Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
Szia
kb 15 óra után 64% nem olyan rossz azért. Nekem is volt olyan, hogy hamar lemerítette az akkut (éjszaka magába 6óra alatt amikor hozzá sem értem) azt egy átfogó cache ürítés oldotta meg. Sajnos össze tud szedni ártalmas dolgokat a netről viszont ha nem rootolt a telefon akkor nem tud ártani mert cache törléssel azt is üríti. A Chrome böngésző elég rossz ilyen szempontból ezért én azt nem is használom csak a gyári normál böngészőt.
-
-
szemesi69
addikt
Elméletileg pár óra után már mutatja, az állandó folyamatos gps merítheti, mert vele egy időben a helymeghatározás megy folyamatosan és az meríti rendesen. Ez miatt látom nagyon magas az android rendszer fogyasztásod. Azt is nézd meg mi ébreszti a háttérben legtöbbször. A két sim miatt nem merül akkorát szerintem készenlétben. A helymeghatározás viszont nagyon tudja harapni az akksit, amíg a gps be van kapcsolva az dolgozik a háttérben rendesen.
Tehát elsősorban azt nézd gsam progival, mi ébreszti legtöbbet, de szinte biztos a google szolgáltatások lesznek a helymeghatározás miatt. Ha nem használod kapcsold ki a gps-t, adatkapcsolatot, wifit. Látványos javulást fogsz tapasztalni. Én ezeket csak addig kapcsolom be amíg használo. Igaz egy simes, de az lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest