Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
danyboy1978
csendes tag
Szia!
Ugyenez volt nalam is.
Itt még csak ketten vagyunk ezzel a problemaval, de kulfoldi samsung forumon 20 oldalon keresztul panaszkodnak.....a legutolso frissites ota csinalja mindenki erre panaszkodik.
Aki viszavitte garanciaba alltalaba hardveres hibanak vettek. Sok embernel vissza is tert a problema.
En visszavittem garanciaba,hiaba magyaraztam a sracnak nem foglalkozott vele....azt mondta meg senki nem panaszkodott...most hoztam el....kivancsi leszek meddig lesz jo.
Usb csatit es valami boardot csereltek.Mondjuk en nem hiszem hogy tobb 10 embernel egyszerre ugyanaz a hiba lepne fel egy frissites utan....
-
pjm
csendes tag
-
Dan77
tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Érdekes. Nekem valamikor 2-3 napig nem jelenik meg, aztán többször is. Az eszközkarbantartó lefuttatása után is meg töltés töltés után is.
-
V@ns
aktív tag
Valami botrányosan szar a telefon így. Egy óra alatt, mobilnet ment és nem nyomogattam, zsebben volt, mégis merült 10%-ot, langyos a hátlap felső része.
Valami tipp? Ez így egy rossz vicc... naponta tölteni kell. -
hatala
tag
válasz
Tomyyy21
üzenetére
Szia.
Feleségem K Astrájában szoktam használni Note 8-cal, ott tökéletes.
Érdekes módon az A70-nel sokszor ledobja az Android Auto.
Mondjuk itthon régióban nem is megy hivatalosan az Android Auto.
Először én egy új Huawei usb c kábellel próbáltam, de nem volt jó, majd a Note 8 gyári kábelével, na azzal simán megy.
Tehát szerintem a megoldás egy gyári Samsung usb-usb-c kábel - ez szinte biztos, mert a kábel csatlakozóban lévő chip és a telefon közti támogatásával van a gond, tölteni fog, zene is átmegy, de többi kommunikáció nem.
Próbáld meg az autó fejegységét is frissíteni wifi-n, valamint azért nézd meg a telefonodon is, hogy van-e újabb Android Auto app, mert az app-od nem fog magától frissülni itthon. -
V@ns
aktív tag
Köszi mindenkinek a tippeket és infókat!
Idő közben megtaláltam, hogy melyik package okozta ezt a gesture problémát, most már újból működik.
-
krisz727
tag
Újkorában merült nekem is.napközben zsebben volt délutánra 3.5 óra képernyőidőt mutatott úgy hogy kb 1 óra se volt ez.ujjlenyomat akart nyitni folyamatosan, meg emelésre bekapcs volt aktív.estére simán 50%alá ment.kikapcsoltam ezeket,na azóta 80 alá épphogy bemegy egy nappalos végén.aktivitásmérő nyitja,munkahely lakás hozzáadva a nyitáshoz.ujjlenyomatot nem kér így de aktiv
-
pjm
csendes tag
Ez több mint 500 méter különbség az "otthon" hoz képest... 10-ből kilencszer. Újraindítás volt.
-
pjm
csendes tag
GPS mennyire pontos nektek? Stabilan több, mint 500 méterre rak le otthonról. Holnap megyek máshová, kipróbálom, de ilyet a Huawei nem csinált soha előtte.
-
Dan77
tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok!
-
negroo
aktív tag
sziasztok a xda fórumon látok root ami nem veszik el a garancia ha rootolom? Köszönöm
-
Dan77
tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Nekem is! Mármint az sd-kártyás üzenet, minden töltéskor megjelenik. Pedig már párszor csatlakoztattam és leválasztottam az sd kártyát...
-
adik
őstag
Nem azzal van problémám, hogy gyorsan merül az akku, hanem azzal, hogy miért: le-fel ugrál az usb csatlakozás értesítése - pedig usb kábel közel-távolban nincs. Mivel melegszik, és nagyon gyorsan merül az akku, ezért lehet, hogy a töltés vezérlésének hardvere adta meg magát. Amúgy a töltést felveszi szépen. Amúgy a hét elején még másfél-két napot bírt nálam, aug óta van meg a készülék.
Teljes törlés és helyreállítás sem segített, sem pedig pár órányi kikapcs., ahogy az sem, hogy a behelyezett kábelnél fogva a csatlakozót megmozgattam kicsit. -
V@ns
aktív tag
Akkutól én többet vártam, nem vagyok megelégedve. Valamelyik nap nyomkodás nélkül több százalékot merült indokolatlanul (igaz nem volt meleg a teló). Ezért nyomtam egy debloat-ot a Samu appokra, de ma 10-kor vettem le, volt fél óra Waze, fél óra netezés, wifi mobilnet gps és 57%-on van.
Lehet én is nyomok egy factory reset-et ha nem változik a helyzet.
(Vagy nagyok az elvárásaim?) -
adik
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Te mire jutottál vele?
Vendégek voltak nálunk, így nem is értem hozzá a telefonhoz, és langyos, az akku meg 100-> 61%-ra esett bő 3 óra alatt. (Nem, semmi enm fut és nem is ragadt be a háttérben.)
Asszem most jön egy gyári visszaállítás. -
bul07
nagyúr
Olyan mint amit már linkeltem csak én máshonnan vettem akciósan
Nekem ez van és akciósan US$1.69 vettemAlin annyi szerintem a különbség hogy nincs márkája [link]
Amúgy az alis értékeléseket elnézve még a doboza is majdnem megegyezik, sőt lehet ugyan az csak ép ezekre nem szitáznak nevet -
krisz727
tag
-
adik
őstag
Halihó,
Másodpercenként megjelenik az USB csatlakoztatva, majd eltűnik, miközben semmi nincs a telefonba bedugva. Törött kijelző miatt nem garanciális a készülék. Tudtok valami ötletet esetleg, vagy egy jó szervizt?
Ideiglenesen ezt nem tudom tiltani?
Köszi -
bul07
nagyúr
Hátlap védelmére meg ezt ajánlom, sőt erre még rá is ragaszthatod

Nekem az ilyen szélőzőrács rögzítés nem vált be, ha rajta volt a telefon rosszabb úton engedett és kezdett lötyögni
Rugós rögzítéssel ilyen nincs -
V@ns
aktív tag
Na, végigmentem két XDA topik Samsung listáján, ami "safe to debloat" elvileg.
Plusz töröltem még az üzenetküldő, névjegyzék, óra és számológép appokat is, de azt app inspectorral néztem meg, mi a package neve.
Jelentem nem működik az ujjfelhúzásos kezelésnél a multitasking, csak ha gombok vannak, akkor hozza elő. Viszont akkor sem az új task választót, hanem ezt a Nougat-Oreo féle egymás mögött vannak az ablakok és pörgeted őket designnal jön be.
Ha valaki tudja melyik package okozta, visszatenném....
de tartok tőle hogy a nagy Samsung app drawer/homescreen packban volt benne. -
V@ns
aktív tag
Na igen, csak féltem a hátlapját a telónak.
Ki gondolná, de egy ilyen Spigen tartóm van.
-
bul07
nagyúr
Több éve használok mágneses tartókat és még sose ragasztottam fel a fém lapot
Egyszerűen berakom a telefon és a tok közzé, nem mozog el fixen van és simán fogja a mágnes isÉn ezt tudom ajánlani mindenkinek
Irányra állítható, rugós a felrakása, stabil cucc -
V@ns
aktív tag
Van egy mágneses autós tartóm, szellőzőrácsra rakható, de a fém lap örökre ragasztva marad a tokon vagy telefonon... ez nem tetszik.
Valakinek van tapasztalata konkrétan ezzel vagy ehhez hasonlóval? Kerülném ezt az örökre ragasztós dolgot.
Ami fontos: legyen állítható a dőlésszöge, ezért kell ez a golyós állítható cucc. Ablakra rakós nem jöhet szóba, direkt a szellőzőrácsra raknám, nyaranta tudom ott hűteni a telót ha töltőn van és megy a Waze (meg ne zavarja a látóteret se). -
pjm
csendes tag
Ha pl Kökin vagy a Nyugati környékén járok hamarabb ott is van valami fólia megoldás, vagy menjek inkább sárkányiába? Monori vagyok....
-
pjm
csendes tag
Nálam volt. Vagy a rendszer felállást üdvözölte, nem tudom.
Más, még mindig a legegyszerűbb a fővárosban a sárkány centeres megoldás fóliára, ami jó is és megfizethető is?
-
pjm
csendes tag
Sziasztok! Most lakom be az új jövevényt. Két kérdés. Bekapcsoláskor a hangjelzést hogy lehet kikapcsolni? A hang beállításoknál nem találtam.
A másik talán még izgatóbb dolog, bal felső sarokban az akku töltöttséget csak ikon jelzi, százalékosan nem írja (a kezdőlapon). Hogy lehet azt előcsalogatni? A készülék tuti tudná, mivel az AOD-n kiírja.... -
krisz727
tag
válasz
Dayerdroid
üzenetére
Ha 100on van és töltőn is van ,majd ha nyomkodom majd leugrik 99re akkor bevillan a töltés
-
Dayerdroid
tag
válasz
csonkadavid
üzenetére
Igazából a telefonba épített töltő minősége a perdöntő. Volt olyan telóm azt hiszem valamelyik régebbi voda amelyik töltés után úgy lekapcsolt hogy csak az akksi lemerülése után kapcsolt vissza vagy ha lehúztadcés visszadugtad.
-
válasz
fortnight8
üzenetére
Megráztam, nincs semmi hang.
-
Tannen
tag
válasz
Packersbay
üzenetére
Nekem akkor csinálta ezt, amikor az aodnotify appot használtam, mert az belenyúl a telefon AOD működésébe.
Mióta kitöröltem, azóta szépen működik. -
hrabanc
tag
válasz
Packersbay
üzenetére
Nem lehet, hogy a Bixby Routin kavar be?
-
csonkadavid
tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Most hogy mondod, úgy látom kivették belőle. Beállítasok megjelenés fül alatt volt. Elforgatva nincs status bar.
-
Dayerdroid
tag
Szerintem meg abszolút mindegy. Télen kell vigyázni inkább szerintem, mert a hideget nagyon utálja, belső zsebben vagy ilyesmi. A j5 2016-om akksia 3 évesen is nagyon szuper volt pedig én szeretem kihasználni a kapacitást.
-
bul07
nagyúr
válasz
üzenetére
Egyesek azt vallják hogy nullára meríteni és fullra tölteni (kb így 15%->100%-ra)
Ez egyáltalán nem kíméli az akkumulátort, hamarabb gyengülhet az akkumulátor
(Nem véletlen hogy az elektromos autókat se érdemes fullra tölteni)Meg van a másik tábor aki azt vallja hogy több kisebb töltés nem annyira ártalmas az akkumulátornak, és sose kell figyelni hogy mennyi van benne
Ez kb úgy néz ki hogy 50% alatt bármikkor mehet töltőre és 80% környékén simán levesziÉn a másodikat vallom és így is töltöm
-
törölt tag
Üdv
Ma vettem Samsung Galaxy A70-et és kérdésem volna: telekomos hölgy épp mondta volna hogy ezt már nem hagyományos módon kell tölteni de mikor belekezdett hogy hogyan töltsem, elhívták. visszajövéskor elkallódott a mondandó, másra tértünk át. Tehát szeretném tudni: miképpen töltsem (ujként és a jövőben is). -
Csocsesz75
őstag
válasz
csonkadavid
üzenetére
A70 esetén hogyan tüntethető el a statusbar gyári böngészőnél? Nem látok a beállításokban ilyen lehetőséget.
-
Dan77
tag
válasz
Packersbay
üzenetére
Nem tudom a válasz, de nem is tudtam hogy lehet időzíteni az AOD-t. Pedig ez hasznos beállításnak tűnik...
-
törölt tag
válasz
Regina 1996
üzenetére
mit raktál rá fel párnapja , ami eddig nem volt rajta és ami ébrentartja a kijelzőt vajon?
-
Regina 1996
friss újonc
Sziasztok. Miért van az, hogy pár napja folyamatosan világít a telefon kijelzője, még akkor is ha le van zárva?Samsung A70
-
Neo1050
tag
A legutóbbi frissítés óta az ujjlenyomat olvasás tökéletesen működik!
-
Packersbay
tag
Sziasztok!
Nektek is visszaugrik az AOD beállítás alapértelmezettre?? Beállítom ,hogy az AOD 7:00-22:00-ig legyen kint a képernyőn. 3-4 napig így is marad utána magátol visszaáll 7:00-24:00-ig tartó beállításra.
-
Teal'C
veterán
Éjjel nem töltöttem 3%-ot merült, így kizárt hogy beragadt valami.
-
Teal'C
veterán
Nincs beakadva semmi, csak olyan progikat használok amik már jól beváltak. Eddig nem volt ilyen.
-
legínyek
csendes tag

-
Teal'C
veterán
Sziasztok
Csatlakoztam ide egy fekete készülékkel.
Az lenne a kérdésem hogy ha sokáig böngészek vagy játszom kb 15-30perc akkor a telefon felső része felmelegszik és a kijelző fényereje lemegy magától. Eredetileg is csak kb 70% on van.
Vigyem szervízbe vagy ez "elfogadott" -
ben11
őstag
válasz
fortnight8
üzenetére
Kis kocogtatásra halkan zörög, de más korábbi telefonomnál is előfordult ez. Szóval nem zavar.
-
Nerd
aktív tag
válasz
fortnight8
üzenetére
Igen, lehet hallani. A kameranak van ilyen hangja. Mas telefonomnal is volt ilyen, ez nem gond, teljesen normalis.
-
balinlin
senior tag
válasz
fortnight8
üzenetére
én hallok valamit, de az s6-nál már úgy megszoktam, hogy szinte fel sem tűnik
-
n2066
tag
A régi 3 éves Huawei P9 plus usb type c kábelével is tökéletesen működik PC-re kötve is.
-
n2066
tag
válasz
fortnight8
üzenetére
Szia! Már rázogattam és is, de semmi zörej vagy kattogás, még kicsi sem. A régi huaweiem zörgött, mint állat, de jó volt. Csak akkor ha hanyagabbam teszem le kemény helyre, hallani valami halvány pici zörgésfélét. Ez a kamera optika állítólag. sok telefonon zörög hangosan, itt nem legalábbis az én A70-esem nem zörög.
-
fortnight8
újonc
Sziasztok,
A70 tulajoktól szeretnék érdeklődni, hogy ha megrázzák a készüléket, akkor hallanak-e halk lötyögést, a hátsó kameráktól?
Köszi
-
bul07
nagyúr
Figyeld ezt a fórumot
Sokszor van linkelve akciós Type C kábelNekem ha nincs itthon 5-7-10$ akkor egy se, meg úton is van pár darab

-
V@ns
aktív tag
Besz*rok. Elhoztam a melóhelyről a szakadt, foszladozó, egyszer már szigszalagozott type-C kábelemet, és azzal egyből megy (ugyan abban az USB portban ahol eddig próbáltam).
Örök rejtély....

Köszi mindenkinek!
Egyezzetek ki egy döntetlenben aztán annyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr Bubo