-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
Szia kb 15 óra után 64% nem olyan rossz azért. Nekem is volt olyan, hogy hamar lemerítette az akkut (éjszaka magába 6óra alatt amikor hozzá sem értem) azt egy átfogó cache ürítés oldotta meg. Sajnos össze tud szedni ártalmas dolgokat a netről viszont ha nem rootolt a telefon akkor nem tud ártani mert cache törléssel azt is üríti. A Chrome böngésző elég rossz ilyen szempontból ezért én azt nem is használom csak a gyári normál böngészőt.
Járj nyitott szemmel.
-
szemesi69
addikt
Itt egy kis segítség a beállításokhoz [link], minden telón működik, több tipuson is próbáltam, nálam be vált. Képek segítenek tételesen, átnézheted a sajátod hasonló-e, beállítások terén, ne foglalkozz vele, hogy s4 minire készült, nálad is jó lesz.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Elméletileg pár óra után már mutatja, az állandó folyamatos gps merítheti, mert vele egy időben a helymeghatározás megy folyamatosan és az meríti rendesen. Ez miatt látom nagyon magas az android rendszer fogyasztásod. Azt is nézd meg mi ébreszti a háttérben legtöbbször. A két sim miatt nem merül akkorát szerintem készenlétben. A helymeghatározás viszont nagyon tudja harapni az akksit, amíg a gps be van kapcsolva az dolgozik a háttérben rendesen.
Tehát elsősorban azt nézd gsam progival, mi ébreszti legtöbbet, de szinte biztos a google szolgáltatások lesznek a helymeghatározás miatt. Ha nem használod kapcsold ki a gps-t, adatkapcsolatot, wifit. Látványos javulást fogsz tapasztalni. Én ezeket csak addig kapcsolom be amíg használo. Igaz egy simes, de az lényegtelen.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest