele, és nagyobba is csak 1 vastagság miatt
3db üvegfólia helyett küldtek 3db ilyen tokotHát kösz, én tuti nem rakom ilyenbe
-
PITYU//
csendes tag
Sziasztok. Van arra lehetőség, hogy az elküldött, bejövő, törölt smst valahova automatikusan lementse a telefon? Ha kell hozzá valami progi, akkor szívesen vennem a linket. Köszönöm
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Leesett a párom telefonja, tönkrement a kijelzője (teljesen) és szeretném kimenteni róla az adatokat. A samsung app segítségével szeretném ezt megtenni, de a telefon megtalálása után ezt nem engedi, mert kétlépcsős hitelesítés kell hozzá. Be is állítottam, minden bejelentkezésnél jön egy SMS kód, de hiába, továbbra is azt írja, hogy be kell állítani a kétlépcsőst, nem hajlandó csinálni semmit. Mit lehet még ilyenkor tenni?
-
ben11
őstag
-
n2066
tag
Sziasztok! Lehet konferecia hívást kezdeményezni a A70-el? egyszerre több partnerrel beszélgetni, és hogy halljuk egymást? van.e ilyen tapasztalata vkinek?
köszi előre is.
-
schawo
titán
Sziasztok!
Eladáshoz kell-e más is csinálni, mint egy gyári visszaállítás? Nem ragad benne valami account valahogy?
-
toto0569
addikt
Srácok!
Ezt a Google féle kiterjesztett valóságot ,valamikor tudja majd kezelni ez a telefon?
A 3d megjelenítés megy,de térben elhelyezni nem tudja. -
RedCactus
senior tag
válasz
TaRka94
üzenetére
Ez két hete volt hír...
-
bul07
nagyúr
válasz
AthlonXP
üzenetére
A (#4639) hozzászólásomba van a Douyin oldala, ott katt az androidra ekkor letölti a apk telepítőtt, majd azt elindítva tudod telepíteni
És nem kell regisztráció hogy tudj videókat nézni, csak nem tudsz kedvenceket menteni, meg hozzászolni, videót felrakniAmúgy én regisztráltam a telefon számmal bár nem volt könnyű

-
AthlonXP
őstag
Na, erről beszélek!

Amúgy amikor rákattintok a videókra, mikor meg vannak nyitva, akkor le akar tölteni vmit a teló, kb 93mb. Ez lenne maga az alkalmazás, amivel ez elérhető?
Nem töltöttem le, mert nyilván reg nélkül nem menne, de az gondolom kínaiul volna, így mindegy is.... -
AthlonXP
őstag

Na igen, érdekes lehet, tudom. Youtube-on is sok ilyen videó van, szoktam nézni sokat én is, van egy pár japán meg kínai blogger, akiknek követem a videóit a "tecsőn". Nagyon jó lenne egyszer eljutni pl. Japánba szétnézni, de szerintem én ott kapnék rohamot egyből, a nyüzsgő nagyváros a sok high-tech cucc, meg csini ázsiai lányok látványától...

-
bul07
nagyúr
válasz
AthlonXP
üzenetére
TikTok
Csak az a baj hogy a google play áruházból ha akarnád se tudnád letölteni mondjuk a Japán vagy USA régióba való verziót, tehát hogy ne magyar nyomorultakat néz
Ha google play-ről letöltöd akkor magyar videókat dobál, nem lehet beállítani hogy csak adott régióból származó videókat akarod csak nézni
(Csak pár példa a magyar Tiktok-ról [link], [link], [link], hát én ilyeneket nem nézek
)Én próbáltam leszedni telepítőt de nem lett jó, Japánra mentem volna rá
Példa a Japán TikTok-ra, [link], [link](youtube videók)A linkelt Douyin
Azért ez a neve mert ez volt elsőnek Kínában és utána lett nemzetközi TikTok néven
De a Douyin zártabb mert továbbra is Kínai szervereken fut a párt cenzúrája alattA Kínaikba az bírom hogy nagyon változatos meg nagyon más
És még megvan olyan is mint nálunk a 60-70-es években, mikkor a falusiak fiatalok tömegesen költöztek városba
Szép nő csaj, egyik videóban a plázában korzózik ökörködik, majd később mikkor hazamegy a szüleihez ép a csirkét kopasztja a nagymamájával, de sok ilyen van hogy hazatér kis faluba
Egy mai városi bige hol merne hozzányúlni egy kopasztáshoz
Képes vagyok naponta több órát nézegetni, mintha kukkolnék egy másik társadalmat
-
toto0569
addikt
-
toto0569
addikt
Srácok!
Ti eltudjátok indítani a telefont Recovery módban?
Nálam nem lehet...
Működik a hangerő gomb mind a kettő,(ellenőriztem),de hiába nyomom a power+hangerő fel kombinációt,nem működik.
Most jött valamelyik nap egy frissítés és ma feltünt,hogy nem bírtam képernyőképet rögzíteni.Gondoltam csinálok egy cache törlést,de nem tudok belépni.Újraindítás után pedig repülő módba rakja a telót és kikapcsolja a wifit és az adat kapcsolatot...U.i.:nagynehezen sikerült belépnem.
Bekapcsolás után maradt az adat is és a wifi is bekapcsolt állapotban,és a repülőmód se aktiválta magát.
Előtte ,mielőtt próbálgattam a cache törlést ,többször is feldobott egy üzenetet,hogy :hibajelentés küldése... -
balinlin
senior tag
Felhők idején már ez nekem kevésbé fontos, másnak ettől még persze lehet az. Ezt sem tettem gépre, egyszerűen nem volt miért.
A wallet meg kimondottan tetszik almán, ami nekem nyomósabb érv. Aztán majd kiderül, mi lesz. Amire nekem kell majdnem mindegy, hogy alma vagy droid... -
bul07
nagyúr
válasz
balinlin
üzenetére
Sok százezret nem vagyok hülye telefonra költeni, kizárt
Na meg a iOS számomra hátrány mint előny a zártságával, hogy egy random gépre ne tudjak semmit le és fel másolni, mert gondolom ez még mindig nem megoldott iOS-ba (Telefon kábel összedug és másol)Vagy hogy a sok szemét nem tüntethetőt el a kijelzőről, csak ilyen gyűjtő mappába
-
Imi1981
veterán
Világos tartalmakkal többet, sötét tartalmakkal kevesebbet eszik az amoled (elvileg). Azért az A70-en 6.7 colos kijelző van ami eszik. Ekkora ips is sokat fogyasztana. Mondjuk jó lenne egy teszt ha lenne ugyan olyan ips és amoled kijelzős telefon és melyik bírja tovább akkuval.
-
n2066
tag
Igen azt vettem észre egyébként, hogy az amoled sokkal jobban zabálja az akksit, mint ips lcd. valahogy avval jobban bírják a mobilok akksijai. amúgy én az always on-t kikapcsoltam, mert sokat evett az akksiból... az IPS lcd-n nincs ilyen funkció, de nem hiányzik. Az értesítési led hiányzik egyedül a korábbi P9 plus-ból.
-
TIT
veterán
Üdv!
Tesómnak van ilyen telója és azt mondja minden frissítés után nem ébreszt a teló,lehet ezzel valamit csinálni vagy szoftverhibás? -
bul07
nagyúr
-
Imi1981
veterán
Kíváncsi leszek lesz e lassítás. Régen ez jellemző volt még samsung s advance meg s2 meg talán 1-2 generációval későbbi időkben de szerintem már nem. De majd úgyis kiderül mert én felrakom ha jön. Nekem nem elsődleges telefonom az A70 úgyhogy ha lassítják nem leszek sz@rban. Majd leírom milyen lett.
-
Nordik
őstag
Szerintem most már egész jó lett a szoftver. Kihozták már a maximumot amit lehetett. Én a következő A szériát várom, szerintem az nagyot fog szólni. Ugye az A50-A70 ilyen első széria volt ezekből, az A51-A71ben sokmindent javítottak, tényleg sokkal jobbak. Az A52 meg ugye alapból majd Android 11el illetve OneUi 3al fog kijönni. Szerintem érdemes lesz rájuk cserélni.
-
bul07
nagyúr
Nagyon meglepődnék ha rendes frissítésben megkapná a 11-et a telefon
Én eldöntöttem hogy több frissítést nem rakok fel
Nem hiányzik az esetleges lassításÉs még nem érzem úgy hogy cserélni kéne a telefont, számomra semmi újdonság nem jött ki eddig ami indokolná a cserét
Az akkumulátorra is tartja magát így 16hónap használat után (kopp, kopp, kopp)
douyin videók(Kínai megfelelője a TikTok-nak, egy példa videó), és játék (nem nagy energia igényű) -
n2066
tag
Jött új frissítés j4 a vége, semmi extra...BTJ4-re ugrott a szám a végén a rom-nak, szerintem csak a számokat és betűket léptetik
passzióból, nem venni észre sose semmit az ilyen frissítéseknél. patch is szept 1.
igazából egy új nagy frissítés még itt a lényeg, az android 11, ha megjön jövőre vmikor nyár elején.... ha addig nem kapnánk semmi más update-et az se érdekelne engem. -
Dfc
csendes tag
-
Imi1981
veterán
válasz
üzenetére
Routerrel lehet ezt mrgoldani. Mesh hálózatot kell kiépíteni Mesh képes routerekkel. Csak olvastam róla router fórumban. Ott elvileg valahogy úgy van, hogy nem is vált hanem mintha egy wifi lenne azthiszem. Érdeklődj az otthoni hálózat fórumban itt a pH-n ha érdekel.
Jó dolog csak azért nem kis pénz. Majd egyszer veszek olyan routereket de nem mostanában. -
törölt tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Sajnos nem
Engemis rohadtul zavar, hogy küzd a majdnem nulla térerejü wifin miközben ott virit mellette egy erös másik wifi.
De qrva erdekes, ha mobilhálozaton megy handover az erössebb cellára viszont a wifin erre nem képes.
Vajon miert nem fontos ez a fejlesztöknek.
Hasonlo másjellegü gondom, hogy seholsem tudok állitani pl. Win alatt a szövegszerkesztöben, word v excell vagy bármi, hogy a véletlenül Caps Lockal irt hosszabb szöveget egy gombnyomással kicserélje és kisbetüsitse.
Miért ilyen lehetetlen kérések ezek vajjon
-
hrabanc
tag
Sziasztok!
Be tudom valahol állítani (vagy egyáltalán be kell?) a telefonomban, hogy ha elérhető két vezeték nélküli hálózat, akkor a nagyobb jelerősségűre álljon át automatikusan? Most csak akkor vált át az erősebb jelű hálózatra, ha a gyengébbikkel teljesen megszakad a kapcsolata. -
n2066
tag
Megválnék egy gyári szinátmenetes a70 hez való műanyag hátlap tok tól akit érdekel jelezze felém. Illetve ugyancsak megválnék egy fekete szilikon tpu hátlap tok tól.
-
AthlonXP
őstag
válasz
TaRka94
üzenetére
A kijelzőt elvileg nem, főleg, ha van rajta valami plusz védelem is. Finoman és óvatosan kell csinálni a műveletet, mert a hangszóró rács mögött van egy pici szivacs, ami a por bejutását hivatott megakadályozni a telefonba, ha ezt véletlenül sikerül benyomni, akkor utána könnyebben be tud jutni a telóba a finom por. Szétszedés nélkül pedig azt a szivacsot nem lehet visszahelyezni a helyére...
-
TaRka94
senior tag
Srácok a felső hangszóró nektek is el van koszolódva, ha igen milyen módon lehet ezt kitakarítani?
-
törölt tag
Sziasztok,
Valakinek van valami ötlete vagy tapasztalati megoldása, hogy ugyanaz az idökép vidget (4*1-es) ami az A50esen szépen frissitget a beállitásoknak megfelelöen, az az A70-en miért nem frissit magátol, csak ha rányomok.van mikor egy napos adatokat mutat.
Ujratelepités már megvolt, de semmi javulás -
kovacslevi98
csendes tag
Sziasztok!
Ügyes voltam és beleejtettem a telefont a kádba, és nem működik a kijelző, viszont maga a telefon működik (rezeg ha hívnak, kapok értesítéseket stb.)
Kijelző csere elég lehet, vagy szerintetek az alaplapnak is annyi?
Időm most nincs elvinni szervízhez azért is kérdezem tőletek, addig hadj reménykedjek
illetve hogyan tudnám a képeket kimenteni?
Usb re helyezem akkor engedélyeznem kéne a telefonon a fájl átvitelt, samsung cloudba meg csak úgy engedne be gépről, h a telefonnak küld vmi kódot, de nem tudom megnyitni, mert nem látom a rossz kijelző miatt

-
válasz
RubbishBin
üzenetére
A hivatalos árlista alapján az A szériában 30-35 ezer körül van a kijelző-csere.
-
Imi1981
veterán
válasz
RubbishBin
üzenetére
Hát 35-ért nem kapsz ilyen telót úgyhogy azért megéri szerintem. Hacsak nem akartál amúgy is újat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Jackson elektromos gitár
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

sokkal jobb a fényképező, az ujjlenyomat olvasó, sokkal gyorsabb a rendszer mint az elején.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Engen nem zavar, hogy sokkal nagyobb így a teló, legalább "menőn" néz ki (ez vicc volt)

)