-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #5118 üzenetére
Ja bocs azt hittem már nincs is meg a telefon
Igen a beállításokat nagyon át kell böngészni egyesével mindent főleg a google beállításokat mert ott vannak meglepetések. Mondjuk én a böngészőből be sem léptem a google fiokomba pedig néha megkérdezi. De mondom mi a fenének lépjek be a böngészőből külön?! Azért hogy még onnan is gyűjtögesse az adataim?! Na persze...
A chrome böngésző ezért is problémásabb mert az gyűjti az adatokat rendesen!
-
Francisco
csendes tag
válasz
szemesi69 #5104 üzenetére
Nem vagyok semekkora guru csak egy hétköznapi telefonhasználó aki megírta itt a fórumon, hogy nagyon sokkal gyorsabban merül a telefonja a 6-os androiddal. Te kezdted azzal, hogy akinek gyorsabban merül az aksi ja annak beállítási baja van mert a frissebb android tökéletes.
-
robyg
senior tag
válasz
szemesi69 #4985 üzenetére
A kiest nem állítottam le ezek szerint le kellett volna.
Ezt a részt úgy csináltam ahogy mondtad:
"Nem írtad le részletesen, gondolom odin elindít, betallóztad a a kicsomagolt romot a megfelelő helyre, aztán download módba tetted a telefont, hangerő le+home gomb+bekapcsoló gomb, majd rádugtad kábelen a pc-re, valamelyik com port szines lett, mert utána lehet indítani ha felismerte."
Mikor kiírta ezt a hibát nem tudtam kikapcsolni. Egyedül download módba tudtam csak rakni.
A kikapcsoló gombra egyáltalán nem reagált.A samsung accountot nem lehet kihagyni mivel ahogy irtad le van lockolva.
-
robyg
senior tag
válasz
szemesi69 #4976 üzenetére
Csövi.
Először is leszedtem a romot innen magyar vodásat.
Odin 3.11.1es verzióval raktam AP "fülnél" volt bepipálva. Autoreboot meg Reset time pipálva.
Már majdnem felrakta de a végén kiírt egy hibát hogy nagy a képfájl és megszakadt a felrakás.
Kiirta ezt a hibát:
firmware upgrade encountered an issue.
Please select recovery mode in kies and try againA kiessel sikerült kijavítani de mikor kezdeném belakni kéri a samsung accountomat:
Az eszköz rendellenes gyári visszaállítás miatt zárolva lett. Annak bizonyítására,hogy Ön az eszköz tulajdonosa,jelenkezzen be abba a Samsung fiókba,amelybe korábban már bejelenkezett az eszközről.Beírom neki az azonosítómat meg a jelszómat de azt irja a feldolgozás meghiúsult.
Factory reset volt ugyanúgy kéri.
Windows 7 Professional amiről felraktam.
-
Zso83
tag
válasz
szemesi69 #4931 üzenetére
Nekem független 5.0.2 van még, és ugyanúgy néz ki, annyi különbséggel, hogy az Adathasználat szónál a t betű új sorban árválkodik, szóval rosszul van tördelve egy csöppet...
Mellesleg kíváncsi vagyok, hogy a függetlenekre mennyi csúszással fog kijönni az új rendszer... -
Zso83
tag
válasz
szemesi69 #4921 üzenetére
Szia!
Én a múltkori 5.0.2-re való frissítésnél, elfelejtettem utána factory resetet nyomni, de azóta lekopogom semmi hibát nem észleltem. Majd ha lesz függetlenre is, mindenképpen nyomjak egy resetet a befrissítés után?
( Ja, és ne frenkizzéééé má itten a friss rendszereddeeee! Csak vicceltem...)
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #4834 üzenetére
Nem igazán bízok az ilyen alkalmazásokba mert csak feleslegesen futnak azok is a háttérben. Egyszer feltettem amikor először ezt csinálta de semmire sem jutottam vele :/ ugyan azt tudta csak mutatni amit a gyárinál is látni. Aztán meg havonta talán egyszer csinálja így tök felesleges is lenne mert nem tudom mikor fogja csinálni legközelebb addig meg nem akarom, hogy tök feleslegesen fusson a háttérben.
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #4832 üzenetére
Én sem tudom mitől csinálja ezt néha :/ de még csak fb alkalmazás sincs telepítve! Amikor megnéztem a futó alkalmazásokat akkor sem találtam semmit ami nem gyári és futna. GPS nincs bekapcsolva sem szinkronizálás. Fura ez, hogy néha megbolondul ok nélkül aztán meg jól müködik anélkül, hogy bár mit változtatnék :/
-
Kroni1
veterán
válasz
szemesi69 #4821 üzenetére
Azt hogy tudom megnézni?
A grafikonon szépen aludt éjszaka, végig hűvös volt és a cpu freki is végig alacsonyan, szoval ugy látom nem ébresztett semmi..
bepe: A restart-al én is rengetegszer próbálkoztam, sőt wipe cache is volt már, de az sem segitett. Lehet én is letiltom a play-t, nem tudom az mihez kell, remélem nem használok olyan appot ami nem megy nélküle.
-
Kroni1
veterán
válasz
szemesi69 #4816 üzenetére
Köszi! Ezt felteszem, fut a háttérben és egy lemerülési ciklus alatt ki is derül, hogy mi fogyaszt? Vagy többször érdemel feltölteni maxra és utána nézzek statisztikát?!
A GPS-t az utóbbi időben bekapcsolva hagytam, azt gondolva, hogy csak akkor merít ha valami használja is, de hát ugye a háttérben itt minden szeretné használni még ha letiltottam amit tudtam akkor is.. Most megint kikapcsolom minden használat után, úgy látom h kicsit jobb lett a helyzet. Szerintem a 2SIM miatt is merül jobban mint az előző telóim, Éjjel azok csk 2-3% merültek, ez meg akár 15%-ot is.
A legutóbbi töltés óta szinte csak idle-ben van a teló, és a gyári akkumlátorhasználat statisztika szerint a google play services eszi a legtöbbet, 14%-ot. Ez lehet hogy valami google play bug nem? A GSAM szerint viszont nem tűnik rossznak a statisztika, legalábbis én nem látok gyanúsat:
-
lgvelho
tag
válasz
szemesi69 #4787 üzenetére
Azóta újra próbálkoztam és kiderült, hogy az MPE látja a képeket csak nem az sd- kártyán hanem az Internal memory-ban. Hogy miért? Aztán elkezdtem átpakolni, de az első kb. 40 kép után kiírta hogy OBEX Error és lefagyott. Ilyet se láttam még.
A másik módszerrel (Smart Swich csak a driver és utána simán) a Total Commander nem is látja a telót a pc-n. -
palimre
csendes tag
válasz
szemesi69 #4776 üzenetére
Köszönöm a választ. Ahova először feltettem, ott nem sok esélyt látok érdemi válaszra. Nagyon keveseknek van ilyen készüléke. Nem véletlen, hogy több mint egy év alatt nem jött össze 100 hozzászólás abban a topikban. Néha több hónap is kimarad két hozzászólás között. Ma már én is bánom, hogy nem egy Samsungot vettem.
A másik linket köszönöm. Régóta kerestem már egy ilyet. Használni fogom.
-
fclub
tag
válasz
szemesi69 #4745 üzenetére
Köszi!
"A gyári billentyűzeten a P betűt időnként nem veszi. Lecseréltem a billentyűzetet, de azon is előjött, mire tegnap este rájöttem, hogy nem a billentyűzettel van a probléma, hanem a kijelző jobb széle egy kb. 3mm-es sávban, a kijelző aljától a tetejéig nem érzékeli az érintést."
Csináltam gyári visszaállítást, nem segített, most marad a szerviz...
-
AusWolf
őstag
válasz
szemesi69 #4742 üzenetére
Érdekes. Ezek szerint én szerencsés voltam az enyémmel, hogy csak azt a fél giga ramot kellett beáldoznom a második SIM foglalatért, amiről vásárlás előtt is tudtam. Itt láttam, hogy többféle dual simes A3 is létezik, gondolom mindegyik más egy kicsit.
Trükkös dolog amúgy ez. Anyám Galaxy Core Prime-ja például hivatalosan Qualcomm chipes, az Aida64 és a CPU-Z viszont Marvell PXA1908-at jelent.
-
AusWolf
őstag
válasz
szemesi69 #4740 üzenetére
Nem is, az enyémben van.
Mint ahogy NFC és LTE is, pedig több helyen is olvastam vásárlás előtt, hogy ne várjam. Egyedül a sima "takarékos üzemmód" nevű dolgot nem találom, illetve 1 GB RAM van benne másfél helyett. Amúgy A300F/DS-em van, lehet hogy van több verzió is, amikből többmindent hagytak ki.
-
AusWolf
őstag
válasz
szemesi69 #4738 üzenetére
Nem gondoltam, hogy ez ilyen dualos dolog, azt hittem, hogy valami szoftveres hiba lesz. Most már értem, hogy miért nem találtam erről semmit a google-lel.
Az szuper, ennek örülök.
Olvastam valahol, hogy az AMOLED kiejzők gyorsan halnak, főleg nagy fényerőn. Viszont azt is olvastam, hogy a Samsung mókolt valamit az A3-ak pixelelrendezésével, hogy tovább bírják. Mindenesetre 50%-os automatán tartom a fényerőt, biztos ami biztos. Így is gyönyörű képe van.
-
AusWolf
őstag
válasz
szemesi69 #4736 üzenetére
Próbálkoztam mindennel, de nem segített.
Most jöttem rá a megoldásra, teljesen véletlenül. Csak akkor engedi átállítani az alapértelmezett értesítéshangot, ha a SIM 1 slotban van kártya. Logikus, nem?
Más: Az AMOLED kijelzők tartósságáról mi a véleményetek? Imádom ezt a telefont, és szeretném még jó sok évig használni, ha lehet
-
fclub
tag
válasz
szemesi69 #4718 üzenetére
Köszi, igazad van, így fogok tenni!
Egyébként a problémám még mindig a múltkori, a gyári billentyűzeten a P betűt időnként nem veszi. Lecseréltem a billentyűzetet, de azon is előjött, mire tegnap este rájöttem, hogy nem a billentyűzettel van a probléma, hanem a kijelző jobb széle egy kb. 3mm-es sávban, a kijelző aljától a tetejéig nem érzékeli az érintést.
Tegnap már az sem segített, hogy 2x újraindítottam a telefon. Ma megint működik...
Először próbálkozok egy visszaállítással, szervizbe csak akkor viszem, ha utána is produkálja a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest