- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
dokee78 #4994 üzenetére
Pedig hiányol valamit, lehet a belső memória haldoklik, ha van rá gari küldjétek szervizbe. Utána néztem sokan küzdenek ilyen gondal, pl. J500 is. Googlebe beírod hoz rá sok oldalt, de nem láttam rá választ, nem igen tudok angolul fordítóval néztem, hátha találsz rá megoldást, főleg xda-n nézelődj.
-
szemesi69
addikt
válasz
dokee78 #4989 üzenetére
Milyen telefon ez? Utoljára a Galaxy S telefonomon láttam ilyent, amikor nem a megfelelő rom volt rá rakva, magyarán nagyobb verzió ugrás. Én úgy hoztam helyre, megkerestem rá a leges legelső romot amivel kiadták, azt odinnal rátettem és helyre jött. De ha bővebb infót adnál, hogy érted ezt el, talán könnyebb lenne segíteni. Valamit rendesen elcsesztél, mert azért nyünyög elvileg, mert hiányol valamit a romból, amit recoveryből indított factory reset során nem tud visszaírni, ha nmenöből állítod vissza akkor is ez lesz, mert valamiért sérült és a belső memóriát is ki lehet nyírni egy elrontott flashel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen processzort vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest