Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
n2066
tag
Hát nagyon lassú a samu a javított frissítés kiadásával. Még várok 2 hetet hátha kijön. Ha nem, lehet teszek egy próbát a 10essel odinnal. Bár nincs olyan újítás a 10 ben ami miatt égető lenne. 9en brutál jó még mindig az ákkuidő és jó gyorsan tölt....
-
AliasB
senior tag
Sziasztok!
Ilyen szűrő van samsunghoz is?
[link] -
Dfc
csendes tag
válasz
attilaxxxx
üzenetére
Én nem tudom, de a gogle-ba beírva "IMS Service" az első találatnál szépen leírják.
[link] -
bul07
nagyúr
Nincs valami olyan beállítási lehetőség hogy alkalmazásonként beállítani hogy mennyire használhatja a telefont, képernyő fényerő meg processzor használat szempontjából
-
attilaxxxx
tag
Mi az a IMS service?
Nagyon erőszakos
-
Dfc
csendes tag
Most kaptam egy frissítési értesítést. [link] De én ezt sem fogom telepíteni. Egészen biztosan várok néhány frissítést 10-hez és majd csak utána váltok.
-
RangerFox
veterán
Valahol be lehet állítani a billentyűzet érzékenységét? Hogy milyen hosszan kell lenyomni, hogy felhozza az ékezetes karaktereket.
-
n2066
tag
Szerintem a következő 10-es már áprilisi biztonsági szinttel jön ki. Még kivárok ... A kínai 10-es már azzal van a sammobile honlapján.
-
bul07
nagyúr
Na csináltam én is egy tesztet 100%-ról
Nem rossz nem rossz de ennél többet bírt, jó 40-50 perccel többet
Viszont lett egy furcsaságom
Egyik pillanatról a másikra nem látta a memóriakártyát
Lehet hogy csak pillanatnyi zavar, mert kivéve a memóriakártyát az adatok rajta vannak most mentem a fényképeket
Utána visszarakom és meglátom mi lesz, remélem csak átmeneti zavar
Lehet utána telefonnal megformázomDe van mit belerakni
[kép] (Samsung ami benne van)Szerk;
Visszaraktam bekapcsoltam és látja a memóriakártyát
Csak valami érintkezési gond lehetett -
n2066
tag
válasz
attilaxxxx
üzenetére
Tehát inkább az Odin féle flasheléssel kellene felrakni? Üzemidő jó mint a 9-en volt? tényleg bug mentes?
-
attilaxxxx
tag
Telefonon frissítettem a hét elején ahogy kijött utána nem sokkal.
Ma reggel odinnal rátoltam.
Azért zongorázni lehet a külömbséget a két telepítés között.
Csak így érdemes verziót frissíteni.
Mindent szépen sorjába raktam vissza és tökéletesen műkködik. -
n2066
tag
válasz
Azharel
üzenetére
megnézetm MD5 és SHA checksum utility-vel, tök ugyanaz a kettő rom.
FireFox1996: esélyes, hogy nem fogják újra írni, hanem esetleg néhány sort beleírtak, hogy ne tegye tönkre a PCB-t. És ennyi. sztem nem lesz újabb... de várok, míg a sammobile honlapon megjelenik a XEH-is, ha igen akkor lehet tölteni .... de kb 4-5 napja automatikusan is felajánlja folyamatosan az OTA.
-
FireFox1996
addikt
válasz
namilegyen
üzenetére
Lehet maga az update folyamatot javították, megnézi, hogy megfelelő-e az alaplap, ha ok, az eddigi Android 10-et feldobja...
-
TaRka94
senior tag
Nekem sokat javult a 10, állítgatások után. Egyéb kapcsolat beállításoknál kikapcsoltam a rich communications-t meg hogy a bluetooth ne kersgéljen. Szerintem ez is sokat segít.
-
n2066
tag
Ez akkor bátran telepíthető, vagy várjunk még inkább?
-
válasz
namilegyen
üzenetére
Azért nem jelez, mert ugyanazzal a kóddal jött ki ismét, mint amit korábban feltettél.
-
n2066
tag
válasz
namilegyen
üzenetére
Tapasztaltál vmi rendellenességet a 10-en? én igen, azért álltam vissza 9-re.
-
balinlin
senior tag
Én felraktam, és nem is tiszta telepítés volt. Egyelőre nagyobb különbséget nem látok.
-
bul07
nagyúr
Amúgy lehet kivárok ez első frissítésig hátha javítanak az üzemidőn, hátha közel van már a frissítés
Csak egyre halványul a 9-es jó üzemideje és így az igény is a visszatérésre, de nagyon bánom hogy nem vártam ahogy szoktam és túl hamar frissítettemEgy ajánlás
Ha valaki akarna 2m töltő kábelt akkor 1.75$ most vehet
Itt linkeltem hogy hol
Én vagy 9-10 hónapja használok ilyenből 2m verziót, simán megy a gyors töltés -
n2066
tag
mit a faék... csak oda kell figyelni., előtte utána FR-t kell csinálni, de az odin magátol ezt megcsinálja utána, ill. frissítés közben. amúgy 10-es egyre több orszáűgban elérhető, de a build számai ugyanazok.... bizonytalan vagyok, hogy most lett-e javítva vagy nem a sok bug...
-
n2066
tag
Ezt találtam, ez A50, de ugyanez a módszer az A70-nél is. Csak előtte töltsd le és csomagold ki egy mappába a 9-es XEH romos pie-t. Odinba meg a megfelelő részekhez linkeld be a kicsomagolt fájlokat a sima csc töröl mindent, én azt használtam
https://www.youtube.com/watch?v=Y9LyZY8BSKE -
bul07
nagyúr
Az a baj hogy minden telefon más környezet
Nem egyeznek a rajta lépő appokNálam a 10-es ugyan azok appok mellet, sőt néhányat töröltem már és pár aksi figyelő került fel amit itt ajánlottatok
Jobban merülEgy két nem optimalizált app miatt is jobban merülhet
Nálam jobban is merül, és egy játéknál nagyon feltűnik hogy 30perc játék alatt több százalékot esik mint régen
Nincs valahol egy videó lépésről lépésre hogy hogy kell visszarakni a 9-es verziót, nagyon fázok ettől de lehet meglépem
-
n2066
tag
elkezdődött... M-A705U- verzióra már van új 10-es május 3-i kiadás
-
n2066
tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Köszi az infót. Ez annyira a Te adatai alapján nem vészes különbség. Igaz még majd (gondolom és remélem) tovább optimalizálják a 10-est és ez javulhat. A 9-es egy kiforrt rendszer már. Nekem 10-en kb. 6 óra volt csak a SOT.
De még várok én is a telepítéssel... -
n2066
tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Én a gyors akksi merülés miatt tettem vissza a 9-est. Neked mennyit merül a 10-esen? ugyanolyan jó, mint a 9-en?
-
n2066
tag
Érdekes még, hogy a frija samsung firmware letöltő progi is ugyanezt találta. Kb egy hete ellenőriztem, akkor semmit nem dobott fel. Sztem kiadták újból, mivel a PCB-t megölő hiba lehet elhárult, vagy véletlen... ki tudja. Viszont fura, hogy nincs semmi a Sammobile firmware oldalain, csak a 9-es droid verziók minden régiónál.
Indulhat a verseny, ki meri előbb telepíteni
, aztán lehet beszámolni a tapasztalatokról 
Esélyes, hogy ez marad a végleges 10-es, aztán jönnek júniusban az első foltozások....Akkor lehet, hogy majd odinnal lesz érdemes flashelni, tisztán...
-
n2066
tag
Nálam is felhozza, de kivárok újabb kiadásig. Ez a hibás verzió még
-
n2066
tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Szia! nem akarom kolléganőd kedvét szegni, de ha nem eredeti samu vagy gyári a tok, akkor nem fog működni. Nekem is volt hasonló, és semmi nem működött. Igaz itthon vettem, visszaküldtem, visszaadták a pénzt, hála égnek. Amúgy a beállításokon belül a speciális funkciók --> tartozékoknál lehet
-
storm4
aktív tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Eddig nem volt a kilencessel gond.
Olvasom, hogy gond volt az előző tizessel, de kíváncsi vagyok mi lesz. -
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
kolleganőm vett a telefonjára "okostok"-ot Kínából. Ezeket be kell állítani külön, ha igen, hol tudom ezt megtenni?
-
storm4
aktív tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Majd kiderül...
-
n2066
tag
válasz
attilaxxxx
üzenetére
sztem jól teszed...
-
n2066
tag
válasz
attilaxxxx
üzenetére
És eddigi tapasztalat? jobb mint volt a "régi" 10-es?
-
n2066
tag
válasz
attilaxxxx
üzenetére
Szia! Ezt honnan tudod? Sehol a neten nincs még nyoma, legalábbis külföldi fórumokon sem olvastam róla. Sztem max júniusba várható-...
-
attilaxxxx
tag
Itt a 10 es megint
-
Imi1981
veterán
-
TaRka94
senior tag
Srácok szerintetek miért szakadt meg itt a mérés? Volt már ilyen múltkor is, nem volt kikapcsolva a telefon.

-
FireFox1996
addikt
válasz
csonkadavid
üzenetére
Nem használom.
-
csonkadavid
tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
És használsz Aod-t? Nekem be van kapcsolva. Így kb 1.5 nap 5-6 óra kijelző idővel. Nem volt Fr. Nem is érzem szükségét.
-
Dayerdroid
tag
Semmivel kivéve ha nincs térerő, akkor sokkal jobb.
-
hogabesz
aktív tag
Telekomtól jött egy üzenet, hogy aktiválták a VOWIFI szolgáltatást. Még nem próbáltam mivel jobb mint a sima telefonálás.
-
TaRka94
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Ahha hát nekem jobb az a 4-5,nekem is annyi előtte volt hogy 10et is levett. 9en igen csak 1-2% volt.
-
FireFox1996
addikt
Egy tip, hogy jobban felismerje az ujjlenyomat olvasó (nem tudom, hogy korábban volt-e róla szó):
1. ugynazt az újjadat 2-3-x veszed fel, mintha különbözőek lennének.
2. az appok/package-nél kapcsold be, hogy rendszer csomagot is mutassa, és keresd meg a *biometrics* csomagot, és az Optimized battery usaget kapcsold ki.
3. Talán még ez is segít: a Display menüjében a "Touch sensitivity" kapcsold be.A fentiek után 10-szer egymás után próbáltam feloldani, és 10x sikerült. (előtte néha-néha nem sikerült)
(#3921) TaRka94: nálam mindig így van beállítva, de Android 10-en nem segít. Egy este alatt (8 óra) ált. 5%-ot evett, Android 9-en meg 1, max 2%-ot.
-
FireFox1996
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
-
TaRka94
senior tag
Ajánlom figyelmetekbe, főleg akinek merül a telefon álltában.
link -
bul07
nagyúr
válasz
FireFox1996
üzenetére
Ha nem piszkálom akkor az enyém is sokáig bírja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem az a bajom hogy ugyan úgy használom mint a 9-es idejében és ahhoz képest kevesebb a kijelző idő
-
FireFox1996
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
-
Z.Leon
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Párom telefonja, A70, tegnap sikeresen landolt vegyszeres vödörkébe, természetesen a csatlakozóval lefelé. Mire észrevette, kb 4-5perce ázott a Domestosban.
Szárítással, rizzsel, silicagel-lel is próbáltuk, ma hajszárító és levegő áramoltatással... a csatlakozók ki lettek fújva, a töltést felveszi, a számítógép látja, de a kijelző sötét, és a visszajelző led sem világít.. Smart Switch látja, de nem éri el, mert nincs bekapcsolva a fájlátvitel(ahhoz meg aktív kijelző kell). A bekapcsoló gombot nyomkodom, és a kamera működik, képet is csinál, a hangjából illetően. Van-e valami módja hogy ki tudjam kapcsolni?
Köszi a segítséget! -
TaRka94
senior tag
Összefoglalóban nincs benne a 9re visszatérés ugye? Gondolkozok rajta de lehet még egy frt megpróbálok. Jobban merül érezhetően.
-
törölt tag
Sziasztok. Búcsúzom a topictol, tegnap sikeresen eladtam a telefont. További hiba mentes működést kívánok nektek.
-
Prünyike
friss újonc
válasz
csonkadavid
üzenetére
Szia, mér azon is túl vagyunk. Beszéltünk a Telekommal, látjátk a hálózaton, nem tudják, mi lehet a baj. A szerviz pénteken adta vissza a telefont, szerintük hibátlan, mindenre tesztelték. Most a Samsunggal beszéltem, nincs olyan, hogy egy számot/kártyát blokkolna a készülék, ha lenne, mindet blokkolná. Nem tudják ők sem, hogy mi lehet a baj. Volte, új SIM, PUK, kikapcsolás, másik foglalat, hálózat visszaállítás...minden volt már.
-
-
Prünyike
friss újonc
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, hátha találkozott már valaki ezzel a problémával és tudja a megoldást.
Egy frissítés után nem töltött a telefonom, elvittük a szervizbe, megjavították. A telefont elhoztuk, szépen töltött is, viszont amikor hívtak, alig hallottak engem, szakadozott és én sem hallottam a másik felet, csak akkor, ha kihangosítottam. Skype hívásnál nem jelentkezett ez a probléma, nem kellett kihangosítanom, tökéletesen hallottam és engem is hallottak. Kicseréltettük a kártyát, de a probléma maradt. Azért nem gondolom, hogy a telefonnal lenne gond, mert más kártyát raktunk bele és azzal tökéletesen működött, ahogyan az én kártyám is működik más telefonnal. Ha visszatesszük a kártyát, jelzi, hogy nincs hálózat, hívni sem lehet engem, én sem tudok telefonálni. Nem értek hozzá, de olyan, mintha blokkolná a kártyámat a telefon. Hívtuk a szervizt, azt mondták, tesztelték mindenre és semmi baja a hangszórónak/mikrofonnak. Annak szerintem sincs, mert csak az én kártyámmal nem működik. Egyébként semmi baja, mindent lehet vele csinálni, csak telefonálni nem, amire elvileg tervezték. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm szépen a segítséget! -
FireFox1996
addikt
-
AthlonXP
őstag
Jól van, köszönöm a válaszokat!
Eddig nem találkoztam ilyen dologgal, más telefon esetében sem, azért volt meglepő..
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem menőzök . Amúgy így közepes energiatakarékos módban mindig 10 óra körül mozog . Sőt a három napos hétvégén ilyen is volt
Szárítással, rizzsel, silicagel-lel is próbáltuk, ma hajszárító és levegő áramoltatással... a csatlakozók ki lettek fújva, a töltést felveszi, a számítógép látja, de a kijelző sötét, és a visszajelző led sem világít.. Smart Switch látja, de nem éri el, mert nincs bekapcsolva a fájlátvitel(ahhoz meg aktív kijelző kell). A bekapcsoló gombot nyomkodom, és a kamera működik, képet is csinál, a hangjából illetően. Van-e valami módja hogy ki tudjam kapcsolni?
Köszi a segítséget!