Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor esett a hétvégén
- Apple Watch
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
FireFox1996 #3886 üzenetére
Az altatás ki volt kapcsolva gyárilag.
viszont az optimalizásálnál legyen pipa vagy ne?toto: Ez igazából működik, de nekem ez úgymond félmegoldás.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
FireFox1996 #3882 üzenetére
normálon van már néztem.
Csak a játékot zárjs be.toto0560 kipróbàlom.
szerk, ott nincs ilyen...
-
tzsolesz
nagyúr
Sràcok, ha èn nem zárok be egy játékot, akkor ő miért zárja be a háttérben?
Most ott tartok hogy hasznàlhatatlan lett a telefonom.
Most én ezzel a szarral mit csinàljak? Basszam a falhoz?
Most vehetek másik telefont, ez 2020 ban így kevés, és szar is. A frissítés megölte a telefont..... -
tzsolesz
nagyúr
Miért lövi ki ilyen hamar a Hill Climb racing 2-őt a memóriából. Előtte jó volt. Most csetelek egyet, vagy bármi kis szart megnyitok, újra betölt a játék, és nem dobja elém a lerakott állapotot.
lehet ezt orvosolni?
Minek adták ki ezt a szart rá? az akksi időm kb 30%-al szarabb lett. na neeeee.döntöttem, valahogy megy vissza rá a régi...... csak nem tudom, hogy kell, mert knox ugyebár...
-
tzsolesz
nagyúr
Sràcok, lefrissítettem a telót,.mert már untam hogy folyton előugrik.
Nàlam zavaró az új animációs rendszer. Ki lehet ezt kapcsolni? Szerintem lassítja a telót.
Ami viszont brutál nagy gond, hogy a gametools ból eltűnt a videórögzítés. Amit minden nap többször hasznàltam. Ezt működésre lehet bírni újra?
Visszalehet menni a régi rendszerre? Mert az új kritikán aluli.... -
tzsolesz
nagyúr
Úgy néz ki megtört a töltő csatlakozó a telóban. Minden töltővel csak kitámasztva tölt, nagy nehezen. Erre érvényes a garancia? nem is értem, hogy csak eddig bírta?
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Melyik a legújabb gcam a telóra, ami gyönyörűen működik is?
Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok. -
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
toto0569 #1149 üzenetére
Jaah, ok, most nincs pénz, ez csak szükkségállapot.
Vagy ez legyen szerinted?, ez nem olyan bunklszli, viszont lehet hogy nem is áll rajta olyan feszesen. Nem ismerem.....
-
tzsolesz
nagyúr
Srácok, azt szeretném, ha a telefon védve lenne egy esetleges eséstől pofára, vagy sarokra.
Ezt a tokot szeretném hozzá megrendelni. Szerintetek ennyit megérhet? Jah, és nem 3 hét múlva kell, hanem lehetőleg péntekre..... Ezért is magyar bolt. Ezzel párhuzamosan amúgy adok le rendelést külföldi oldalon is, majd azt is megmutatom. Vagy már mutattam, kb. 20 hsz-al feljebb.
-
tzsolesz
nagyúr
Srácok, eddig kb. 4db Gcam verziót szedtem le, egyik sem működik tökéletesen, vagy csak nem tudom rendesen beállítani.
Megkérhetnék valakit, hogy dobjon meg egy valóban jól működő verzióval (éjjeli mód nem érdekel, leginkább a HDR+ ami fontos lenne hogy jól működjön), és adna hozzá egy kis instrukciót, hogy hogyan is állítsam be, hogy ne fagyogasson, és szépen működjön?Köszi.
-
tzsolesz
nagyúr
Beléptem a klubba én is.
Hát használni is alig merem. olyan érzés, mintha kiakarna mászni folyton a kezemből.....
Úgy döntöttem valami olyan tok kéne, ami nem csak a karcoktól védi, de egy kisebb esést is tud tompítani.
Tehát ezek a hajlékony vékony szilikon tokok nem jók. Mondjuk én ezt sem nevezném biztonságosnak, de basszus a telefon mérteiből adódóan, ha olyan veszek mint most az S6 edge-emen van, tényleg két kézzel kell fognom.
Ezt néztem ki. Mi a véleményetek. Meg üveg fóliát is ajánlhatnátok hozzá, olyan ami nem túl drága.....Jöhet a wish-ről még pár tok ajánlás.
-
tzsolesz
nagyúr
Uhh, mindenkinek köszönöm a reakciót. Gyorsak voltatok.
Picit filózok rajta még, aztán elválik. Csak is a kamera amiben gyengébb ezek szerint.
Mondjuk ha a Gcam jól szuperál, akkor az sem lesz akkora hátrány. Bár a lencsét a Gcam sem tudja kicserélni benne ugye..... -
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. A Telekomnál jelenleg melyik verzió kapható ebből a telóból?
Ott azt írja SM6150. Utánajártam, hogy ez a Snapdragon 675. Viszont az nem lehet 4x2Ghz + 4x1,7ghz felosztású. Valami nem kerek.
Tehát a kérdésem, a GCam miatt, a telekomnál biztosan a Snapdragon 675-ös A70 kapható, vagy amit Ő ír a magok felosztásáról az csak elírás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- BorosPoH!ár
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest